Kabeh TOPICS

+

10 Aplikasi Print Photos from iPhone

Ana macem-macem jinis apps foto print kanggo iPhone. Sawetara mbayar lan app free fitur support maksimal kanggo kedhaftar. Ing basis saka Tingkat umum lan review, ana kita nyoba kanggo nemokake paling populer 10 apps kanggo nyithak foto saka iPhone. Kabeh app sing banget efektif kanggo tujuan printing lan enggo bareng potret. Ayo kang njupuk dipikir ing ndhuwur 10 foto app printing kanggo iPhone:

Part 1: Ringkesan Top 10 Aplikasi Print Photos from iPhone
Part 2: Fitur Key kanggo Top 10 iPhone Photo Printing Aplikasi

Part 1: Ringkesan Top 10 Aplikasi Print Photos from iPhone

Jeneng Aplikasi Rating Price
1. Walgreens 4.5 Free
2. PostalPix Photo Prints 4+ Free
3. Print Studio 4+ Free
4. LifePics 4+ Free
5. PhotoBox - Print & Gifts 4+ Free
6. Kick Kirim 4.5 Free
7. Print Magic 4+ $ 1.9
8. Shutterfly kanggo iPhone 4+ Free
9. Print n Share 4+ $ 7.99
10. Print Forte Little 4+ Free

Part 2: Fitur Key kanggo Top 10 iPhone Photo Printing Aplikasi

1) Walgreens

Sanadyan wong biasane nggunakake Walgreen kanggo maksud farmasi, sampeyan kudu ngakeni bilih iku uga app apik kanggo print foto saka iPhone. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo cepet print foto sampeyan iPhone, Facebook, lan Instagram. Sadurunge Printing foto saka iPhone, sampeyan uga bisa aplikasi editing pribadi beautify Photos. Kejabi, iku ngijini sampeyan kanggo nggawe kertu foto ngembangaken teks lan nglamar Cithakan beda.

app to print photos from iPhone

2) PostalPix Photo Prints

PostalPix foto prints iki app free kanggo nguripake foto saka iPhone menyang wangun ngalangi - prints nyata. Karo, sampeyan mung bisa order prints sing wis nuduhke karo iPhone. Mesti wae, iku ngijini sampeyan kanggo milih print ukuran, jumlahe lan mbayar print. Lan banjur ing 24-48 jam, sampeyan bakal njaluk prints ing lawang. Manawa, iku salah siji saka pilihan sing paling apik yen sampeyan arep kanggo nyithak foto metu lan ngirim menyang kanca-kanca utawa kulawarga minangka peparingé.

apple iPhone photo printer

3) Print Studio

Print Studio ngijini sampeyan kanggo supaya prints foto iPhone. Iku ngijini sampeyan kanggo nggawe buku foto dhewe lan format gedhe prints. Ana 4 ukuran print lan macem-macem pigura klasik prints kanggo sampeyan milih saka.

iPhone photo printing app

4) LifePics

LifePics ngijini sampeyan kanggo supaya iPhone foto prints liwat jaringan LifePics Photofinisher. Sawise banjur, sampeyan bisa Pick munggah print foto iPhone ing toko lokal. Yen sampeyan bisa mbayar liwat app, banjur iPhone foto prints bakal mlebukake ing ngarep lawang. Iku gampang banget kanggo nggunakake: sawise masang app, pilih potret saka iPhone lan supaya wong-wong mau liwat photofinisher ing.

photo printing apps for iPhone

5) PhotoBox - Print & Gifts

App fitur sing hadiah pribadi, foto bodo lan kanvas prints saka foto iPhone. Kanthi app PhotoBox anyar sing bakal njaluk 40 free kualitas tinggi prints lan panyimpenan Unlimited. App iki mung kasedhiya ing Eropah.

iPhone photo printer apple

6) Kick send

Kicksend nawakake sing printing foto saka iPhone. Iku app sing bisa digunakake kanggo supaya prints foto iPhone langsung ing iPhone. Sawise nindakake prints, sampeyan bisa Pick padha munggah ing nyimpen Walgreens, CVs, Target utawa Duane Reade search cedhak sampeyan utawa ngenteni ana ing ngarep.

app to print photos from iPhone

7) Print Magic

Boten kados kasebut apps print foto ndhuwur kanggo iPhone, Print Magic punika iPhone app foto print that ngijini sampeyan kanggo nyambung printer Wi-Fi menyang print potret. Kerjane kanggo paling printer Wi-Fi, nggawe nirkabel kanggo nyithak foto disimpen ing iPhone.

apple iPhone photo printer

8) Shutterfly kanggo iPhone

Yen sampeyan are looking for hadiah potret, sampeyan bisa njupuk Shutterfly supaya foto prints foto iPhone. Iku ngijini sampeyan kanggo nggawe kolase foto lan supaya kolase foto kolase Site Shutterfly kang. Sampeyan uga bisa nggawe akun liwat app lan upload kabeh potret kanggo Shutterfly kanggo tetep. Wigati dicathet menawa Shutterfly iPhone app mung dianggo kanggo iPhone.

iPhone photo printing app

9) Print n Share

Pint n Share ngijini sampeyan kanggo nyithak foto iPhone kanthi nyambungake karo printer Wi-Fi. Lan iku bisa nyithak foto liwat komputer kanggo kabeh Printers, kalebu USB lan printer Bluetooth. Kejabi Printing foto iPhone, app iki ngijini sampeyan kanggo print kabeh jenis dokumen, kaya kaca web, email, kontak, lan sapiturute

photo printing apps for iPhone

10) Print Forte Lite

Print forte lite app free fitur layanan nyaman kanggo kedhaftar. Priksa metu fitur.

iPhone photo printer apple

Fitur khusus:

  • Langsung sampeyan bisa nggunakake WiFi dening app. Ana Printing sistem enggo bareng.
  • Sukses tingkat 100% Aplikasi.
  • Sampeyan bisa mriksa kompatibilitas persiyapan printer.
Top