Kabeh TOPICS

+

Tips carane Gunakake iPhone kanggo Ngontrol Ngarep Sistem Keamanan

Diprodhuksi dening Apple, iPhone dipunsebat-sebat minangka salah siji saka telpon pinter demek paling populer ing donya sing nggabungke fungsi dhasar saka telpon seluler karo functionalities majeng, kayata web browsing, photography panorama lan GPS. Iku ora mung ngidini pangguna kanggo nindakake Multitask, iku uga ngidini pangguna kanggo ngatur peralatan kanggo telpon kaya iku komputer pribadhi ing Go. Kabeh pangguna iPhone bisa ngatur handsets dhewe dening ngundhuh lan mundhut app saka App Store. Ana luwih saka yuta app ing App Store saka piranti lunak pangolah gambar pribadi ranging budget. Sampeyan bisa nggunakake malah iPhone minangka piranti keamanan ngarep.

iPhone kanggo Home Security

Diwenehi akeh praktis Efesus saka iPhone, nerangake minangka ana surprise sing jenis anyar app smartphone wis dikembangaké kanggo alamat badhan keamanan ngarep lan bantuan kang duwe omah mbatalake ngawasi situs lan menawa pengiriman notifikasi yen ana masalah.

Ana saiki luwih saka satus aplikasi keamanan ngarep kasedhiya ing App Store. Yen sampeyan nemokake iku hard pracaya, nyoba mengkono panelusuran cepet karo 'keamanan ngarep' minangka tembung tombol, lan sampeyan bakal nemokake sing ana 693 asil. Senajan ora kabeh asil panelusuran langsung related to 'keamanan ngarep', ana pirang-pirang aplikasi sing temtunipun worth mriksa metu.

Sawetara bisa peralatan ekstra kaya kamera video nalika wong wis rampung free. Sawise kabeh, wiwit iPhone Newest sing dilengkapi karo kamera 8 megapiksel lan maksimum f / 2.2, iku mung ndadekake pangertèn kanggo iPhone kanggo pindho minangka kamera keamanan, uga.

IPhone Aplikasi Paling wigati kanggo Home Security:

iSentry

iSentry iki iOS app free sing ngidini kedhaftar kanggo enggal nguripake komputer menyang sistem keamanan gerakan-roso. Sampeyan kabeh kudu ngundhuh app, arahake kamera menyang wilayah sing arep ngawasi, lan miwiti nampa gambar lan klip video sapisan gerakan kadeteksi. Ing iSentry uga nerangake karo pilihan saka sudhut setelan sing ngijini sampeyan kanggo gawe jadwal wektu aktifitas, mbisakake tandha swara lan nampa kabar email.

iphone home security system

Presensi

Presensi iki iOS app free sing dadi piranti Apple Wi-Fi-aktif lawas menyang kamera keamanan ngarep. Sejatine, sampeyan kabeh kudu ngundhuh app ing piranti loro kasebut. Siji piranti bakal tumindak minangka kamera nalika liyane serves minangka monitor. Sampeyan bisa nyetel piranti kamera ing sakbenere sembarang area ngarep sing arep kanggo njaga mripat ing, banjur sampeyan bisa nggunakake piranti iOS liyane kanggo ngawasi feed kamera ing wektu nyata. App wis dilengkapi fitur layang gerakan sing bakal menehi tandha yen soko gerakane ing ngarep kamera. Iku bakal kanthi otomatis ngirim klip video limang detik liwat email, supaya sampeyan bakal tansah tetep ing ndhuwur keamanan ngarep malah yen sampeyan ana ing karya utawa rapat bisnis.

home security apps for iphone

iCam

Diregani ing $ 4.99, iCam ngidini kedhaftar kanggo nyambung urip video lan feed audio kanggo nganti 16 piranti iOS kabeh bebarengan. Kerjane banget padha Presensi nanging ngidini kanggo piranti liyane kanggo kasambung ing wektu sing padha.

home security cameras iphone

DropCam

Kaya kenari, sampeyan mung bisa nggunakake app DropCam sawise sampeyan tuku kamera lan pranala menyang salah siji piranti iOS. Butuh maneh saka 60 detik kanggo nyetel munggah. Sawise kamera wis diinstal lan app wis diinstal lan nyetel munggah ing telpon, sampeyan bisa ndeleng kabeh klip video langsung ing telpon. Iki uga bisa direkam lan disimpen kanggo ndeleng mengko. Plus, lepen video bisa dienggo karo kulawarga lan kanca-kanca, lan kosok balene. Tambahan, DropCam dilengkapi karo loro-cara swara, supaya sampeyan bisa nggunakake minangka monitor baby yen sing carane kaya iku. Uga nerangake karo zoom fungsi digital, supaya sampeyan bisa rapet ngawasi area tartamtu saka ngarep.

home security camera iphone

iSmartAlarm

Inspirasi dening prinsip Apple desain, ing iSmartAlarm iki do-it-dhewe sistem keamanan sing ngijini sampeyan kanggo ngawasi ngarep nggunakake mung piranti disebut CubeOne lan iPhone. Ing CubeOne tumindak kaya otak sistem keamanan lan tanggung jawab kanggo prompting ing 'gupuh' weker. Sampeyan bisa ngontrol saka ngendi wae sak donya nggunakake iPhone. iSmartAlarm uga sade kamera sing bisa ngobahake, ngiringake lan muter lensa supaya njaluk tampilan 350-degree saka kamar. Lensa sawijining wis dijamin ing Nihan langit plastik sing nglindhungi saka banyu, karusakan, bledug, lan lint. Kajaba iku, sampeyan bisa ngontrol nggunakake iPhone.

iphone home security camera

Kesimpulan

Dina iki sampeyan ora perlu nemen kanggo nandur modal ing sistem keamanan ngarep larang kanggo nyimpen tab ing ngarep 24/7. Saiki, karo gulung cepet driji, sampeyan bisa kanthi gampang download app iPhone utawa loro sing ngijini sampeyan kanggo njaga mripat ing ngarep saka ngendi wae.

Apa sing arep dipriksa yen dicekel bocah wis digawe iku saka sekolah aman, utawa nggawe manawa ngarep wis direksa saka sembarang Soma utawa Kabeh break-in, iku ora relief kuwi ngerti sing keamanan ngarep ing lontar tangan?

Top