Kabeh TOPICS

+

Iku Butuh ngélingi Nganyari kanggo iOS 9

Ana sawetara bab sing perlu ngerti sadurunge nyoba kanggo nganyari kanggo iOS 9. Ing artikel iki, kita arep kanggo alamat paling penting supaya minangka kanggo sampeyan nganyarke kanggo iOS 9 aman. Ayo kang miwiti karo salah siji sing paling penting.

Part 1. Serep iPhone / iPad

Sing arep duwe serep kabeh ing iPhone iPad utawa mung ing kasus soko dadi salah sak suwene proses nganyari. Yen sampeyan arep kanggo gawe serep kabeh data ing piranti, sampeyan kudu nggunakake iTunes utawa iCloud. Ing kasunyatan iPhone iPad utawa mbokmenawa wis anyari piranti ing iTunes utawa iCloud otomatis.

Yen sampeyan Nanging arep bagean saka data (mbok menawa data paling penting) sampeyan kudu nggunakake aplikasi sing ngijini sampeyan kanggo milih data sing arep digawe serep. Wondershare Dr. Fone kanggo iOS aplikasi becik kanggo nggunakake kanggo data serep wiwit iku ngijini sampeyan kanggo milih apa sing arep serep.

Minangka jeneng tabet, ing kabeh bab, lunak iki apik saka Wondershare memang mung dhokter kanggo piranti iOS sampeyan bakal tau kudu, utamané iPhone. Dr.Fone Saka Wondershare lunak Recovery data ing donya kang kawitan kanggo iPhone lan iPad.

recover deleted sms iphone

Nggunakake Dr.Fone, sampeyan bisa nindakake iku kabeh; arep waras kontak - pancen sampeyan bisa, arep njaluk kabeh pesen bali - apa ora? Babagan carane foto, cathetan etc saka iPhone - ya, sampeyan bisa babar blas waras kabeh iki saka iPhone bricked.

Lan, ora mung sing, Wondershare Dr.Fone kompatibel karo iPhone, iPad lan iPod lan uga dianggo karo samubarang piranti iOS. Tanpa adieu luwih, supaya kita njupuk dipikir ing carane bisa nggunakake Dr.Fone kanggo ndandani iPhone bricked sing disebabake iOS 9 nganyari.

4.998.239 wong wis diundhuh

Part 2. Siapke karya

Yen sampeyan duwe data aman wis digawe serepe, ayo kang miwiti proses nganyari kanggo iOS 9.

Apa sampeyan kudu:

  • Ora nyukupi Power Supply: nganyari iOS bakal njupuk sawetara wektu lan sampeyan kudu duwe daya ora nyukupi kanggo mesthekake yen serep bakal kasil rampung. Apike sing sadurunge nggarap upgrade, sampeyan kudu duwe sumber daya ing paling 60% dhuwur.
  • Stabil Network Environment: iOS 9 bakal kudu didownload liwat internet. Mulane iku penting banget sing duwe jaringan stabil luwih Wi-Fi sadurunge nyoba kanggo ngundhuh nganyari. Kanthi cara iki sampeyan bisa dijamin download ora lapak midway.
  • Cukup Space: Njamin yen piranti duwe panyimpenan nyukupi sadurunge sampeyan miwiti download. Iki kanggo mesthekake yen file sing wis didownload kanggo nganyari kabeh bakal nemokake cukup kanggo panyimpenan sadurunge instalasi lan sing nganyari ora lapak amarga lack saka papan.

iOS 9 bakal bisa ing piranti ing ngisor iki

  • iPhone 4
  • iPhone 5
  • iPhone 5C
  • iPhone 5S
  • iPhone 6
  • Liyane iPhone 6
  • iPad 2
  • iPad 3rd Generation
  • iPad Generation 4
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • mini iPad
  • iPad mini 2
  • iPad mini3

Part 3. 2 cara kanggo nganyari kanggo iOS 9 ing iPhone / iPad

Saiki kita sing cekap kangge disiapake kanggo upgrade, ayo kang ndeleng rong cara sampeyan bisa nganyari kanggo iOS 9 èfèktif.

Solusi 1: Update kanggo iOS 9 langsung ing piranti

Cara paling gampang kanggo nganyari piranti "liwat udhara" utawa nirkabel. Iki amarga, sampeyan ora perlu duwe sembarang perangkat lunak tambahan kanggo ngrampungake upgrade lan iku cepet lan efektif. Punika carane.

Langkah Salah: Plug piranti menyang sumber daya kanggo njamin sampeyan bakal duwe daya ora nyukupi kanggo nganyari.

Langkah Two: On piranti, tutul ing Setelan> Umum> nganyari piranti lunak

Things you need to Know about Updating to iOS 9

Langkah telu: tunyuk Proses download bakal wiwit langsung kasedhiya sampeyan disambungake menyang jaringan Wi-Fi lan telpon nduweni daya ora nyukupi "Ngundhuh lan nginstal.".

Things you need to Know about Updating to iOS 9

Langkah papat: Klik ing Instal utawa Mengko. Yen sampeyan klik ing nginstal, proses instalasi bakal miwiti langsung. Yen sampeyan duwe pass-kode, sampeyan bisa uga kudu ngetik sadurunge nganyari bisa diinstal.

Solusi 2: Update kanggo iOS 9 nggunakake iTunes

Langkah Salah: Instal versi paling anyar saka iTunes ing komputer yen sampeyan ora wis duwe lan banjur plug ing piranti menyang komputer.

Langkah Two: ing iTunes pilih piranti lan ing panel ringkesan, klik "Mriksa Update"

Things you need to Know about Updating to iOS 9

Langkah Tiga: ing jendhela asil klik ing Download lan Update.

Sampeyan bisa uga kudu mbusak sawetara isi kanthi manual sing ora duwe papan panyimpenan cukup ing piranti.

Part 4. Masalah sampeyan bisa uga nemokke sak iOS 9 nganyari

Ana sawetara masalah sing ana kamungkinan kanggo ngadhepi nalika ngundhuh iOS anyar 9. Sawetara sing paling umum kalebu;

  • Nganyari piranti lunak gagal pesen kesalahan sing bisa njaluk nalika nyoba kanggo ngundhuh nganyari.
  • IPhone bisa njaluk macet ing Apple Logo sak iOS 9 nganyari saéngga nyegah saka ngrampungke proses.
  • Piranti bisa njaluk macet ing "verifikasi nganyari" nalika nyoba kanggo nganyari
  • Panjenengan gadhah masalah panyambungan Wi-Fi
  • Mundhut data sawise upgrade
  • Piranti macet ing mode Recovery
  • Sampeyan ora duwe panggonan sing cukup kanggo download iOS 9

Kabar apik iku kabeh masalah iki duwe solusi. Sawetara wong sing gampang kaya suwene preparation sadurunge masang iOS 9 nganyari. Ing ngono sampeyan ngalami salah siji saka masalah ndhuwur lan kudu siji mandeg toko solusi, kita ketemu panggonan nengen kanggo sampeyan. Artikel iki menehi gambaran ing-ambane kabeh masalah sing bisa sapatemon lan carane ngatasi wong.

Top