Kabeh TOPICS

+

2 cara kanggo ngirim kontak Google iPhone


Google gawe teknologi Android lan Apple iPhone konco sing loro musuh sing tansah nggawe manawa kanggo miwiti produk paling apik kanggo kedhaftar kanggo seneng. Supaya manawa penggunane seneng layanan macem-macem pihak katelu uga wis digawe manawa aplikasi sing dikembangaké kanggo nggawe manawa pengguna nemu asil paling apik ing gati. Siji terminologi kuwi wis ngenalaken ing iOS 7+ uga ngendi pengguna langsung bisa nyelarasake akun Gmail karo iPhone tanpa masalah lan masalah. Tutorial iki uga bakal nggawe manawa pengguna wis enlightened karo aspèk nransfer kontak Gmail kanggo iPhone loro saka transfer iOS. Kanggo nggawe manawa paling kasedhiya kanggo pangguna ing gati kang menehi saran kanggo nggawe manawa tutorial iki nganti ing sawijining pakar saran yen pengguna Tukang mangertos langkah wae. Iku uga bakal nggawe manawa asil sing diduweni langsung ing baris karo subjected prakara sing ing diskusi. Iku uga kanggo nyatet sing sisih paling apik tutorial punika gambar sing cocog sing ditambahake uga lan kanggo alesan padha pengguna uga bisa ngerti poin ing proses luwih cetha.

Part 1: Nggunakake iOS 7+

Iku salah siji saka cara gampang sing mbutuhake ora panginstalan luwih kabeh pribadi lan syarat sing dibangun ing sistem iOS lan kanggo alesan sing padha iku banget apik tenan lan salah siji saka cara paling apik kanggo nggawe manawa needful wis rampung ing baris karo syarat pelanggan.

Ngisor iki proses sing bakal mèlu ing gati kanggo oleh asil ing proses super cepet lan keren:

1.On Layar utama pengguna perlu tunyuk setelan kanggo miwiti proses.

transfer-google

2.Within setelan pengguna perlu tunyuk mail, kontak lan tanggalan kanggo nerusake ing proses paling apik ing gati.

transfer-google

3.The pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa tombol akun nambah wis tapped kanggo nerusake luwih ing gati.

transfer-google

4.From layar sabanjuré pengguna perlu kanggo nggawe manawa Google dipilih saka dhaptar sing isa munggah.

transfer-google

5.The informasi sing cocog bakal kapenuhan metu dhateng wangun sing katon sabanjure ing gati.

transfer-google

6.The kontak sing bakal diuripake kanggo nggawe manawa kontak Google nyelarasake karo siji sing kasedhiya ing piranti iPhone lan Empu iki uga rampung proses ing lengkap kanggo pangguna lan bisa ndeleng kontak ing wis kasedhiya kontak saka telpon.

transfer-google

Part 2: Nggunakake Mac utawa PC

Kanggo nggawe manawa apik wis ngrambah ing hubungan menyang Jeksa Agung bisa ngetokake subjected kang menehi saran kanggo tindakake proses sing ana gandhengane kanggo PC utawa Mac minangka iku ora mung siji gampang nanging uga njamin menawa asil paling apik sing diduweni ing gati. Proses iki uga ndadekake manawa langkah related gampang kanggo tindakake lan uga gedhe-gedhe sing bisa dipun ginakaken tanpa bantuan pro lan yen pengguna isih ketemu sing wae langkah kasebut ora dingerteni iku banjur menehi saran kanggo nggawe manawa ahli saka Wondershare uga kabèh masyarakat kene kanggo pangguna ing gati supaya proses bisa rampung tanpa musuhan. Proses kang pengguna perlu kanggo tindakake ing gati uga wis ditempelake karo gambar sing cocog lan Empu iku dadi malah luwih gampang kanggo tindakake tanpa musuhan. Ngisor iki langkah-langkah sing sing bakal mèlu ing gati.

1.The pengguna perlu kanggo nggawe manawa www.gmail.com utawa mail.google.com sing diakses lan info login gandhengane kapenuhan metu supaya akun Gmail diakses.

transfer-google

2.Once pengguna wis mlebu ing kang perlu kanggo tindakake path Gmail> kontak.

transfer-google

3.All kontak sing kanggo diekspor kudu ticked kanggo nggawe manawa kontak liyane tetep ngendi lagi.

transfer-google

4.The pengguna banjur perlu kanggo ngekspor kontak sing wis dipilih. Iki dalan sing wis bisa mèlu luwih> ekspor.

transfer-google

5.Now maneh pengguna wis pilih grup kontak sing kanggo dièkspor menyang PC utawa Mac. Iku bakal rampung ing jendhela sing njedhul munggah maneh ngendi rincian uga kasedhiya.

transfer-google

Format 6.The vCard iku sabanjuré dadi pilih ing jendhela ngendi kontak wis dipilih lan tombol kaca punika diklik.

transfer-google

7.This ora mung rampung proses nanging uga ngidini kedhaftar kanggo nggawe manawa kontak sing dièkspor minangka vCard. Saiki pengguna perlu kanggo nggawe manawa email anyar dibukak gegayutan layanan pengguna wis Availing utawa kepengin kanggo nggunakake email format vCard. Berkas diekspor banjur kanggo ditempelake lan kudu dikirim lewat layang elektronik. Email iki bakal kabuka ing target iPhone supaya layar iki katon.

transfer-google

8.It uga nyatet yen file vCard wis tapped kanggo mbukak layar iki bakal katon kang uga rampung proses ing lengkap.

transfer-google

Part 3: Kesimpulan

Nambahake file vCard kanggo iPhone wis tau sing gampang kanggo kedhaftar sapisan bakal padha liwat tutorial iki. Iku uga bakal nggawe manawa penggunane njaluk asil paling apik tanpa masalah lan needful uga rampung supaya kontak saka sumber wae bisa digunakake minangka kontak iPhone. Iku uga kanggo nyatet yen iPhone nampa file vCard saka layanan apa wae lan tanpa layanan ing iPhone ndadekake manawa kontak sing ora mung ditambahake nanging pengguna uga nemu asil kang akurat lan ing baris karo syarat penggunane . Kanggo duwe manfaat kauntungan kebak tutorial pengguna uga bisa takon pitakonan saka Wondershare masyarakat ing gati.

Top