Kabeh TOPICS

+

Solutions lengkap Transfer data saka Sembarang telpon kanggo A 6s iPhone New (Plus)

Kapan saiki Apple bakal introduce tanggal release resmi 6s iPhone anyar (Plus). Saben Apple lan iPhone penggemar bakal seneng kaya metu saka donya iki. Wong bakal miwiti ngempalaken dhuwit lan nemokake kang padha bisa menehi utawa ngedol sing rauh-to-be iPhone lawas. Nanging, akeh kedhaftar lali bab siji bab - file sing. Padha kudu nransfer file saka iPhone sing lawas piye wae.

Oke, supaya, sampeyan bisa nggawe serep kabeh file kanggo iCloud. Utawa, sampeyan bisa gawe wong munggah ing iTunes. Nanging, proses iki bisa dadi seret kuwi. Butuh wektu dawa kanggo nggawe serep. Lan, sawise sampeyan nggawe serep iku banget kamungkinan sing duwe macem-macem serep wis. Dadi, carane kowe milih siji tengen? Lan, ing bab awon sing bisa kelakon sing Panganggoan, contone, iTunes serep nalika sampeyan nyambungake 6s iPhone anyar (Plus) kanggo komputer. Sing bakal wis sampah, ora bakal iku?

Uga, akeh kedhaftar bener kaya bisa kanggo mindhah data saka telpon wae kanggo 6s iPhone sing anyar (Plus). Sayange, iPhone anyar ora bakal duwe Bluetooth, supaya transfer langsung mokal. Nanging, bisa ngirim data saka telpon liyane kanggo komputer lan banjur ngirim data saka komputer kanggo iCloud utawa iTunes. Nanging, proses iki wis muni supaya rumit, lan akeh kedhaftar ora malah keganggu kanggo nyoba metu.

Transfer data saka telpon kanggo iPhone 6s (Plus)

Nanging, apa yen kita ngomong marang kowé nèk program tartamtu ana, sing mbisakake transfer langsung saka telpon kanggo iPhone anyar 6s (Plus). Ya, telpon ora malah metu durung, nanging program iki dadi kuat sing wis ndhukung versi anyar iOS (kang saiki ing beta). Program iki diarani Wondershare MobileTrans.

Wondershare MobileTrans Iku program sing ngijini sampeyan kanggo ngirim kontak, pesen teks, log telpon, tanggalan, potret, musik, video lan app saka Android, Blackberry utawa Nokia (Symbian) telpon langsung kanggo iPhone. Apa yen digunakake kanggo dadi proses dawa saiki bisa rampung ing siji klik. Nanging, Wondershare MobileTrans wis opsi cara luwih saka mung nransfer data saka telpon siji menyang telpon liyane . Kene sawetara mau:

  • Gawe serep telpon menyang komputer lan banjur mulihake serep kanggo piranti apa wae didhukung liyane.
  • Wondershare MobileTrans Bisa nulung supaya sampeyan tetep kabeh data aman.
  • Nompo serep ana kanggo piranti didhukung.
  • Mindhah data saka iTunes kanggo piranti didhukung liyane.
  • Nompo data saka iCloud serep kanggo Android .
  • Lan akeh, akeh liyane.
4.998.239 wong wis diundhuh

Wondershare MobileTrans Ndhukung luwih saka 3.000 telpon lan jaringan beda. Uga, program iki menehi kemampuan kanggo permanen lan aman mbusak data saka telpon, tanpa kang bisa waras tau maneh. Fitur iki bisa dadi arang banget migunani nalika sampeyan sade telpon, utawa menehi iku kanggo wong.

Tansah maca kanggo ndeleng carane nggunakake Wondershare MobileTrans kanggo ngirim data menyang iPhone 6s (Plus) utawa piranti didhukung liyane.

Transfer data saka lawas Nokia / iPhone / telpon Android kanggo 6s iPhone anyar (Plus)

Saiki, ayo kita nuduhake sampeyan carane prasaja iku kanggo mindhah data saka telpon siji menyang telpon liyane nggunakake Wondershare MobileTrans.

Kaping kabeh, sampeyan kudu mbukak Wondershare MobileTrans. Yen kuwi wis ditindakake, klik Start kanggo ngetik telpon kanggo jendhela transfer telpon. Banjur, nggawe manawa kanggo nyambung piranti loro. Piranti sing arep mindhah data saka lan piranti sing arep ngirim data kanggo. Piranti bisa Android, iOS utawa Symbian. Kanggo nyambungake piranti, nggunakake kabel USB, sampeyan tak karo wong-wong mau. Sawise piranti disambungake MobileTrans bakal ndeteksi wong. Banjur, sampeyan bakal sok dong mirsani ing jendhela iki.

new iPhone 6s (Plus)

Yen sampeyan mbayar manungsa waé, sampeyan bakal sok dong mirsani sing data saka telpon sumber wis kadhaptar ing tengah layar. Sampeyan bisa milih apa data bakal sampeyan nransfer. Sampeyan bisa milih kabeh data utawa Mungkin foto mung. Sawise sampeyan wis rampung karo proses pilihan, klik ing 'Start Copy' tombol. Kabeh data milih bakal disalin menyang telpon panggonan.

Mangga, mbudidaya sing Tanggalan ora bisa ditransfer menyang lan saka telpon Nokia.

new iPhone 6s (Plus)

Dhawuh! Sing iku. Mindhah data saka siji piranti liyane wis tau wis luwih gampang sadurunge.

Transfer data saka Kies / iTunes / iCloud / backup BlackBerry iPhone 6s anyar (Plus)

Saiki kita wis nuduhake sampeyan carane prasaja iku kanggo mindhah data saka telpon siji menyang telpon liyane, supaya kita nuduhake salah siji bab liyane. Wektu iki, kita bakal fokus ing transfer serep kanggo piranti tartamtu. Ana rong cara kanggo entuk iki. Cara sing pertama kalebu nransfer data saka iCloud menyang piranti liyane. Cara liya bakal nuduhake sampeyan carane nransfer data saka komputer, iTunes utawa malah Kies serep kanggo piranti.

1. Mindhah Data saka iCloud Piranti Liyane

Kaping kabeh Wondershare MobileTrans mbukak lan katon lambang iCloud. Kanggo miwiti proses, sampeyan kudu klik ing supaya sampeyan bisa ngetik 'Mulihake saka iCloud' mode serep. Program bakal takon sampeyan nglebokake data akun iCloud. Aja padha sumelang, Wondershare ora bakal nyimpen ID utawa sandhi Apple.

new iPhone 6s (Plus)

Supaya kanggo mulihake serep iCloud sampeyan bakal kudu download.

new iPhone 6s (Plus)

Sawise wis rampung ngundhuh, nyambungake piranti target. Pilih file sing arep nransfer lan klik ing 'Start Copy' tombol.

new iPhone 6s (Plus)

Mekaten. Kabeh proses iki diterangno ing saperangan saka sentences.

2. Ngirim Data saka komputer / Kies / Blackberry serep

Tutorial pungkasan iki uga gampang kaya siji, loro, telu!

Kaping kabeh, dadi bisa kanggo mulihake serep, sampeyan kudu gawe soko pisanan. Mbukak MobileTrans nalika piranti sing arep digunakake kanggo gawe serep disambungake karo komputer liwat kabel USB. Pilih "Gawe serep telpon" pilihan ing menu ngarep. Pilih data sing pengin kanggo serep, lan MobileTrans bakal gawe serep data sampeyan wis milih. Utawa sampeyan bisa langsung mulihake serep saka Kies utawa Blackberry serep kanggo telpon.

new iPhone 6s (Plus)

Kanggo mulihake data sing wis digawe serepe milih 'Mulihake serep Saka' pilihan saka Ngarep Menu nalika telpon disambungake menyang komputer. Banjur, pilih format file serep. Sawise sampeyan nemokake file serep sing dipengini sing pengin dipulihake kanggo 6s iPhone anyar (Plus), klik 'Mulai Copy' kanggo nransfer isi saka file serep kanggo telpon target.

new iPhone 6s (Plus)

Lan iku!

Top