Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > sandiwara Monggo ing iPhone

Sandiwara Monggo ing iPhone

iPhone ora bisa muter file WAV native. Inggih, apa sing ngirim apa yen sampeyan arep kanggo muter sawetara file audio WAV ing iPhone? Solusi sing paling apik kanggo ngowahi Monggo kanggo iPhone format native-didhukung. Ana alesan sing apik kanggo nindakaken. Sampeyan ngerti, file WAV bisa teka saka macem-macem sumber, malah sawetara sing dilindhungi dening DRM. Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ) bisa Ngonversi file WAV kabeh jinis kanggo iPhone format kebak-kompatibel, kalebu njabut pangayoman DRM saka file WAV. Proses konversi ora bakal nimbulaké sembarang mundhut audio. Ing tembung, sampeyan bisa kanggo muter wae file WAV ing iPhone effortlessly karo bantuan saka program gedhe.

Apa kowe isih njaluk tangled ing masalah iki "iPhone ora bisa muter file WAV"? Mung nyoba Wondershare Video Converter, kang bisa nemen njaluk alangan mati gampang.

(Cathetan: versi Mac ora bisa menehi hasil karo file WAV DRM.)

Download Win Version Download Mac Version

1 Impor Monggo file kanggo Monggo iki kanggo rate iPhone

Salah siji cara kanggo ngimpor file WAV iku langsung klik tombol Tambah File ing menu bar app iki. Banjur, sampeyan bakal mimpin kanggo nelusur komputer lan milih file sing arep kanggo konversi. Cara liya kanggo mbukak file WAV lokal kanggo nggoleki file target Monggo ing PC page, banjur seret lan selehake menyang app iki panel konversi.

convert wav to iphone

2 Pilih piranti utawa MP3 minangka format output

Bukak format output jendhela gulung-mudhun ing panel Output Format, mejet ing tab Piranti ing ndhuwur widnow ngisor iki, banjur, pindhah menyang kategori Apple, lan ing pungkasan, milih model iPhone.

Elinga yen ana format output liyane sampeyan bisa milih. Minangka dikenal kanggo kabeh, MP3 kanthi kompatibel karo iPhone samubarang. Wong kene, sampeyan bisa uga milih MP3 minangka format output. Menyang "Format"> "Audio"> "MP3" wae.

play wav on iphone

3 Play Monggo ing iPhone

Akhire, pindhah menyang sudhut tangan tengen ngisor jendela banjur klik tombol Convert ana. Saiki, sampeyan wis diwiwiti Monggo konversi iPhone. Kabeh tugas bakal rampung sawisé sawetara menit. Yen sampeyan ora arep ngenteni, mung supaya iku mlaku ing latar mburi.

Nalika iku rampung, nemokake file diowahi miturut Output path Folder utawa langsung ngengingi pilihan Bukak Folder ing ngisor. Langkah pungkasan iku kanggo nyelarasake file output kanggo iPhone kanggo hiburan.

wav player for iphone

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top