Kabeh TOPICS

+

Concepts Video kebak iPhone 6s (Plus)

Gosip wis bejat metu bab iPhone-generasi sabanjuré taun kepungkur kang wis samesthine kanggo bakal dirilis September iki. Terus gaya saka 2014 nalika Apple dibukak iPhone 6 & 6 Plus, iku wis samesthine sing Apple bakal ngangkat loro iPhone taun iki uga. Padha wis samesthine kanggo bakal dijenengi iPhone 6s lan 6s Plus (utawa iPhone 7 awit iku ora muter mati basa cukup gampang). Desain iPhone anyar ora samesthine kanggo ngganti. Miturut sajarah Rilis iPhone sadurungé, desain iPhone mung owah-owahan saben rong generasi.

iOS 9 Data Recovery: How to Retrieve Lost Data from iOS 9 Devices

iPhone 6s Concept

Ukuran layar wis samesthine kanggo tetep 4.7 inci - padha ukuran iPhone 6. Sawetara owahan external sing samesthine kanggo bakal digawe. Tembung sak kutha sing Apple bakal kurban pilihan anyar kanggo werna diarani rose emas. Kamera ing mburi wis samesthine kanggo nganyari kanggo 12MP saka 8MP saiki kang asil dandan sing pinunjul. Kita bisa nyana ngrekam video 4K ing kamera mburi. Kita uga samesthine kanggo ndeleng lan upgrade kanggo 2GB RAM ing prosesor A9, saka 1GB saiki ing A8. Mikropon tambahan wis samesthine kanggo bakal ditambahake ing mburi kanggo ningkatake kualitas swara. IPhone 6s (Plus) uga spekulasi upgrade Tutul ID kang bakal nyilikake kasalahan maca mangkono Ngapikake pengalaman Apple Pay.

Gosip saka macem-macem sumber wis kacarita sing 6s iPhone (Plus) wis samesthine kanggo incorporate teknologi peksa Tutul. Fitur peksa Tutul iki sepisanan dikenalaké karo Apple Watch kang ngukur tingkat meksa utawa pasukan Applied kanthi ngobahake anyar. Karo Kajaba saka sensor pasukan ing piranti, iPhone anyar wis samesthine dadi sethitik luwih kenthel. Gambar lan schematics padha trocoh dening buruh ing Apple kang departemen chain sumber ing China. Gambar nuduhake yen 6s iPhone (Plus) bakal 0.2mm luwih kenthel saka iPhone 6 (Fig. 2). Adhedhasar bocor, Papan logika katon dadi cilik kang ndadekake kamar kanggo incorporate baterei rada gedhe. Supaya kita bisa nemu urip baterei rada gedhe.

iOS 9 Data Recovery: How to Retrieve Lost Data from iOS 9 Devices

iPhone 6s (Plus) Concept

Desas desus wis dadi sing ukuran layar 6s iPhone (Plus) wis samesthine kanggo tetep 5.5 inci kang padha ukuran iPhone 6 Plus. IPhone 6s (Plus) wis samesthine kanggo duwe daya nirkabel kang ngenalaken karo Apple Watch nggawe iku pancene trep. Kurang kabel ana, urip luwih gampang iku. Adhedhasar schematics trocoh, piranti anyar wis samesthine kanggo duwe sasis kenthel nggawe 0.2mm kenthel lan 0.15mm maneh saka iPhone 6 Plus.

Sawetara sasi kepungkur, Apple wis diwenehake paten disebut piranti elektronik fleksibel dening Amerika Serikat Patent lan merek dagang Kantor (USPTO). Supaya kita bisa cukup bisa nyana kanggo ndeleng iPhone fleksibel karo omah fleksibel lan komponen internal. Wis ana akèh teori sing wis ngambang watara sing melu Tutul ID kang dibangun menyang layar kang saiki uripe ing tombol Ngarep iPhone anyar '.

Concepts video iPhone 6s (Plus)

1. 6s iPhone (More)

[Watch iPhone 6s (Plus) konsep video kene ]

Video iki menehi tampilan bab gosip lingkungan 6s iPhone (Plus). iPhone 6s (Plus) bakal duwe ukuran layar 4.7 inci, nalika iPhone 6s Plus bakal duwe ukuran layar 5.5 inci. Video banjur dadi kanggo ngrembag babagan carane ukuran iPhone wis béda lan carane iPhone anyar bakal beya ing comparison kanggo iPhone uga carane tahan iPhone bakal. Iku uga wuwus bab carane gampang iku bakal masangake iPhone 6s anyar (Plus) karo Apple iWatch lan macem-macem fitur.

Apa wong ngomong?

Wong tresna video lan ana luwih saka 5 yuta wong sing wis mirsani nganti saiki.

2. 6s iPhone (More)

[Watch iPhone 6s (Plus) konsep video kene ]

Video iki nuduhake kita iPhone anyar lan nyuwun yen 6s iPhone sabanjuré (Plus). Banjur, ing wuwus video bab kunjara bejat iPhone uga desain lan kamera spek saka iPhone mbesuk. Video elaborates babagan akeh bocor anyar lingkungan iPhone anyar lan apa kita ngerti bab iku ampe saiki.

Apa wong ngomong?

Wong tresna video amarga mbantu wong ngerti liyane babagan desain lan kamera fitur saka iPhone sabanjuré.

3. 6s iPhone (More)

[Watch iPhone 6s (Plus) konsep video kene ]

Video iki wuwus bab fitur beda sing kita nyana iPhone sabanjuré duwe, saka tarif transfer data kacepetan carane lancip telpon bakal. Wong nyana 6s iPhone (Plus) duwe Nihan njaba kuwat lan integrasi peksa Tutul; antara liya.

Apa wong ngomong?

Video singkat iki tresna marang tiyang-tiyang kaya mbantu ngerti kabeh babagan iPhone 6s sabanjuré (Plus) cepet.

4. 6s iPhone (More)

[Watch iPhone 6s (Plus) konsep video kene ]

Video iki babak munggah kabeh fitur penting saka iPhone sabanjuré. Roundup fitur kabeh sing kita ngerti durung lan kabeh gosip lingkungan iPhone sabanjuré.

Apa wong ngomong?

Iki video gedhe ngerti bab iPhone sabanjuré lan njaluk pitakonan Panjenengan mangsuli.

5. 6s iPhone (More)

[Watch iPhone 6s (Plus) konsep video kene ]

Video iki ngringkes kabeh fitur sing bakal nyana ing iPhone sabanjuré. Kanggo Kayata, 6s iPhone (Plus) kamungkinan bakal luwih RAM nanging wiwit Apple ora nyampekano informasi RAM ing sawijining piranti, kita saestu ora bisa ngomong nganti metu lan kita wis dites. Gosip liyane iku 6s iPhone (Plus) bakal fleksibel - iPhone 6 ora.

Apa wong ngomong?

Yen sampeyan lagi looking for njupuk beda ing apa nyana saka iPhone sabanjuré, iki panggonan.

6. 6s iPhone (More)

[Watch iPhone 6s (Plus) konsep video kene ]

Video iki wuwus bab gosip final lingkungan iPhone sabanjuré sadurunge Bukak sasi sabanjuré. Kayata, iPhone 6s (Plus) wis samesthine kanggo duwe prosesor luwih. We are ora yakin minangka pinten prabédan bakal, nanging manawa bakal luwih cepet.

Apa wong ngomong?

Yen sampeyan lagi looking for Alexa menit pungkasan ing apa nyana saka iPhone anyar, sampeyan bisa mriksa metu video iki.

7. 6s iPhone (More)

[Watch iPhone 6s (Plus) konsep video kene ]

Kene tim London Garments rembagan bab kabeh gosip anyar. Minangka iku saka London Garments, sampeyan manawa kanggo ndeleng mung Alexa biso dipercoyo lan njupuk akurat apa sing bisa nyana (Lan ora bisa) saka iPhone sabanjuré. Kanggo Kayata, 6s iPhone (Plus) Plus bakal urip baterei sing luwih dhuwur tinimbang iPhone 6. Kajaba iku, 6s iPhone (Plus) Plus wis samesthine kanggo duwe daya nirkabel.

Apa wong ngomong?

Wong tresna video iki amarga wis tim London Garments ngrembakaken fitur ing dawa gedhe lan watch gedhe.

8. 6s iPhone (More)

[Watch iPhone 6s (Plus) konsep video kene ]

Video iki wuwus bab 6s iPhone anyar (Plus) iPad Pro lan Apple TV 4, ngomong bab carane padha bisa nggabungake karo saben liyane. Wuwus bab carane piranti Apple wis diowahi liwat taun.

Apa wong ngomong?

Iki kudu nonton yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan ekosistem Apple paling anyar.

9. 6s iPhone (More)

[Watch iPhone 6s (Plus) konsep video kene ]

Video iki wuwus bab peksa Tutul ing iPhone anyar lan cara kerjane. Video lucid lan presents Gambar cetha ing fitur.

Apa wong ngomong?

Yen sampeyan lagi looking kanggo ngerti liyane babagan fitur peksa Tutul, iki video.

10. 6s iPhone (More)

[Watch iPhone 6s (Plus) konsep video kene ]

Video iki nyritaake fitur USB Reversible ing iPhone sabanjuré. Iku uga wuwus bab carane adaptor karya daya 2A anyar lan carane sampeyan bisa nggunakake fitur USB.

Apa wong ngomong?

Kanggo sing looking kanggo ngerti liyane babagan fitur USB Reversible lan cara kerjane, iki video kanggo nonton.

[Video Comments]

Kene video comments sing aku ketemu dadi menarik:

[Wigati: Very sawetara komentar ing Web sing mbangun.]

1. "Sanadyan iOS iku apik tenan ing ngatur RAM, aku nemokake iku owah-owahan tenan sambutan wis tikel kaping loro RAM, awit digunakake 90% paling akèh wektu." - Nahid Islam

1. "Aku mung ngeweruhi sing" 6S "muni akèh kaya" Sukses ". Mugi padha nggunakake pun ing intine!" - Chris Cringle

2. "Yen Apple nginggilaken ing 6S kanggo 2GB RAM lan nabrak kamera kanggo 12 mp karo af 1.8 utawa 1.9 maksimum sing nyatet iku bisa dadi upgrade banget migunani kanggo pangguna Apple." - Rob Wakins

Top