Kabeh TOPICS

+

5 cara babagan carane nransfer kontak saka iPhone menyang komputer


Kontak lan informasi sing penting banget kanggo maksud apa pangguna kang Sejatine digunakake kanggo nyambungake karo wong-wong sing dikenal. Iku uga kasunyatan tekane sing rusak informasi kontak iku soko sing dianggep minangka mundhut unbearable lan kanggo alesan padha beda Techniques wis dikembangaké ing gati kanggo nggawe manawa Jeksa Agung bisa ngetokake wis tau ngadhepi. Tutorial iki kabeh babagan nransfer kontak lan rincian sing duwé pranala menyang komputer kanggo nggawe manawa ora mung serep digawe nanging tetep aman lan nglindhungi lan uga.

Part 1: Nggunakake kertu SIM lan iTunes

Iku cara sing bisa digunakake digunakake tanpa Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo telpon ma1.The iku bakal disambungake menyang PC.ke manawa serep kontak digawe ing PC utawa Mac. Program lunak iOS wis diinstal ing gati nyedhiyani tangan ngewangi lan alesan padha apa-apa anyar sing dibutuhaké. Supaya entuk target ing proses paling gampang penggunane sing dibutuhake kanggo nggawe manawa cara sing wis kasebut punika ngiring langkah dening langkah kanggo munggel kebingungan lan Jeksa Agung bisa ngetokake.

contacts

Lunak 2.The iTunes banjur dibukak.

contacts

3.Once program lunak wis dibukak telpon bakal dumunung kanthi mencet lambang sing cocog.

contacts

4.After ngakses setelan saka iPhone tab utawa pilihan saka "Mail, Kontak lan Tanggalan" kanggo tapped.

contacts

Pilihan 5.The saka ngimpor kontak SIM kanggo tapped banjur.

contacts

Info 6.The lambang kanggo tapped ing iTunes kanggo miwiti menu kontak pilihan panyelarasan cumawis.

contacts

7.On layar sabanjuré pengguna perlu kanggo nggawe manawa "buku alamat Sync lan Kontak" dipilih lan tombol sink dipencet ing sisih ngisor layar kanggo ngrampungake proses.

Part 2: Gunakake app free Kontak Kula Serep

Nggunakake aplikasi iki banget prasaja lan Empu penggunane tansah dirating iku dhuwur minangka mung sawetara nyebabake kasedhiya kanggo nggawe manawa serep kontak digawe ing wektu ora ing kabeh. Ngisor iki sawetara langkah-langkah melu kanggo mesthekake Processing Gamelan karya ing gati.

Aplikasi 1.The bisa diundhuh saka URL https://itunes.apple.com/us/app/my-contacts-backup/id446784593?mt=8&ign-mpt=uo%3D4 lan pandhuan sing bakal mèlu kanggo nginstal iku. Sawise iku wis rampung aplikasi kanggo tapped kanggo nggawe manawa antarmuka utama katon.

contacts

2.Now pengguna perlu tunyuk tombol serep kanggo nggawe manawa proses diwiwiti lan banjur pengguna perlu kanggo nggawe manawa pandhuan sing mèlu.

contacts

Aplikasi 3.The bakal masang kontak ing wangun vCard lan bakal nggawe manawa layanan email standar digunakake lan uga bakal nyuwun alamat email ngendi kontak iku bakal dikirim. Sawise pengguna penet rampung kontak bakal ditransfer menyang alamat email lan proses rampung.

contacts

Part 3: Nggunakake icloud lan Gmail

Iki proses serep kontak uga prasaja kanggo nggunakake. Dipuntedahaken langkah kasebut ing ngisor iki supaya persis padha bakal nindakake trick kanggo pangguna ing wektu ora ing kabeh.

Tab 1.The iCloud kanggo tapped sawise setelan iPhone sing diakses.

contacts

2.Against tab kontak pengguna perlu kanggo nguripake tombol lan tutul dados setunggal ing layar sabanjuré.

contacts

3.Now pengguna perlu kanggo ngunjungi situs web ing www.icloud.com lan mlebet karo rincian.

contacts

4.The kontak lambang kanggo tapped ing layar sabanjuré.

contacts

5.The lambang cog punika tapped lan saka menu asil pilihan saka kertu kaca V kanggo milih.

contacts

6.This file vCard bakal disimpen kanggo komputer.

contacts

7.The nyelehake panah marang lambang Gmail sapisan klik bakal njaluk pengguna kanggo menu saka ngendi pilihan saka kontak kanggo diklik.

contacts

8.The vCard file sing wis disimpen sadurunge ing sistem bisa diimpor nggunakake jendhela sabanjuré.

contacts

Kontak 9.The iPhone bisa viewed ing Gmail minangka nderek.

contacts

Part 4: Nggunakake Wondershare TunesGo Retro

Iku uga salah siji sing program lunak prasaja sing bisa digunakake kanggo nindakake needful ing gati lan pengguna mung perlu kanggo nggawe manawa program lunak diundhuh lan diinstal. Langkah sing kasebut ing ngisor iki


Program lunak 1.The bisa diundhuh lan diinstal saka URL http://www.wondershare.com/mac-ios-manager/ lan yen wis kasil diinstal iku bakal dibukak.

contacts

2.On sudhut kiwa pengguna perlu klik kontak kanggo nggawe manawa proses dadi ing arah tengen.

contacts

Lunak 3.The bakal mindai piranti kanggo maksud apa kontak lan bakal nampilake asil.

contacts

4.On sudhut tengen ndhuwur ana pilihan salinan kanggo iTunes kang diklik.

contacts

5.All kontak bakal disalin menyang piranti lunak iTunes saka Apple Inc. saka ngendi pengguna bisa nggawe manawa kontak iki nyelarasake menyang komputer supaya kabeh file vCard disimpen dhateng sistem lan serep sing digawe kanthi otomatis.

Part 5: Kula goal iku kanggo nggawe serep kontak iPhone, luwih ing dhaftar dicithak

Kontak Kula Serep app wis dideleng ing rinci gedhe ing tutorial iki lan wis salah siji fitur apik tenan saka nyimpen kontak ing wangun file vCard kang bisa digunakake kanggo print kontak ing proses gampang. Mung ekstra hardware sing ditempelake ing gati iki printer kang digunakake kanggo generate salinan hard kontak sing wis disimpen ing wangun file vCard. Proses printing nyedhaki prasaja lan sawise mbukak file vCard pengguna mung perlu kanggo pencet CTRL + P kanggo mbukak jendhela print banjur pilih print kanggo nggawe manawa salinan hard sing digawe tanpa masalah.

Top