Kabeh TOPICS

+

Ana lagi akeh cara kanggo sampeyan nyelarasake kontak iPhone. Sampeyan bisa nyelarasake kontak karo iPhone iCloud, Outlook, Google, Yahoo !, Facebook, Thunderbird lan liyane. Anggere sampeyan duwe akun wong, sampeyan bisa kanthi gampang nyelarasake kontak kanggo iPhone. Nanging, iku ora mung cara apa kontak sink iPhone. Sampeyan uga bisa nggunakake sawetara app kanggo nyelarasake kontak karo iPhone buku alamat Google, Mac lan Komputer Outlook. Ing artikel iki, aku arep nuduhake sampeyan ndhuwur app 3 iPhone kanggo nyelarasake kontak ing iPhone. Mangga duwe dipikir ing app. Sing bisa dadi apa sing arep.


Aplikasi Ukuran Price Skor Didhukung iOS
1. NQ Kontak Sync 4.5m Free 4.5 / 5 iOS 4.3 utawa mengko
2. Hubungi Mover & akun Sync 3.3M $ 3.99 4.5 / 5 iOS 4.3 utawa mengko
3. Google Kontak Sync 2.2m $ 2.99 3.5 / 5 iOS 3.0 utawa mengko

1. NQ Kontak Sync (Miturut NQ Mobile Inc.)


NQ Kontak Sync syncs kontak iPhone ing cara sing gampang. Menehi serep kontak lan mulihake solusi kanggo nalika sampeyan duwe sawetara piranti iOS. Iku ngijini sampeyan kanggo gampang serep lan nompo kontak lan pesen ing iPhone lan apa telpon seluler mlaku ing operasi beda

Sinau luwih lengkap babagan NQ Kontak Sync >>

how to sync iphone contacts

2. Hubungi Mover & akun Sync (Miturut Playa Aplikasi)


Hubungi Mover & akun Sync ngidini sampeyan kanthi cepet lan gampang nyelarasake kontak saka iPhone iPad karo akun kontak, lan kosok balene. App iki bisa digunakake ing pirang-pirang cara kreatip. Kayata, sampeyan bisa nggabung kontak perusahaan Exchange menyang buku alamat pribadi lokal utawa kosok balene. Utawa mbok menawa sing arep nyelarasake kontak Yahoo Panjenengan.

Sinau luwih lengkap babagan Kontak Mover & akun Sync >>

sync contacts iphone

3. Google Kontak Sync


Minangka jeneng tabet, Google Kontak Sync utamané dipigunakaké kanggo nyelarasake kontak antarane iPhone lan akun Gmail. Iku mung $ 2.99 lan wis 2.2 ukuran MB. Antarmuka banget ringkes lan prasaja. Mung mlebu menyang akun banjur tunyuk Gmail Gabung. Banjur, milih kontak sink saka iPhone Gmail utawa Sync Gmail kontak kanggo iPhone.

Sinau luwih lengkap babagan Google Kontak Sync >>

iphone sync contacts sync iphone contacts

Top