Kabeh TOPICS

+

Top 10 iPhone Transfer Software

Pambuka

Ana nomer saka pihak lunak transfer iPhone kasedhiya ing pasar. Nanging pitakonan amba apa kanggo nggunakake piranti lunak pihak katelu nalika iTunes ana? Jawaban iki senadyan iTunes nggampangake kanggo pangguna kanggo ngimpor file menyang piranti sing lunak uga wis sawetara cacat. Ayo kang nimbang kasus ing ngisor iki. Kanggo nransfer file saka komputer menyang iPhone, pisanan sampeyan kudu ngimpor kontak mau menyang perpustakaan iTunes banjur nyelarasake karo piranti. Yen sampeyan duwe non-dituku musik ing iPhone banjur sing file bisa ilang sawise sinkronisasi. Coba liyane ngono, Upaminipun sampeyan njaluk telpon anyar lan sing arep nransfer file saka iPhone lawas anyar siji utawa sampeyan tresna sawetara musik saka iPhone kanca lan sing arep ing Yours. Akhire, ana uga dadi cilik saka OS utawa iTunes kacilakan utawa reinstall lan ora duwe serep perpustakaan iTunes nanging kabeh media isih ing iDevice. Mung solusi kanggo masalah kasebut ing ndhuwur kanggo nggunakake piranti lunak transfer pihak katelu. Kene kita bakal njlèntrèhaké top 10 lunak transfer iPhone.

Ndhuwur lunak transfer 10 iPhone wis kadhaptar ing meja punika

Jeneng Price Ukuran Resmi situs web Download Link Didhukung OS IDevice didhukung
Syncios iPhone Transfer Syncios Pro - $ 19.95 Syncios - free 30.3MB http://www.syncios.com http://www.syncios.com/download.html Windows XP, Vista, 7, 8 (32-dicokot & 64-dicokot) iPhone - 5S, 5C, 5, 4S, 4, 3GS; iPad - Mini, Air, 2; iPod - Tutul, klasik, Shuffle, Nano
Tansee iPhone Transfer Full version - $ 19.95 versi - free 6.6MB http://www.tansee.com http://www.tansee.com/iphonetransfer.html Windows XP, Vista, 7, 8, 98, 2000, 2003 Tumurun saka iPhone, iPad, iPod, iPod Nano, Mini, Shuffle, klasik, Tutul
Wondershare TunesGo $ 39.95 (Loro-lorone Windows lan Mac) 43.7MB http://www.wondershare.com http://www.wondershare.com/ios-manager Windows lan Mac OS X iPhone - 6s (Plus), 6 (Plus), 5S, 5C, 5, 4S, 4, 3GS; iPad - Mini, Air, 2; iPod - tutul 5,4,3, klasik, acak, nano
Xilisoft iPhone Transfer $ 29.95 (Loro-lorone Windows lan Mac) 55.2MB http://www.xilisoft.com http://www.xilisoft.com/iphone-transfer.html Windows lan Mac OS X Ndhukung kabeh generasi iPhone, iPad lan iPod
3herosoft iPhone kanggo Transfer Komputer Windows - $ 20 Mac - $ 25 5.82MB http://www.3herosoft.com http://www.3herosoft.com/iphone-to-computer-transfer.html Windows lan Mac OS X Kabeh jinis iPhone, iPad lan iPod
Mediavatar iPhone Transfer Windows - $ 19.99 Mac - $ 23.99 55.4MB http://www.mediavideoconverter.com http://www.mediavideoconverter.com/iphone-to-mac-transfer.html Windows lan Mac OS X Kabeh jinis iPhone, iPad lan iPod
iMacsoft iPhone kanggo Mac Transfer Winodws - $ 19 Mac - $ 25 10.4MB http://www.imacsoft.com http://www.imacsoft.com/iphone-to-mac-transfer.html Windows lan Mac OS X iPhone 5,5S, 5C, 4, 4S, 3G, 3GS; iPad 2, 4, anyar iPad, iPad Mini, iPod, Mini, klasik, Nano
ImTOO iPhone Transfer $ 29.95 kanggo loro Windows lan Mac 45.5MB http://www.imtoo.com http://www.imtoo.com/iphone-transfer.html Windows lan Mac OS X Tumurun saka iPhone; iPad Air; iPod Touch 5 lan iPod Nano 7
iStonsoft iPhone kanggo Mac Transfer $ 24.95 kanggo loro Windows lan Mac 8.6MB http://www.istonsoft.com http://www.istonsoft.com/iphone-to-mac-transfer.html Windows lan Mac OS X iPhone, iPad, iPod, iPod Nano, iPod Shuffle, iPod Mini, iPod Classic
Tipard iPhone Transfer < Windows  Platinum $ 39  Standard $ 29 Mac OS X  Platinum $ 45  Standard $ 35 34.7MB http://www.tipard.com http://www.tipard.com/iphone-transfer-pro-for-mac.html Windows lan Mac OS X Kabeh jinis iPhone, iPad lan iPod

Syncios iPhone Transfer

Syncios bisa alternatif apik kanggo iTunes. Karo Syncios sampeyan bisa music serep, video, foto, apps, podcast, iTunes U, dering, e-buku, kamera roll, memos swara, kamera dijupuk, kontak, cathetan kanggo komputer, seamlessly nyalin video, audio, foto etc. saka PC kanggo iDevice. Sampeyan uga bisa nyelarasake iDevice kanggo iTunes. Kuat lan pangguna-loropaken pribadi iki uga nerangake karo fungsi nindakake sing bisa digunakake kanggo ngowahi wae audio lan video kanggo Apple audio kompatibel lan video.

Fitur

Fitur tombol Syncios iPhone Transfer sing:

  1. Transfer musik saka iPhone iPhone, iPhone kanggo PC lan PC kanggo iPhone.
  2. File Sync iPhone kanggo PC lan nyalin file iPhone kanggo iTunes.
  3. Impor lan ekspor video, foto, ringtone, eBook antarane PC lan iPhone.
  4. Kontak serep iPhone, tetenger, memo swara, cathetan lan sapiturute
  5. Ngatur apps, dokumen aplikasi antarane PC lan iPhone.
  6. Nggawe, mbusak lan album sunting foto.
  7. Nggawe ringtones iPhone
  8. Nambah lan ngowahi playlist kanggo ngatur lan golongan musik lan video
syncios iphone transfer

iDevice Sambungan Way

Sambungake iDevice menyang komputer liwat USB.

Kaluwihan

  1. Japanese aplikasi durung kuat
  2. Akeh banget pangguna-loropaken

Cacat

  1. Nawakake kanggo ngundhuh utawa nginstal utawa komponen sing program ora mbutuhake kanthi fungsi.
  2. iTunes kudu diinstal ing komputer kanggo nggunakake Syncios iPhone Transfer.

Tansee iPhone Transfer

Tansee iPhone Transfer alat partai kuat katelu kanggo nransfer file saka iDevice kanggo PC. Sampeyan bisa nyalin music, video, memos swara, lan podcast saka iDevice menyang komputer. Nanging ndhukung meh kabeh versi windows. Ana rong versi kasedhiya - Free versi lan Full version. Tansee ngumumaké yen padha ditetepake loro tim dhukungan. Kanggo query wae padha reply ing 24 jam ing saindhenging taun.

tansee iphone transfer

Fitur

Fitur tombol Tansee iPhone Transfer minangka nderek:

  1. Bisa nyalin music, video, memos swara, podcast saka iDevice menyang komputer
  2. Multiple kompatibilitas piranti
  3. Kanthi otomatis mindai disambungake iDevice
  4. Bisa gampang lan cepet music serep, video kanggo sembarang panggonan ing komputer.
  5. Upgradation pancen free.

iDevice Sambungan Way

Sambungake iDevice menyang komputer karo USB.

Kaluwihan

  1. Ndhukung meh kabeh jinis iDevice
  2. Ndhukung meh kabeh versi Windows
  3. Tansee gampang kanggo nginstal lan gampang operate lan loropaken antarmuka pengguna

Cacat

  1. Kudu iTunes diinstal ing komputer kanggo ngenali iDevice
  2. Mung bisa nyalin dituku lan nyelarasake musik lan video

Wondershare TunesGo

Wondershare TunesGo iku aplikasi kuat sing ngijini sampeyan kanggo nransfer musik, video, dhaptar lagu, podcast, iTunes U, foto, kontak lan SMS saka iPod, iPhone iPad lan kanggo komputer. Iku kasedhiya kanggo loro Windows lan Mac. Dolan maring website resmi kanggo tuku. Sampeyan uga bisa ngundhuh versi nyoba iku.

iphone transfer software

Fitur

Fitur tombol Wondershare TunesGo sing kapacak ing ngisor iki:

  1. Nransfer file menyang PC lan iTunes saka iDevice lan kosok balene
  2. Kanthi otomatis Ngonversi musik lan video kanggo format iDevice kompatibel sak transfer
  3. Kanthi ngatur kontak iPhone - edit, ngimpor, mbusak duplikasi lan liyane
  4. Langsung nransfer musik, video, foto, kontak lan luwih saka siji iDevice liyane
  5. Nggawe album foto anyar ing iDevice lan nambah foto menyang album Panjenengan
  6. Sambungake piranti kaping apple menyang komputer bebarengan

iDevice Sambungan Way

Sambungake iDevice menyang komputer karo USB.

Kaluwihan

  1. Bisa ngèkspor musik ing iDevice kanggo iTunes lan PC karo ratings, muter counts lan skip
  2. Transfer foto antarane iPhone, iPad lan PC dening mung nyeret lan ngeculake.
  3. Bisa nggabung duplikat kontak ing memori iPhone kang, iCloud, Gmail lan akun liyane karo mundhut data nul
  4. Nggawe dhaptar lagu lan ngatur musik ing iPhone, iPad lan iPod

Cacat

  1. Kudu sambungan Internet aktif kanggo nginstal Wondershare TunesGo

Xilisoft iPhone Transfer

Xilisoft iPhone Transfer iku aplikasi pinter kanggo nyinkronake iPhone piranti menyang komputer. Music serep, video lan isi liyane ing iPhone piranti menyang komputer lan uga bisa nyalin file saka komputer kanggo iPhone. Sampeyan bisa nggawe iPhone hard disk hotspot nalika lunak transfer Xilisoft wis diinstal. Iku kasedhiya kanggo loro Windows lan Mac OS X lan uga ndhukung kabeh generasi iPhone, iPad lan iPod.

xilisoft iphone transfer

Fitur

Fitur tombol Xilisoft iPhone Transfer wis kadhaptar ing ngisor iki:
  1. Kanthi ndhukung kabeh iPad, iPhone lan iPod
  2. Isi iPhone serep kanggo komputer
  3. Pesen serep lan kontak menyang komputer
  4. File komputer Ekspor menyang iPhone, iPad lan iPod
  5. Nyinkronake musik karo iPhone perpustakaan iTunes
  6. Ngatur iPhone musik, film, foto lan buku
  7. Ndhukung saperangan piranti iOS bebarengan

iDevice Sambungan Way

Sambungake iDevice menyang komputer karo USB utawa Wi-Fi.

Kaluwihan

  1. Njelajah file iPhone kaya hard disk drive
  2. Bisa ndeleng piranti jinis, generasi, nomer serial, format, versi lan wong ing antarmuka utama
  3. Ngatur lan ngatur foto dening nggawe lan album editing
  4. Nransfer lan ngatur iPhone dering lan PDF eBooks utawa format epub gampang
  5. Pengguna bisa nransfer file liwat Wi-Fi liyane USB
  6. Kacepetan transfer cepet

Cacat

  1. Kudu iTunes diinstal ing komputer kanggo ngenali piranti sing kasambung.
  2. Processing kumpulan support fungsi ing paling 10 file
  3. Fungsi saka ngekspor cathetan kasedhiya
  4. Layar jeneng

3herosoft iPhone kanggo Transfer Komputer

3herosoft iPhone kanggo Transfer Komputer nawakake cara fleksibel kanggo nransfer musik, video, foto, epub, pdf, audio, memos swara, kamera muter (iOS 4 lan ndhuwur), ringtone, podcast, gambar TV, kontak SMS, dhaptar panggilan saka iPhone menyang komputer gawe serep. Iku kasedhiya kanggo loro Windows lan Mac. Sampeyan bisa gampang nelusuri Alexa file, ngatur playlist, nggawe dhaptar lagu anyar lan mbusak musik ing iPhone nggunakake.

3herosoft iphone to computer transfer

Fitur

Fitur tombol sing kapacak ing ngisor iki:

  1. Kabeh paling keri sing didhukung - iOS 7 lan iTunes 11
  2. Gunung iPhone minangka hard drive
  3. Search cepet lan Filter ngidini nemokake foto, musik, video minangka cepet sabisa
  4. Bisa nransfer dhaptar lagu saka iDevice kanggo PC utawa iTunes langsung

iDevice Sambungan Way

Sambungake iDevice menyang komputer karo USB

Kaluwihan

  1. Iku bisa nempelake iPhone hard disk
  2. Gampang kanggo nggunakake
  3. Kacepetan transfer dhuwur
  4. Tipe tampilan, rincian memori, versi, nomer serial, lan format nalika disambungake
  5. Bisa ngekspor kontak iPhone minangka .csv file menyang komputer.

Cacat

  1. iTunes kudu diinstal ing komputer kanggo ngenali iDevice disambungake
  2. Layar jeneng
  3. Processing kumpulan ndhukung mung 99 file

Mediavatar iPhone Transfer

Mediavatar iPhone Transfer iku gampang kanggo nggunakake lan kuat alat kanggo nyalin music, video, lagu, foto saka komputer menyang iPhone. Iku uga bisa film iPhone serep, songs, foto, SMS menyang komputer. Sampeyan bisa nyambung kaping iDevice menyang komputer bebarengan. Alat iki kasedhiya kanggo loro Windows lan Mac OS X.

mediavatar iphone transfer

Fitur

Fitur tombol sing kapacak ing ngisor iki:

  1. Ngidini sawetara iDevice kanggo nyambung bebarengan
  2. Ngenali model iPhone
  3. Ngatur utawa nransfer dhaptar lagu iPhone
  4. Browse music ing gaya
  5. Loropaken antarmuka, prasaja operasi
  6. Kacepetan transfer dhuwur

iDevice Sambungan Way

Sambungake iDevice menyang komputer karo USB

Kaluwihan

  1. Nyedhiyani kacepetan dhuwur transfer file
  2. Ngaktifake sunting info file musik
  3. Bisa mriksa duplikat berkas ing dhaptar lagu
  4. Ndhukung seret prasaja lan nyelehake transfer file

Cacat

  1. Kudu iTunes 8.2 utawa mengko diinstal ing komputer kajaba iku ora bakal bisa kanggo ngenali piranti disambungake
  2. Fitur Limited

iMacsoft iPhone kanggo Mac Transfer

iMacsoft iPhone kanggo Mac Transfer iku sawijining piranti lunak banget dirancang kanggo Mac OS X lan Windows. Menehi transfer cepet, rip, nyalin lan ngatur musik, film, foto, epub, PDF, audio, memo swara, kamera muter (iOS 4 lan ndhuwur), ringtone, podcast, gambar TV, SMS, kontak, dhaptar panggilan saka iPhone kanggo PC. Iku kasedhiya kanggo loro Windows lan Mac OS X. Nanging, versi windows dijenengi minangka iMacsoft iPhone kanggo PC Transfer. Iku uga bisa nransfer musik lan video antarane iPhone lan iPod.

imacsoft iphone to mac transfer

Fitur

Fitur tombol iMacsoft iPhone kanggo Mac Transfer sing kapacak ing ngisor iki:

  1. Tansah jangkah karo nganyari
  2. Sink iPhone file kanggo iTunes
  3. Nggawe jeneng lan mbusak dhaptar lagu
  4. Antarmuka ringkes lan kacepetan transfer cepet
  5. Tags sunting ID3

iDevice Sambungan Way

Sambungake iDevice menyang komputer karo USB

Kaluwihan

  1. Transfer iPhone SMS lan dhaptar panggilan minangka file .txt
  2. Ngirim kontak iPhone minangka .txt lan file .csv
  3. Bisa nempelake iDevice minangka disk drive hard
  4. Nyedhiyani search lan nyaring berkas iPhone cepet miturut artis, album, genre lan komposer

Cacat

  1. Kudu iTunes diinstal digunakake, ora bisa nemokake iDevice
  2. Fungsi Processing kumpulan ndhukung ing paling 100 file

ImTOO iPhone Transfer

Karo ImTOO iPhone Transfer, sampeyan bisa nransfer musik, film, eBooks, pesen, kontak, app lan foto saka iPhone menyang komputer lan iTunes. Nanging ndhukung kaping sambungan iDevice bebarengan. Iku kasedhiya kanggo loro Windows lan Mac OS X lan ndhukung kabeh jinis iDevice. Miturut pangembang iku paling efisien nransfer lunak saiki ing pasar. Iku uga menehi sinkronisasi saka iPhone liwat Wi-Fi.

imtoo iphone transfer

Fitur

Fitur tombol ImTOO iPhone Transfer minangka nderek:

  1. Salinan dhaptar lagu iTunes lan ngatur kolom kanggo nuduhake rincian berkas
  2. Ngidini sawetara iDevice kanggo nyambung lan nransfer file ing antarane wong-wong mau ing wektu sing padha
  3. Ndhukung seret prasaja lan fitur nyelehake antarane PC lan iPad
  4. Transfer, ngowahi lan ngatur iPhone dering lan eBooks in PDF format epub karo ease
  5. Dhukungan ngimpor kontak saka akeh program buku alamat kalebu incredimail
  6. Gunakake Filter lan search cepet kanggo nemokake music, video, foto lan apa-apa sing arep kanthi gampang kaya iTunes
  7. Antar muka multi-lingual sing ana ing basa Inggris, Prancis, Italia, Spanyol, Jerman, Jepang, Simplified utawa Cina tradisional

iDevice Sambungan Way

Sambungake iDevice menyang komputer karo USB lan Wi-Fi.

Kaluwihan

  1. Ndhukung kabeh iDevice paling anyar
  2. Ngatur iPhone minangka hard disk hotspot
  3. Bisa nambah siji foto menyang album beda
  4. Bisa uga serep pesen SMS
  5. Tipe tampilan, kapasitas memori, versi, nomer serial lan format nalika iDevice disambungake

Cacat

  1. Jeneng Layar
  2. Ora bisa nangani fungsi Processing kumpulan karo nomer saka kaca luwih saka 100
  3. Kudu iTunes diinstal digunakake, ora bisa nemokake iDevice

iStonsoft iPhone kanggo Mac Transfer

iStonsoft iPhone kanggo Mac Transfer aplikasi transfer desktop page. Iki dirancang utamané kanggo Mac pengguna. Ana uga versi Windows lunak iki kang dijenengi minangka iStonsoft iPhone kanggo Transfer Komputer. Sampeyan bisa nransfer musik, film, foto, epub, PDF, audio, memo swara, ringtone, kamera roll, podcast, gambar TV saka iPhone kanggo Mac kanggo serep

istonsoft iphone to mac tr

Fitur

Fitur tombol lunak iki sing kapacak ing ngisor:

  1. Ngatur file iPhone ing Mac langsung
  2. Loro tampilan mode kanggo pratinjau file bebas
  3. Banget gampang kanggo nggunakake
  4. Telusuran lan iPhone Filter cepet file miturut artis, album, genre utawa pengarang

Piranti Sambungan Way

Sambungake iDevice menyang komputer karo USB.

Kaluwihan

  1. Ora perlu kanggo nginstal iTunes
  2. Bisa nyelarasake karo iTunes perpustakaan musik
  3. Tampilan jinis piranti, kapasitas memori, versi, nomer serial nalika disambungake

Cacat

  1. Ora audio utawa video pamuter ditempelake

Tipard iPhone Transfer

Tipard iPhone Transfer punika lunak transfer iPhone profesional lan multi-fungsi. Iku nduweni fungsi transfer banget kuat sing ngidini transfer musik, film, foto, nuduhake TV, podcast, iTunes U, eBooks, kamera roll, ringtone, SMS, kontak, memos swara, kamera dijupuk saka iPhone kanggo PC utawa iTunes. Wis rate sing bisa ngowahi wae file audio utawa video kanggo apel audio kompatibel utawa file video. Iku kasedhiya kanggo loro Windows lan Mac OS X.

syncios iphone transfer

Fitur

Fitur tombol lunak iki sing kapacak ing ngisor:

  1. Sambungake kaping iDevice bebarengan
  2. Transfer file ing antarane loro piranti apple
  3. Serep file database SMS / kontak kanggo safety
  4. Ngonversi DVD lan video kanggo Apple format kompatibel
  5. Nggawe lan ngedit pribadi ringtones iPhone for fun
  6. Papat basa antarmuka - Inggris, Perancis, Jerman, Jepang

iDevice Sambungan Way

Sambungake iDevice menyang komputer karo USB.

Kaluwihan

  1. Tampilan jinis piranti, kapasitas memori, versi, nomer serial nalika disambungake
  2. Bisa kontak iPhone serep lan SMS
  3. Ngonversi file audio lan video kanggo apel format file kompatibel

Cacat

  1. Ana watesan ing fungsi Processing kumpulan related kanggo nomer file kanggo saben jinis kindoffile
  2. Serep lan mulihake fungsi sing kasedhiya

Comparison 10 lunak ndhuwur karo fitur sing

Jeneng Sink karo iTunes Dhukungan Wi-Fi Gunung iPhone minangka Hard Disk external Multiple panyambungan piranti Kasedhiyan alat konversi Rincian piranti Tampilan
Syncios iPhone Transfer Ya Ora Ora Ya Ora Ya
Tansee iPhone Transfer Ora Ora Ora Ya Ora Ora
Wondershare TunesGo Ya Ora Ora Ya Ya Ya
Xilisoft iPhone Transfer Ya Ya Ya Ya Ora Ya
3herosoft iPhone kanggo Transfer Komputer Ya Ora Ya Ya Ora Ya
Mediavatar iPhone Transfer Ya Ya Ora Ya Ora Ya
iMacsoft iPhone kanggo Mac Transfer Ya Ora Ora Ya Ora Ya
ImTOO iPhone Transfer Ya Ora Ya Ya Ora Ya
iStonsoftiPhone kanggo Mac Transfer Ya Ora Ora Ya Ora Ya
Tipard iPhone Transfer Ya Ora Ora Ya Ya Ya
Top