Kabeh TOPICS

+

Part 1. Carane kanggo ngirim kontak saka iPhone menyang komputer


Cara paling gampang kanggo nyalin kontak iPhone menyang komputer kanggo takon bantuan saka alat pihak katelu. Wondershare TunesGo punika iPhone software transfer komputer sing mbantu kanggo nyalin kabeh utawa dipilih kontak saka iPhone menyang komputer. Kontak bisa Simpen minangka file siji utawa kaping vCard (s), utawa file CSV.

how to sync contacts from iphone to computer

Transfer kontak, music, photos, video lan pesen saka iPhone menyang komputer gampang.

Kontak iPhone Ekspor menyang komputer lan nyimpen minangka file vCard (s) utawa file CSV.
Kontak Sync iPhone kanggo Outlook, Windows Address Book & Windows Live Mail.
Tambah, ngowahi kontak iPhone, lan gabungno gedhe-gedhe duplikat ing komputer.
Kontak Sync saka komputer menyang iPhone ing perangan.
Ngatur kontak ing kertu memori telpon, iCloud, Yahoo !, Hotmail, etc. gampang.
Bisa sampurna karo iPhone 6s (Plus) / 6 (Plus) / 5S / 5 / 5C / 3GS / 4 / 4G sing mbukak iOS 9/8/7/5/6.

wong wis diundhuh


Carane kanggo nyelarasake kontak saka iPhone menyang komputer

Langkah 1. Connect iPhone menyang komputer lan mbukak alat

Sawise ngundhuh, nginstal iPhone kanggo alat transfer kontak komputer ing komputer. Plug ing kabel UBS kanggo nyambung iPhone menyang computer.Once dikenali, iPhone nuduhake munggah ing jendhela utami.

sync contacts from iphone to computer

Langkah 2 . kontak Sync iPhone menyang komputer

Menyang sidebar kiwa, klik segi telu jejere Kontak . Iki ndadekke munggah kabeh catelogories kontak. Pilih salah siji kategori, kaya On iDevice utawa iCloud. Banjur, kontak ing kategori nuduhake munggah ing sisih tengen.

Pilih kontak wanted lan klik Impor / Ekspor > Ekspor kapilih Kontak > Ekspor Kabeh Kontak . A dhaptar gulung-mudhun njedhul munggah. Kanggo nyimpen kontak iPhone menyang komputer, sampeyan bisa milih kanggo vCard Gambar Single , kanggo Multiple vCard File utawa kanggo CSV Gambar . Banjur, nelusuri komputer kanggo nemokake lokasi kanggo nyimpen kontak diekspor.

Wigati: Kanthi iPhone iki kanggo alat transfer komputer, sampeyan uga bisa ngekspor kontak iPhone kanggo Outlook Express, Outlook 2003/2007/2010/2013 , Windows Address Book lan Windows Live Mail.

wong wis diundhuh

copy iphone contacts to computer


Part 2. Carane kanggo ngirim kontak saka komputer menyang iPhone


Yen sampeyan wis nyelarasake kontak menyang iCloud utawa Gmail sadurunge, saiki sampeyan bisa kanthi gampang njaluk kontak bali kanggo iPhone. Yen ora, sampeyan bisa nggunakake alat pihak katelu kanggo ngimpor kontak saka komputer menyang iPhone. Kene, aku nuduhake sampeyan carane Nyelarasake kontak Gmail kanggo iPhone lan carane nggunakake TunesGo Wondershare ngimpor kontak saka VCF / file CSV kanggo iPhone.

Top