Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo persiyapan iPhone minangka Hotspot lan Golek Disappered Hotspot ing iPhone

Ayo padha ngadhepi iku: kadang, ana ora arep dadi apa Wi-Fi ngendi sampeyan milih kanggo bisa. Kayata, sampeyan bisa uga kudu ngirim email urgent dening komputer nanging ora ana Wi-Fi free dhuwur. Sing nalika nggawe iPhone hotspot internet dhewe dadi gegaman rahasia. Hotspot pribadi ing iPhone ngijini sampeyan nyambungake komputer lan piranti kanggo Internet nggunakake data seluler. Kanggo nggunakake fitur iki, sampeyan kudu bisa ngaktifake hotspot pribadi ing rencana data seluler. Yen sampeyan wis ora aktif rencana data seluler, hubungi operator jaringan kanggo informasi lan reregan. Yen ora, sampeyan ora bakal nggunakake fitur. Ing ngisor iki sing langkah carane kanggo persiyapan minangka hotspot.

Carane Setel Up iPhone minangka Hotspot a

Iku bener nyedhaki gampang kanggo nggawe iPhone sing hotspot:

Langkah 1. Bukak Setelan app lan tunyuk Selular. Saka kene, nggawe manawa Data Selular iku geser kanggo ON. Banjur gulung mudhun kanggo tutul Hotspot pribadi.
Langkah 2. Tutul pribadi Hotspot Slider kanggo Ngalih menyang ON. Iki owah-owahan iku saka aktif kanggo status aktif.
Langkah 3. Sampeyan bakal dijaluk apa sing arep kanggo nyambung liwat Bluetooth, Wi-Fi utawa USB. Yen rencana kanggo nyambung macem-macem piranti, iki pilihan sing arep dipilih, nanging dhasar baris, yen sampeyan ora yakin pilihan apa pilih, sampeyan kudu milih Wi-Fi lan USB Mung. Mesti wae, sampeyan ndeleng, Bluetooth uga kasedhiya. Sampeyan bisa nutul "Aktifake Bluetooth".

how to find hotspot on iphone 5

Langkah sing ndhuwur kanggo carane nyiyapake iPhone minangka hotspot. Sawise banjur, sampeyan kudu nyambung piranti liyane utawa komputer karo hotspot iPhone.

  • Kanggo nyambung nggunakake Wi-Fi: Pilih "iPhone" saka Wi-Fi komputer utawa piranti dideteksi> Ketik sandhi (sampeyan bisa ndeleng sandi ing setelan area iPhone Hotspot Panjenengan)
  • Kanggo nyambung nggunakake Bluetooth: Masangake iPhone karo komputer utawa piranti. Mangga priksa manawa Bluetooth ing komputer utawa piranti sing aktif> On iPhone, tutul Pair utawa ketik kode katampil ing komputer.
  • Kanggo nyambung nggunakake kabel: Plug iPhone menyang komputer liwat kabel USB> Pilih iPhone saka dhaftar panjarwa layanan jaringan ing setelan.

Iku tumindak relatif gampang kanggo njaluk iPhone nyiyapake minangka hotspot, preduli saka apa sing nggunakake Bluetooth, Wi-Fi utawa USB. Supaya dawa sing duwe ari USB, sampeyan bakal bisa kanggo nyambung iPhone karo komputer lan nggunakake USB minangka hotspot, lan sampeyan kudu ngelingi kanggo mbukak liwat Hotspot pribadi, kanggo sisih paling, supaya nyiyapake iPhone patut.

Troubleshooting: carane golek hotspot ing iPhone? Iku misale jek iku mung ilang.

Ana kaping nalika setelan Hotspot Personal katon saka Setelan. Mesthi, iki masalah, nanging ana cara kanggo troubleshoot iki:

Langkah 1. Bukak Setelan> Umum.
Langkah 2. Tutul Reset Network Setelan lan ngenteni iPhone Wiwiti maneh. Iki ngidini iPhone kanggo ngreset dhewe supaya sembarang kewan omo sing uga wis crept ing bakal metu saka sistem.

how to find hotspot on iphone 5

Iki kudu ngidini Hotspot Personal kanggo nuduhake kontrol ing Setelan. Yen ora, sanadyan, sampeyan bisa uga ngganti jeneng saka iPhone. Bukak Setelan> Umum> Bab> Jeneng . Iki kudu mbantu njaluk setelan Hotspot Personal bali munggah ing iPhone.

where to find hotspot on iphone 5
Top