Kabeh TOPICS

+

Top 10 iPhone Serep extractor kanggo Windows lan Mac

Nggawe serep piranti iPhone iku cukup umum saiki dina amarga kacilakan mundhut data tambah. Ana pirang-pirang paket lunak sing kasedhiya ing pasar sing nawakake fasilitas nggawe serep iPhone. Nalika nggawe serep iPhone penting, iku uga arang banget penting duwe extractor serep ing ngono sampeyan pengin njupuk data saka file serep digawe. Serep extractor iPhone apa-apa nanging lunak paket sing saged menyuling lan retrieving file saka file serep.

Top 10 iPhone Backup Extractor for Windows and Mac

Top 10 iPhone serep extractor kanggo Windows lan Mac

1. iPhone Serep extractor:

Sistem didhukung: Windows XP, Vista, 7 lan 8. Mac OS X Download URL: http://www.iphonebackupextractor.com/product-tour/ (Kanggo loro Mac lan Windows)

Price: $ 29.95 (Home edition). $ 69.95 (Pro edition)

Fitur tombol:

• Ing iPhone serep extractor bisa waras pirang-pirang jinis-jinis file kalebu kontak, gambar, SMS, file musik, disimpen game malah file app.

• Piranti lunak kompatibel karo malah iPhone release paling anyar IE iPhone 6 lan iPhone 6S.

• Ing iPhone serep extractor solusi lunak becik kanggo dealing karo sawetara masalah kayata Gagal hardware, tubrukan lunak etc.

Pros:

• Piranti lunak ora mung mbeber data nanging uga ngowahi mau ing format file sing cocog kanggo diekspor ing macem-macem program kayata web mail, Excel etc.

• Ing iPhone serep extractor bisa digunakake kanggo waras data saka ndhelik file serep banget.

• Ing pangguna antarmuka lunak iku cukup prasaja lan pangguna-loropaken.

Cons:

• Ing versi dhasar ora kalebu support kanggo menyuling ndhelik file serep. Sampeyan bakal kudu mbayar jumlah gedhe banget yen sampeyan arep kanggo extract ndhelik file serep.

Review:

. 1. Dideleng dening: Staff Download.com
Miturut reviewer "Kita ketemu proses extraction banget Swift - mung detik. Nalika sampeyan ora duwe dadi pakar, sampeyan bakal kudu nyaman CSV jawab lan berkas HTML format, antara liya ". URL Review: http://download.cnet.com/iPhone-Backup-Extractor/3000-18553_4 -75373326.html .

Top 10 iPhone Backup Extractor for Windows and Mac

2. Easeus MobiSaver:

Sistem didhukung: Windows 7, 8 lan Mac OS X. Download URL: (Kanggo Windows): http://www.easeus.com/mobile-tool/free-iphone-data-recovery.html . (Kanggo Mac): http : //www.easeus.com/mobile-tool/free-iphone-data-recovery-mac.html .


Price: $ 79.95 (Kanggo Mac). $ 89.95 (Kanggo Windows)

Fitur tombol:

• Ing Easeus MobiSaver bisa gampang waras data saka file serep ing loro sistem operasi Windows lan Mac.

• Piranti lunak ndhukung nomer format file kalebu format kanggo kontak, pesen lan email.

Pros:

• Ing antarmuka pengguna punika Highly loropaken lan gampang kanggo nggunakake.

• A pengguna bisa gampang pratinjau data sing sadurunge nampa wong-wong mau.

• A versi gratis kanggo loro Windows lan Mac cumawis.

Cons:

• Sampeyan kudu tuku versi lengkap supaya extract file ndhelik.

Review:

1. Dideleng dening: Staff Download.com
". Yen sampeyan lagi panicking amarga sing ilang sing penting kontak, foto, utawa teks, sampeyan kudu menehi Easeus MobiSaver Free dijupuk" Miturut pengulas URL Review: http: // download .cnet.com / Easeus-MobiSaver-Free / 3000-2248_4-75936361.html .

2. Dideleng dening: Fernando Scheps
Miturut reviewer "Aku tansah weruh akèh program ngakoni apa iki, lan padha kabeh biaya soko, MobiSaver gratis kanggo panggunaan pribadi, lan mbuktekaken wis makarya banget uga karo banget prasaja & gampang kanggo nggunakake antarmuka ". URL Review: http://www.itcentralpoint.com/review-easeus-mobisaver-recover-ios-data/ .

Top 10 iPhone Backup Extractor for Windows and Mac

3. telpon Rescue:

Sistem didhukung: All versi Windows lan Mac OS Download URL: (Kanggo loro Windows lan Mac): http://www.imobie.com/phonerescue/ .

Price: $ 49.99

Fitur tombol:

• Ing PhoneRescue lunak serep extractor bisa waras nomer format file kalebu file media, pesen, kontak lan Safari tetenger.

• lunak bisa nemokake file ilang saka loro iCloud lan iTunes file serep.

Pros:

• Ing versi free lunak sing kasedhiya gampang ing website resmi.

Cons:

• Kanggo keuntungan lengkap software, sampeyan bakal kudu mbayar ragad standar kanggo mundhut versi lengkap.

Review:

1. Dideleng dening: Staff Download.com
Miturut reviewer "Wis sampeyan tau tapped tombol Busak sengaja lan banjur temen maujud sing bakal perlu kanggo mulihake piranti saka serep kanggo waras data ilang? Fone Rescue nawakake alternatif apik banget kanggo proses siluman, mbalek maneh data ing proses cepet lan efisien ". URL Review: http://download.cnet.com/Fone-Rescue/3000-2094_4-75912977.html .

Top 10 iPhone Backup Extractor for Windows and Mac

4. Wondershare Dr.Fone kanggo iOS

Sistem didhukung: Windows (Kabeh versi) lan Mac OS X Download URL: Windows http://www.wondershare.com/drfone-iphone-data-recovery.html Mac http://www.wondershare.com/data-recovery-mac/mac-iphone-data-recovery.html .


Price: (Windows): $ 69.95; (Mac): $79.95

Fitur tombol:

• Piranti lunak kompatibel karo piranti iPhone iPad lan paling anyar.

• Wondershare Dr. Fone ndhukung nomer format file kalebu file kontak. File CSV, Safari tetenger, email etc.

Pros:

• lunak bisa nompo file loro saka piranti lan uga serep.

• Ing proses Recovery telung langkah cukup gampang lan pangguna-loropaken.

Cons:

• Sampeyan kudu tuku versi lengkap supaya seneng kabeh keuntungan sing diwenehake dening piranti lunak.

Review:

1. Dideleng dening: Liane Cassavoy
Miturut reviewer "Dr. Fone ora sampurna, kaya ora waras kabeh file sandi dibusak utuh, nanging teka cedhak. Iku mesthi pricey, nanging yen sampeyan wis sengaja dibusak foto penting utawa file, sing ngerti sing sawetara iku priceless. " Review

Top 10 iPhone Backup Extractor for Windows and Mac

5. AnyTrans

Sistem didhukung: Windows (kabeh versi) lan Mac OS X Download URL: (kanggo loro Windows lan Mac): http://www.imobie.com/anytrans/download.htm .

Price: $ 39.99

Fitur tombol:

• Highly fleksibel kanggo nggunakake lan bisa kanthi cepet extract data saka file serep sing dipilih.

• Piranti lunak ndhukung nomer format file kaya pesen, kontak, layang etc.

Pros:

• Sampeyan bisa gampang nelusuri data disimpen ing file serep.

• Sampeyan uga bisa nggunakake piranti lunak kanggo mindhah data saka siji piranti liyane.

Cons:

• Senajan fitur saka kaca pratayang diwenehake, nanging ora bisa pratinjau kabeh file sadurunge menyuling iku.

Review:

1. Dideleng dening: Staff Download.com
Miturut reviewer "AnyTrans iku sawijining lengkap iOS manager isi nandheske lan. Menehi loro kontrol lan ingatase hak bebas liwat kabeh data pangguna iOS lan file, kalebu musik, video, foto, pesen, buku, Sajarah Safari, voicememo, lan sapiturute, ora prakara isi punika ing iPhone, utawa iTunes serep utawa malah saka iCloud " URL Review: http://download.cnet.com/AnyTrans/3000-18551_4-75737335.html .

Top 10 iPhone Backup Extractor for Windows and Mac

6. iBackup extractor

Sistem didhukung: Windows (kabeh versi) lan Mac OS X Download URL: http://www.wideanglesoftware.com/ibackupextractor/ .

Price (kanggo loro): $ 24.99

Fitur tombol:

• lunak iki ndhukung nomer piranti kayata iPhone, iPad lan iPod.

• iBackup extractor ndhukung nomer format file kayata kabar pesen, telpon log etc.

Pros:

• Sampeyan bisa bantuan kedhaftar kanggo extract kabeh data saka file serep sing.

• A versi nyoba gratis nganti 50 item diwenehake.

Cons:

• lunak ndhukung menyuling data saka iCloud file serep mung.

Review:

1. Dideleng dening: Staff Download.com
Miturut reviewer "iBackup extractor ngijini sampeyan kanggo narik bagéyan informasi metu saka serep iPhone lan bisa karo iku." URL Review: http://download.cnet.com/iBackup-Extractor /3000-18553_4-75747732.html .

Top 10 iPhone Backup Extractor for Windows and Mac

7. iBackup Viewer

Sistem didhukung: Windows (kabeh versi) lan Mac OS X Download URL: http://www.imactools.com/iphonebackupviewer/ .

Price (kanggo loro): $39.95

Fitur tombol:

• Sampeyan bisa extract meh sembarang jenis data saka berkas serep.

Pros:

• Sampeyan bisa gampang nelusuri liwat file serep lan extract mung data migunani saka iku.

Cons:

• Piranti lunak ora bisa extract data saka iCloud file serep.

Review:

1. Dideleng dening: Download.com Staff
Miturut reviewer "Gampang kanggo nggunakake lan karo sawetara fungsi tambahan liwat sistem iTunes, iBackup Viewer kanggo Mac ora kasil ing manggonke piranti Alexa serep ing program gampang navigasi." URL Telekomunikasi : http://download.cnet.com/iBackup-Viewer/3000-18545_4-75692452.html .

2. Dideleng dening: Nick Stam
Miturut reviewer "toko IBackup data digawe-munggah ing loro pusat data kapisah kanggo linuwih ekstra lan bisa njaga ana 15 versi saka file individu." URL Review: http://www.pcmag.com/article2 /0,2817,1585218,00.asp .

Top 10 iPhone Backup Extractor for Windows and Mac

8. Leawo iOS Recovery data

Sistem didhukung: Windows (kabeh versi) lan Mac OS X Download URL: http://www.leawo.com/download/ .

Price: $ 69.95

Fitur tombol:

• Ing Leawo iOS Recovery data bisa waras data saka sembarang file serep cepet lan gampang.

• Sampeyan bisa nemokake meh sembarang jenis file nggunakake piranti lunak Recovery data Leawo iOS.

Pros:

• Sampeyan bisa nggunakake piranti lunak ing sembarang jenis skenario mundhut data anggere sampeyan duwe file serep.

• Fitur Standard kaya pratayang, yang lan search kasedhiya.

Cons:

• Ing versi nyoba ora ngijini sampeyan kanggo nyimpen file mbalekake menyang komputer.

Review:

1. Dideleng dening: Download.com Staff
Miturut reviewer "Leawo iOS Data Recovery piranti lunak lengkap iOS Recovery data sing bisa mari dibusak, format lan rusak kamera muter potret lan video, foto stream foto, gambar perpustakaan foto, kontak, nelpon Sajarah , pesen teks, lampiran pesen lan akeh file data liyane saka iPhone, iPad utawa iPod ". URL Review: http://download.cnet.com/Leawo-iOS-Data-Recovery/3000-2242_4-75929129.html .

Top 10 iPhone Backup Extractor for Windows and Mac

9. Coolmuster iPhone serep extractor

Sistem didhukung: Windows (kabeh versi) lan Mac OS X Download URL: http://www.coolmuster.com/iphone-backup-extractor.html .

Price: $39.95

Fitur tombol:

• Yen sampeyan wis milih iTunes kanggo gawe serep iOS piranti lan arep waras data saka iOS piranti saiki, banjur Coolmuster iPhone serep extractor bisa gampang ngatasi masalah.

Pros:

• serep lunak extractor Gampang kanggo nggunakake sing ngijini sampeyan kanggo extract data saka file serep nduweni.

Cons:

• Sampeyan kudu tuku versi lengkap yen sampeyan arep kanggo seneng kabeh keuntungan.

Review:

1. Dideleng dening: Staff Download.com
Miturut reviewer ". Coolmuster iPhone Serep extractor iku 1st dewekan program iPhone extractor donya, kang wis darmabakti kanggo mbantu extract iPhone serep saka iTunes ing Windows gampang" URL Review: http: // download.cnet.com/Coolmuster-iPhone-Backup-Extractor/3000-18545_4-76009343.html .

Top 10 iPhone Backup Extractor for Windows and Mac

10. Syncios iTunes Serep extractor

Sistem didhukung: Windows (kabeh versi) lan Mac OS X Download URL: http://www.syncios.com/free-itunes-backup-extractor.html .

Price: Free

Fitur tombol:

• Saiki sampeyan bisa kanthi gampang extract file pribadhi saka iTunes bali munggah file nggunakake Syncios iTunes bali munggah extractor.

• Sampeyan bisa gampang extract nomer format file kaya pesen; kontak etc lan nyimpen ing komputer.

Pros:

• Highly gampang kanggo nggunakake lan dianggo irit.

Cons:

• Syncios tubrukan pirang cara kang kudu diatasi.

Review:

1. Dideleng dening: Staff Download.com
Miturut pengulas "Syncios nawakake uga-diatur lan fungsi antarmuka kanggo ngatur gampang lan transfer file antarane piranti iOS lan PC." URL Review: http: //download.cnet. com / Syncios / 3000-18545_4-75747771.html .

Top 10 iPhone Backup Extractor for Windows and Mac

Top