Kabeh TOPICS

+

Bakal Ana Dadi iPhone 7 utawa iPhone 6s?

2015 bakal taun gedhe kanggo Apple amarga lagi mestine kanggo nerbitaké generasi sabanjure smartphone. Wis 11 sasi wiwit release saka iPhone 6 lan iPhone 6 Plus lan kita banget kamungkinan siji sasi adoh saka pangrungu woro-woro resmi kanggo iPhone anyar saka Apple. IPhone anyar diarani minangka iPhone 7 utawa iPhone 6s Plus. Supaya adoh, kita padha ora ngerti jeneng resmi kanggo iPhone mangsa, nanging kita ngerti saperangan saka iku.

iPhone 7 ora iPhone kapitu. iPhone 6 lan iPhone 6 Plus padha iPhone sanga lan sepuluh. iPhone 7 apa kita nelpon generasi sabanjure, Bukak layar amba iPhone sabanjuré. Kita pitados bilih sasampunipun release resmi, Apple bakal kurban iPhone anyar ing rong ukuran.

Will There Be an iPhone 7 or iPhone 6s

Nanging, apa akeh wong sing isih pemikiran bakal telpon anyar iki dadi iPhone 6s utawa iPhone 7. Inggih, ayo kang ngelingake dhéwé bab pengakuane jeneng tradisional Apple. Yen Apple teken tradisi, banjur iku luwih kamungkinan sing telpon anyar bakal dijenengi iPhone 6s. Mesthi, telpon bisa diiringi karo sing luwih gedhe iPhone 6s Plus lan versi sing luwih murah saka iku, iPhone 6C. Dadi, iki salah siji saka bantahan utama lan bukti paling gedhe sing iPhone anyar bakal dijenengi iPhone 6s.

Nanging, sawetara gosip wis arep watara kanggo saperangan saka taun saiki. Desas desus iku Apple wis considering ngeculake 'S' Jeneng konvènsi, amarga wong ndelok iku ngaruh. Apa? Inggih, kita wis duwe iPhone 6 lan iPhone 6 Plus. Piranti anyar wis mestine dadi arang banget beda saka versi sadurungé saka iPhone. Iku wis mestine dadi luwih maju, lan yen Apple tansah 'S' jeneng tag, banjur wong bakal ora malah njaluk koyo sing iki telpon sing anyar. Iku bakal muni kaya mung mlaku watu kanggo iPhone sabanjuré.

Will There Be an iPhone 7 or iPhone 6s

Considering kasunyatan sing Apple wis announced iPhone anyar bakal dadi beda-beda, tetep jeneng sadurungé muni ora klebu nalar.

Uga, miturut Analyst Apple Ming-Chi Kuo, sing dianggo kanggo KGI Securities, wis ditanggepi cathetan prediksi kanggo investor kang cuaca sing Apple pancen bakal miwiti iPhone 7 in autumn 2015. Iki tegese kabeh generasi 6s bakal Mlayu tanggung. Apa? Uga, iku wis pitados bilih Apple bakal nambah fitur upgrade pinunjul kanggo iPhone sabanjuré: peksa Tutul. Telpon ing generasi 'S' saka iPhone biasane ora kurban sawetara fitur-fitur anyar banget macem (kayata peksa Tutul).

Nanging, banjur maneh, ayo kang mikir bab 5S iPhone. Nalika 5S iPhone iki dirilis, Apple ngenalaken Tutul ID lan tindak 64-dicokot. Owah-owahan padha ageng, nanging temenan ora cukup amba kanggo Apple mlumpat langsung menyang iPhone 6. Nanging, banjur maneh peksa Tutul cara metu saka liga iki. Kita bakal tetep bingung nganti September nalika Apple bakal mugia mbukak info pinunjul kanggo telpon anyar.

Apa sing arep lan iPhone 7 utawa iPhone 6s?

Saiki, njupuk dipikir apa sawetara wong mikir. Apa padha arep liyane, iPhone 6s utawa iPhone 7?

1. "Iku bakal temtunipun 6s iPhone"

iPhone 7 taun sabanjuré? teka ing wong. Yen sampeyan wis ora mbayar manungsa waé kanggo pungkasan 4 utawa 5 taun apple wis siklus release konsisten. 1 taun 6 taun sabanjuré 6S. Mesthi apple bisa ngganti sing nanging arep saka sajarah sadurungé sing muni kaya sampeyan ora ngerti apa sing mbok omong kuwi. 2016 bakal taun iPhone 7. Iki soko sing muni kaya bener desas desus. Apple wis pungkasanipun scaled Manufaktur saka Liquid Metal kang bakal digunakake ing omah saka iPhone 7 ing 2016, ora 2015. Sampeyan krungu kene page.

Source: macworld.co.uk

2. "6s iPhone mesthi"

Ayo dadi ora Rush iku. IPhone 6 rawuh sadurunge 6s iPhone lan temtunipun sadurunge iPhone 7. Aku ngerti kowé bungah, nanging iPhone iki 7 isih liwat rong taun adoh. Njupuk breather lan pirembagan bab iPhone sing mung 2 months adoh.

Source: macworld.co.uk

3. "Aku guess iku bakal 6s iPhone"

Njaluk bukti Panjenengan lanang tengen. Katon ing sajarah Rilis iPhone:

  • iPhone
  • iPhone 3G
  • iPhone 3GS
  • iPhone 4
  • iPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPhone 5S + 5C
  • iPhone 6 + liyane
  • iPhone 6S utawa sawetara turunan saka 6 akeh banget samesthine.

Source: telegraph.co.uk

4. "Sampeyan ngirim dadi iPhone 7"

Wah, aku guess aku kudu ngandhani sampeyan bab desas desus liyane babak-up: iPhone 8 (utawa Mungkin iPhone 7, dening cara Apple ora jeneng sawijining) katon bakal dirilis watara 2016 September.

Source: macworld.co.ukintro

5. "Need iPhone 7"

Aku iPhone 6 nyenengake, bali katon plastik lan ngelingaken kula saka samsung. IPhone 5 luwih. padha ngirim mlumpat langsung menyang 7 amarga 6 bends plus, thhey perlu kabèh re-rancangan ing telpon lan mugia bakal padha mimic dipikir Fron iPhone 5.

Source: pocket-lint.com

6. "6s bakal sabanjuré"

Yen kita pindhah dening sajarah kepungkur lan Apple apik karo iki nalika nerangake iPhone. IPhone sabanjuré bakal 6s lan bakal katon podho rupo kanggo iPhone 6 nanging duwe fitur-fitur anyar, bagean luwih apik lan prolly bakal ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake bendgate lingkungan iPhone 6 lan 6 Plus.

Source: macworld.co.uk

7. "Need iPhone 7!"

Yen 6s aku ora arep kanggo aku ngalih menyang mergo

Source: macworld.co.uk

8. "Bakal 6s"

Release iki arep padha karo release saka 4S / 5S. Iki kamungkinan bakal versi nganyari 6, karo siji utawa loro owahan suntingan karo mbok menawa siji owah-owahan 'ageng' kang bakal ngedol iku; sensor driji 5S kanggo Kayata. Aku ora mikir daya nirkabel bakal teka nganti 2016, nanging sing arep perlu luwih saka kamera anyar lan resolusi layar nganyari etc kanggo pindah wong! Apple bakal narik soko metu saka tas, iku mung game tunggu saka ing kene ...

Source: macworld.co.uk

9. "Apa dadi iPhone 6s"

"Apple biasane tansah desain padha kanggo rong generasi saka iPhone, supaya anyar, slimmer, desain korek lan rounder saka iPhone 6 wis samesthine kanggo nindakake liwat kanggo iPhone 6, banget." Aku arep dadi royally PO'ed yen gaya iP6 ora digawa liwat iP6s banget!

Source: macworld.co.uk

10. "Hope iPhone 7 bakal teka sadurungé"

Aku kita bakal weruh iPhone 7 ing 2016 Nanging Mugi tengen! amarga aku tuku iPhone 7 ing September tanpa hesitation

Source: macworld.co.uk

Bebener iku, wong bisa argue lan debat babagan jeneng iPhone anyar kang, nanging boten bakal dikenal nganti Apple nandheske jeneng resmi. Ngelingi kanyatan sadurunge nyatakake, iPhone anyar uga disebut iPhone 7. Nanging, Apple wis tradisi dawa lan liyane kamungkinan sing telpon anyar bakal tetep jeneng iPhone 6s. Yen peksa Tutul mung fitur anyar sange, iku pancene ora alesan amba cukup kanggo perusahaan skip tradisi dawa. Apple Watch wis nduweni fitur iki, supaya iku ora soko account anyar.

 

Top