Kabeh TOPICS

+

Top 10 iPhone Keamanan Aplikasi Jaga Panjenengan iPhone

iPhone iku salah siji saka telpon paling wiyar dipigunakaké ing donya, ana macem-macem piranti lunak sing saiki wis teka kanggo cahya sing bisa digunakake kanggo nglindhungi iPhone marang seng nembus. Kene iki dhaftar panjarwa ndhuwur 10 aplikasi keamanan iPhone. Apple wis ora digawe aplikasi antivirus darmabakti kanggo maksud apa iDevice sawijining. Nanging ana ngukur tartamtu sing saben pengguna bisa njupuk kanggo tetep data ponsel aman. Kayata mbisakake kunci telpon otomatis sing agawé kunci telpon sawise saben sawetara menit. Ngisor iki dhaftar 10 aplikasi keamanan iPhone sing bisa digunakake kanggo nambah tingkat keamanan saka iPhone.

1. Golek iPhone

Iku wangun aplikasi sing gratis. Sejatine fungsi sing kagayut karo iCloud. Aplikasi iki bisa bantuan gedhe kanggo sampeyan ing acara sing telpon salah siji ilang dicolong utawa. Kanthi aplikasi iki, sampeyan bisa

  1. Golek telpon
  2. Pituduh telpon kanggo nampilake pesen ing layar
  3. Nggawe ponsel emit swara utawa rong menit
  4. Iku uga bisa digunakake kanggo mbusak data ing iPhone mbatalake
  5. Liyane fitur sange sing uga bisa nggunakake aplikasi iku kanggo piranti liyane iOS.
security apps for iphone

2. GadgetTrak

Aplikasi iki biaya $ 3.99 lan bisa digunakake ing iOS 4.0 lan versi mengko. Aplikasi sange sing wis disambung menyang kamera iPhone lan nalika diaktifake, iku bakal njupuk gambar saka wong (coincidently maling) sing wis nyekeli iku, utawa apa wae kamera bisa dijupuk. Aplikasi iki menehi sampeyan karo log lengkap kabebasan iPhone sawise biasa interval.


iphone security apps

3. alangi Virus

Aplikasi iki bisa tuku kanggo jumlah sanes hamung saka $ 0.99. Iku mung bisa digunakake ing iPhone sing operate ing iOS 4.0 utawa sing luwih dhuwur. Iku aplikasi anti virus sing bisa mindhai kabeh Wangun dokumen kalebu lampiran sing teka bebarengan karo layang.


best security apps for iphone

4. SplashID aman kanggo iPhone

Iku aplikasi sing gratis lan bisa digunakake ing iOS4.3 utawa versi mengko iku. Fungsi utama kanggo nyedhiyani medium ngendi kedhaftar iPhone aman bisa manggonake sing

  1. Sandhi
  2. Informasi babagan kredit SIM
  3. Akun informasi babagan
  4. Kode Pendhaftaran


lookout mobile security iphone

5. 1Sandi

Aplikasi iki bisa tuku kanggo $ 17.99 lan fungsi mung ing iOS 6.0 utawa luwih. Aplikasi iki mèh padha splashID. Kabeh data sing disimpen ing 1Sandi Pro ndhelik sadurunge padha disimpen utawa ndhelik. Sampeyan bisa nyimpen data ndhelik ing dropbox, data iki mung bisa decrypted karo sandi panjenengan, supaya sanajan kothak gulung wis disusupi kanggo data bakal cukup aman.


iphone security apps

6. LastPass

Aplikasi iki gratis kanggo tuku, nanging layanan LastPass Premium bisa $ 1 saben sasi. Data ndhelik ing penggunane komputer lan ora server iki menehi kauntungan gedhe kanggo kedhaftar minangka tegese mung data ndhelik travels minangka Paket data lan tekan server LastPass.


security apps for iphone

7. iDescrete

iPhone kedhaftar bisa tuku aplikasi iki kanggo $ 2.99, maskapai ing iOS 4.0 utawa versi sing luwih anyar. Aplikasi iki utamané dipigunakaké kanggo nggayuh nomer iku kayata video, gambar lan kabeh Wangun dokumen. Ora miturut discretion lengkap. Iki cara kerjane, wayahe sing pengguna wiwit ngakses data diwatesi wong kathah teka pasuryan kanggo ngadhepi karo layar palsu, yen sampeyan input sandhi salah nalika mbukak aplikasi iki, sampeyan bakal mungkasi munggah mbukak aplikasi cathetan tinimbang. File sing wis direksa bisa dikirim liwat Wi-Fi.


best security apps for iphone

8. Kryptos

Aplikasi iki biaya boten ing kabeh, iki bisa dadi faktor banget pinunjul sing ndadékaké kanggo sawijining popularitas diantara pangguna iPhone. iOS3.0 lan versi mengko sing kompatibel karo aplikasi iki. Yen sampeyan perlu kanggo nggawe manawa komunikasi liwat telpon tetep rahasia aplikasi iki encrypts komunikasi karo bantuan saka 256-dicokot AES enkripsi. Solusi iki uga dianggo karo loro 3G, 4G lan jaringan Wi-Fi.


lookout mobile security iphone

9. Webroot SecureWeb

Iki aplikasi keamanan liyane sing pancen free. Kerjane ing iOS 5 lan versi mengko. Aplikasi iki Sejatine browser web sing majeng minangka dibandhingake kanggo browser liyane amarga kabisan tartamtu kayata kemampuan URL nyaring. Iki ngalangi penggunane iPhone saka dipun ganggu déning situs angkoro. Aplikasi iki wis diprogram kanggo netepke URL perusahaan, asil panelusuran sing digunakake kanggo nuduhake loro gegandhengan situs aman lan aman.


iphone security apps security apps for iphone

10. Spam Penangkapan

Spam Penangkapan iki aplikasi iPhone free sing dianggo uga karo iOS 4.2 lan versi mengko sawijining. Minangka jeneng tabet, ngalangi kothak layang saka kang ambushed dening layang spam. Aplikasi iki wis diprogram kanggo takon sapa dikirim wong mail kanggo nampa query prasaja supaya aplikasi bisa konfirmasi identitas pangirim. Aplikasi iki uga bisa digunakake kanggo nyimpen dhaftar wong sing bisa ngirim mail tanpa gadhah kanggo nyedhiyani sembarang bukti identitas sing.


best security apps for iphone lookout mobile security iphone
Top