Kabeh TOPICS

+

Carane nransfer musik saka iPhone app kanggo iTunes

Ana sawetara app kanggo tujuan saka tujuan music downloading kanggo iPhone Panjenengan. Siji kudu tansah elinga yen tanpa music diundhuh platform sing nggunakake, file sing diundhuh sing disimpen ing telpon nang endi wae. Transfer musik saka iPhone app kanggo itunes, bisa rampung liwat nggunakake sawetara piranti lunak.

Alasan apa kita ora bisa nransfer musik saka iPhone app kanggo itunes?

Ana uga sawetara alasan kanggo kang transfer musik saka iPhone app kanggo itunes ora bisa rampung. Siji alesan antarane wong-wong mau transfer mundhut masalah, kang bisa dianggep minangka salah siji saka Jeksa Agung bisa ngetokake paling gedhe kanggo ora mbisakake transfer musik saka app iphopne kanggo itunes. Iku uga wis katon sing wewenang main peran ing kesalahan transfer lan kanthi mangkono sampeyan kudu kuoso komputer saka mundhut tampilan titik. Mangkono, sampeyan kudu kuoso komputer liwat akun saka liwat kang file padha dituku. Alesan kanggo kesalahan padha bisa dadi masalah serep icloud. Pilihan icloud uga wis tetep, sing bisa dadi alesan kanggo kesalahan ing transfer musik saka iPhone kanggo itunes.

Top 5 app music iPhone

Kene, artikel iki kita bakal ngrembug sawetara saka app music iPhone ndhuwur. Apps music iki sumber apik saka musik lan teka ing nggunakake minangka sumber koleksi saka sudhut music kabeh ndonya. Punika dhaptar sing apps music iPhone (ora ing urutan peringkat):

Soundcloud

Antarane ndhuwur 5 app music, soundcloud iku salah siji saka wong-wong mau. A platform uga dikenal kanggo tujuan kreator swara kanggo promosi lengkap musik lan nuduhake swara sing Originally-digawe sing, souncloud iku salah siji saka uga dikenal platform kabeh ndonya.

Pangembang: SoundCloud Ltd.

Fitur tombol

  • • Cara paling apik kanggo krungu music & audio malah yen sampeyan ana ing pamindhahan
  • • Facility ing Apple Watch kasedhiya saiki
  • • Amazing Remix dening macem-macem seniman, DJs, lan wong umum, sing kurban trek urip lan unheard déning seniman populer kasedhiya
  • • masyarakat music Apik banget
  • • opsi Limitless kasedhiya karo Soundcloud

Gratis utawa mbayar: Free

Download URL: https://itunes.apple.com/in/app/soundcloud-music-audio/id336353151?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.soundcloud.android&hl=en

Gambar: Ing gambar kanggo soundcloud minangka ing ngisor iki:

Spotify

Salah siji saka ndhuwur ditingkat apps music kanggo iPhone, Spotify, iku platform dipercaya kanggo basa pengguna sudhut kabeh sak donya.

Pangembang: Spotify

Fitur tombol

  • • Alok luwih saka 30 yuta songs
  • • Ora Ana iklan - mung music Pêntil
  • • Download music lan ngrungokake offline
  • • kwalitas swara Incredible
  • • Kawitan siji kanggo kalebu musik anyar ing sawijining database

Gratis utawa mbayar: Free

Download url: https://itunes.apple.com/us/app/spotify-music/id324684580?mt=8&at=10l3Vy&ct=d_im
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spotify.music&hl=en

Gambar: Ing gambar kanggo Spotify minangka ing ngisor iki:

Songza

Songza dianggep minangka paling apps streaming musik kanggo iPhone

Pangembang: Songza Media, Inc.

Fitur tombol

  • • 100% free karo ora iklan audio
  • • Kemampuan kanggo Browse perpustakaan playlist curated adhedhasar Song Koleksi, genre, dasawarsa lan swasana ati
  • • Pilihan kanggo nyimpen dhaptar lagu favorit lan nuduhake ing kabeh media sosial lan malah email.
  • • Zero Listening watesan
  • • platform Great kanggo excite kabeh jinis wong luwih seneng macem-macem jinis music

Gratis utawa mbayar: Free

Download url: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ad60.songza&hl=en
https://itunes.apple.com/us/app/songza/id453111583?mt=8

Gambar: Ing gambar kanggo Songza minangka ing ngisor iki:

Rdio

Dhaftar paling digawe saka musik kanggo tujuan iPhone

Pangembang: Rdio, Inc.

Fitur tombol

  • • Best looking antarmuka kasedhiya
  • • liyane saka 35 yuta songs kasedhiya
  • • Nyedhiyani fasilitas kanggo ngundhuh songs kanggo offline ngrungokake
  • • Nyedhiyani fasilitas kanggo seneng stasiun telas adhedhasar seniman, tipe song sing, aliran, moods lan tema, bebarengan karo Sampeyan FM lan stasiun dhewe pribadi
  • • Ing pengalaman sakabèhé saka Rdio luwih dhuwur saka sawijining saingan

Gratis utawa mbayar: Free

Download URL: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rdio.android.ui&hl=en
https://itunes.apple.com/us/app/rdio-music/id335060889?mt=8

Gambar: Ing gambar kanggo Rdio minangka ing ngisor iki:

Sandhu Music

Sandhu Music iku jeneng sing paling apik kanggo tujuan lagu curation gedhe

Pangembang: Sandhu Music, LLC.

Fitur tombol

  • • liyane saka 20 yuta songs kasedhiya
  • • Madhuaken ahli music kualitas ndhuwur karo teknologi paling apik kanggo tansah ngirim music tengen ing wektu tengen
  • • Unlimited, free akses-kanggo musik
  • • puter maneh offline, lan opsi puter maneh unik
  • • Saliyane cepet lan biasa music anyar ing sawijining database

Gratis utawa mbayar: Free lan Langganan saka $ 9.99 saben sasi

Download url: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beatsmusic.android.client&hl=en
https://itunes.apple.com/en/app/beats-music/id781817640?mt=8

Gambar: Ing gambar kanggo Beats Music minangka ing ngisor iki:

alternatif itunes

Ing ngono sampeyan are looking for liyane itunes alternatif, punika dhaftar mau.

Wondershare TunesGo

Wondershare TunesGo punika Japanese kanggo nggunakake lan luwih cepet saka itunes

CopyTrans Manager

A iTunes alternatif free kanggo ngatur file ing iPhone, iPod, lan iPad ing wangun CopyTrans Manager punika alternatif gedhe kanggo itunes.

SynciOS

A alat sing gedhe kanggo alternatif itunes, kang ngowahi file sing kompatibel malah, sak wektu transfer

PodTrans

A lunak gedhe kanggo music nransfer lan luwih utawa kurang kaya itunes nyelarasake

Sawetara alternatif itune liyane:

Winamp

A pamuter banget lawas ing genre, winamp punika lunak gedhe, ngendi music dimuat menyang perpustakaan tengah bisa diwenehi lan diurutake isi atimu

Media Monkey

Dianggep minangka pamuter musik sing dipilih kanggo organizer music lantip. Iku ndang ngekèki apa beneré mindai file lan golongan mau menyang audio lan video.

Nyata Player

A alat multimedia lunyu sing ndhukung sawetara saka sudhut format video saliyane kanggo format Audio kaya MP3, MPEG, Windows Media Player lan file lan jeneng banget lawas ing niche padha.

Sampeyan bisa nemokake rincian sawetara iki kasebut ing ndhuwur itunes alternatif ing http://www.wondershare.com/itunes/free-alternatives-to-itunes.html , ngendi sing bakal ngerti kabeh highlights alternatif iki, Pros lan cons. Url kasebut ing ndhuwur mung cara kanggo search nggoleki langkah pisanan menyang langkah seeking alternatif kanggo itunes.
Top