Kabeh TOPICS

+

Ulasan Top 10 iOS Data Recovery Software

1. telpon iMobie Rescue

Reviews of the Top 10 iOS Data Recovery Software

Pros

• iMobie PhoneRescue bisa waras saben isi ing stream photo, kamera roll, iTunes Gawe serep lan voicemails.

• lunak iki uga bisa kanggo waras pesen teks lan video lan gambar ditempelake.

Cons

• Kadang, software bisa mbukak alon.

Fitur

iMobie PhoneRescue , bisa waras macem-macem jinis iOS isi kaya tanggalan, kontak, playlist, nelpon Sajarah, iBook, pangeling etc. lunak iki bisa waras isi ilang ing mesin sing wis ilang, rusak, macet, tabrakan, pabrik Reset, jailbreak, lan iOS upgrade Gagal. Iku ngirim sing kemampuan kanggo entuk mindai Milih ing file.

Ulasan:

"Aku kapasitas PhoneRescue kanggo arsip iMessage / pesen SMS punika saestu migunani, minangka sing soko aku wis looking for"

Miturut Jonny Evans (Source - http://www.computerworld.com/article/2476469/apple-ios/ios--recover-photos--messages-and-more-with-phonerescue.html )

"PhoneRescue iku aplikasi saged sing rawuh ing Handy nalika nerangake Nyingkiri mundhut data iPhone."

Miturut Tom Cooper (Source - http://phonerescue.software.informer.com/ )

"Sawise sampeyan nyambung piranti menyang komputer, alat Recovery data kanthi otomatis bakal mindai kabeh jinis file ilang kanggo Recovery"

(Source - http://www.bestiphonedatarecovery.com/ )

Download URL:

Versi Windows ( http://www.imobie.com/phoneclean/download.htm )

Versi Mac ( http://www.imobie.com/product/phonerescue-mac.dmg" )

2. Wondershare Dr.Fone (Rekomendasi)

Reviews of the Top 10 iOS Data Recovery Software

Pros

• lunak iki paling apik kanggo waras macem-macem jinis data ilang saka piranti.

• lunak iki uga saged kanggo waras macem-macem jinis data Aplikasi (kaya Apa app, Facebook etc)

• Iku prasaja kanggo nggunakake lan piranti lunak rampung aman

Cons

• Kadang iku bisa nyumerepi kanggo sawetara detik.

Fitur

Wondershare Dr.Fone Bisa bisa waras macem-macem jinis data kalebu video, foto, pesen teks, nelpon Sajarah, dokumen, Safari tetenger, cathetan, kamera roll, pangeling, foto Stream lan memos swara. Piranti lunak iki bisa waras data app populer saka Facebook utusan, WhatsApp, iMovie, Flirc, iPhoto, Sedulur, etc. lunak dianggo karo kabeh jinis mesin iOS ngemot iPad, iPhone, lan iPod.

Ulasan:

"Dituku iki supaya waras teks dibusak lan nelpon cathetan kanggo wong. Produk makarya minangka dipunbewarakken, lan aku bisa kanggo narik saka atusan teks, gambar, film etc. saka piranti Android. "

Miturut - alcimedes

"Iku iya karya kula, gampang banget lan intuisi kanggo wong non-tech, lan digawa bali kabeh foto dibusak lan pesen dibusak dhateng telpon"

Miturut - smartmouse

"Produk iki $ 20 luwih murah saka vendor vs. rega Amazon, kang mung alesan aku sijine iku mudhun minangka 4 stars tinimbang 5."

Alcimedes By- (Source - http://www.amazon.com/Wondershare-Dr-Fone-iOS-Mac-Download/product-reviews/B00C79IYO6/ref=cm_cr_pr_btm_link_1?sortBy=helpful&reviewerType=all_reviews&filterByStar=all_stars&pageNumber=1 )

Download URL:

Versi Windows ( http://download.handysoft.org/ws_drfone_android_win_av.exe" )

Mac Version ( http://download.handysoft.org/ws_drfone_for_ios_mac_av.dmg" )

3. Sembarang Tenorshare Data Recovery Pro

Reviews of the Top 10 iOS Data Recovery Software

Pros

Tenorshare Sembarang Data waras nganti 550 jinis file ing piranti iOS.

• Sampeyan cepet waras macem-macem jinis file

• lunak iki kebak ndhukung saperangan versi iOS kaya 10.8 Gunung singa lan Mac OS X 10.9 Mavericks.

Cons

• Sampeyan njupuk sawetara wektu luwih kanggo ngrampungake proyek

Fitur

Tenorshare Sembarang Data bisa nemokake file karusakan ing sawetara skenario ngemot serangan virus, pambusakan, format, sistem kacilakan, lan sapiturute Iku uga bisa nemokake file karusakan data ing mesin nyimpen ngemot hard disk, USB, MP4 pamuter lan sel telpon external.

Ulasan:

"Yen aku ngomong, alat Pambatalan pambusakan paling efektif sing aku wis katon ing gesang kawula punika Windows 7 Previous Version." Miturut - printah Fleet

"Waras data dibusak karo Recovery alagorithm linuwih karo alat iki." Miturut - Gopal

"Good nulis munggah & Tingkat sistem. Thanks kanggo wektu saver "-. Miturut Beergas

(Source - http://www.softpedia.com/reviews/windows/Tenorshare-Data-Recovery-Professional-Review-411865.shtml )

Download URL:

Versi Windows ( http://tenorshare-any-data-recovery-pro.en.softonic.com/download )

Mac Version ( http://download.cnet.com/Tenorshare-Any-Data-Recovery-Free/3000-2242_4-75439902.html?part=dl-&subj=dl&tag=button )

4. Aiseesoft FoneLab

Reviews of the Top 10 iOS Data Recovery Software

Pros

• Aiseesoft FoneLab bisa bisa waras 8 jinis data saka piranti iOS

• Iku lunak cepet lan aman

• lunak iki rampung ndhukung versi Newest ipod, iPhone lan ipad.

Cons

• Sampeyan bisa njupuk wektu dawa waras kabeh data

Fitur - iseesoft

FoneLab bisa waras puluh loro jinis warna data ngemot Sajarah telpon, kontak, pesen teks, album, pesen multi-media, video, apps, songs, lan Safari tetenger foto. Nanging ndhukung format ing ngandhap paling anyar saka iPad, iPhone, lan iPod. Bisa waras data ing iCloud serep lan iTunes.

Ulasan:

"Kasil waras pesen teks kanggo kula" - By Thomas

"IPhone Fast lan aman lunak Recovery data" - By Darvin

"Aku diundhuh FoneLab kanggo waras sawetara pesen SMS" - dening Blair

(Source - http://www.aiseesoft.com/iphone-data-recovery/reviews.html )

Download URL:

Versi Windows ( https://store.aiseesoft.com/order/checkout.php?PRODS=4608805&QTY=1&AFFILIATE=9996 )

Mac Version ( http://download.cnet.com/mac/3150-18551_4-0.html )

5. WinAVI iPhone Data Recovery

Reviews of the Top 10 iOS Data Recovery Software

Pros

WinAVI paling alat Recovery data

• punika babar blas uga-dicocogaké karo kabeh piranti saka iPhone.

• Iku proses cepet lan aman

• Sampeyan wis fungsi pratayang khusus

Cons

• Njupuk wektu dawa waras file karusakan.

Fitur

Iku alat Recovery data sing bisa waras Sajarah telpon, pesen teks, kontak lan foto sing wis karusakan utawa dibusak ing iPhone. Alat iki bisa otomatis mindai, telusuran lan indeks kanggo file karusakan ing iPhone. Iku file uga cendhak minangka per ukuran berkas lan aksara.

Ulasan:

"Aku mung arep kanggo menehi iku dijupuk lan dibalèkaké kabeh foto aku dibusak saka iPhone 6 kuwi wektu cendhak!" - By RippedBubba

"Sapa dikembangaké piranti lunak iki: Thanks a lot. Sampeyan wis disimpen gesang kawula. "- By Zachary

"Aku dadi bungah aku bisa nemokake lunak iki. Iku program 1st kanggo ndhukung pesen Tango. Thanks kanggo iku, kabeh pesen Tango ilang sing bali. "- By Benny

(Source - http://www.tenorshare.com/reviews/iphone-data-recovery-win.html )

Download URL:

Versi Windows ( http://winavi-iphone-data-recovery.en.softonic.com/download )

Mac Version ( http://www.macblurayplayer.com/user/download/Mac_iPhone_Data_Recovery.dmg" )

6. iSkysoft iPhone Data Recovery

Reviews of the Top 10 iOS Data Recovery Software

Pros

• puniko salah siji sing paling alat Recovery data

• Iku bisa waras 18 jinis file

• Sampeyan bisa pratinjau lan extract data ing serep iCloud.

Cons

• Kadang lunak iki mungkin nyumerepi

Fitur

iSkysoft iPhone file Recovery kanthi bisa waras data ing iCloud / iTunes. Iku Recovery data piranti sampurna kanggo mbalek maneh iPhone sing karusakan, upgrade Gagal; pabrik mulihaken setelan, lan jailbreak. Alat iki uga bisa waras sistem operasi iPhone kang ngemot macet ing Apple mode Recovery daur ulang, logo, lan Gagal kanggo wiwitan.

Ulasan:

"Aku ketemu iSkySoft sawise search google cepet lan bisa kasil extract kabeh data saka serep iTunes pungkasan." - Love lunak iki

"Aku akeh gambar gedhe-gedhe tresna sing wis wiwit seda ing iPhone lan wong-wong ing Apple Sejatine marang aku metu saka luck. Saiki aku duwe kabeh gambar bali. Matur nuwun iSkySoft - aku dadi seneng sapunika banjur menehi rekomendasi prodhuk iki 100% "-. Saviour

"Mung Bakal nggunakake iSkysoft iPhone Data Recovery for Mac kanggo mindhai piranti kanggo njupuk kabeh file iPhone. Kerjane supaya gampang malah anyar tech bisa nggunakake karo ora masalah "- Japanese app gedhe

(Source - http://www.iskysoft.com/reviews/iskysoft-iphone-data-recovery-for-mac/ )

Download URL:

Versi Windows ( http://download.iskysoft.com/free-iphone-data-recovery_full1656.exe" )

Mac Version ( http://images.iskysoft.com/mac-iphone-data-recovery/iphone-dr-icloud02.png )

Leawo iOS 7. Data Recovery

Reviews of the Top 10 iOS Data Recovery Software

Pros

• Leawo iOS bisa bisa waras 12 jinis data ing iPad, iPod lan iPhone tutul.

• Sampeyan ndhukung macem-macem jinis iPhone

• Sampeyan nduweni fitur file dideleng

Cons

• Wektu akeh

Fitur

Leawo iOS Data Recovery maintenances kabeh piranti saka iPad, iPod lan iPhone. Lunak iki uga ndhukung iPhone 6/6 Plus. Bisa entuk data scan cepet. Karakteristik pratayang file supaya sampeyan pratinjau kabeh file sing bisa apik. Iki Data Recovery alat uga wis nguber lan Nyaring tumindak. Bisa waras sawetara jinis lampiran pesen piranti ngemot video, foto, memos swara lan kontak etc.

Ulasan:

"IOS Data Recovery lunak sistem dening Leawo bisa extract kaping jinis data ilang saka macem-macem jinis piranti Apple, ora ketompo carane data sing ilang"

karo program iki cantik suta

"Mbok data iki ilang amarga piranti kang iki disimpen dicolong utawa sing misplaced iku. Ing acara fortuitous sing komputer ngandhut piranti paling anyar "

(Source - http://iphone-data-recovery-software-review.toptenreviews.com/ios-data-recovery-review.html )

Download URL:

Versi Windows ( http://www.leawo.com/downloads/ios-data-recovery.html )

Mac Version ( http://download.cnet.com/mac/3150-18553_4-0.html )

8. SynciOS

Fitur

Piranti lunak iki bisa bisa waras 12 jinis data sing ngemot pesen, foto, data app, kamera roll, video, cathetan, kontak, iPhoto, tetenger safari lan instagram. Alat lunak iki nawakake telung cara Recovery kanggo waras data ngemot iTunes iDevice serep, lan iCloud. SynciOS bisa waras iPad utawa iPod lan iPhone ingkang berkualitas karusakan banyu, mundhut data, lan setelan pabrik.

Ulasan:

 "Syncios iku aplikasi free sing menehi kontrol luwih liwat iOS piranti saka iTunes ora, lan ora kanggo free ..." - donya PC

 "Syncios performs kabeh tugas diutus lan uga gampang kanggo nggunakake" - CNET editors Tingkat

 "Download Syncios: Salah siji saka Managers Gambar Best kanggo iPhone, iPad" - Masanger iOS

(Source - http://www.syncios.com/syncios-reviews.html )

Download URL:

Versi Windows ( http://www.syncios.com/syncios_data_transfer.exe" )

Mac Version ( http://www.syncios.com/syncios_mac_data_transfer.dmg" )

9. Easeus MobiSaver

Reviews of the Top 10 iOS Data Recovery Software

Pros

• Iku alat sing gedhe kanggo waras data ilang

• Sampeyan bisa nemokake data saka iCloud serep, piranti iOS lan iTunes Serep

• Sampeyan uga bisa waras kabeh ing whats app pesen, data lan piranti dikunci.

Cons

• Iku proses akeh wektu

Fitur

Easeus MobiSaver bisa waras data ilang saka karusakan piranti, ora sengaja pambusakan; iOS Gagal upgrade, piranti dikunci, kesalahan sistem lan Gagal jailbreak. Piranti lunak iki uga bisa kanggo ngekspor pesen saka format HTML. Iku competently bisa waras Tampilan chatting Sajarah ngemot kontak, pesen, video lan foto. Iku bisa nerbitaké serep dienkode ing iTunes.

Ulasan:

"Kanthi versi free, sampeyan bisa waras kabeh cacahé ono nanging mung file ing wektu." -BY Nadia

"Iku sing paling apik lan gampang kanggo nggunakake."

Yen sampeyan lagi panicking amarga sing ilang sing penting kontak, foto, utawa teks, sampeyan kudu menehi Easeus MobiSaver Free dijupuk "

(Source - http://www.syncios.com/syncios-reviews.htmlhttp://download.cnet.com/EaseUS-MobiSaver-Free/3000-2248_4-75936361.html )

Download URL:

Versi Windows ( http://www.easeus.com/download/download-mobisaver-free.htm )

Mac Version ( http://download.easeus.com/free/ems_free.exe" )

10. iPubsoft iPhone iPad iPod Data Recovery

Fitur

Liwat lunak iki, sampeyan bisa nemokake kontak, foto, musik, pesen, dering lan tetenger safari. Alat iki bisa bisa waras foto lan video ing folder kamera muter. Alat iki nduweni fungsi pratayang video, foto, pesen lan kontak. Kene, sampeyan bisa mulihake data ing mung siji klik.

Ulasan:

"Iku nyimpen kula saka persil saka alangan aku wis tau ketemu! Thanks! Saiki iku kudu-kudu alus kanggo kula kanggo waras kabeh jinis data saka iPhone lan iPad! "

(Source - http://m.en.softonic.com/app/ipubsoft-ipad-iphone-ipod-data-recovery/comments )

Download URL:

Versi Windows ( http://ipubsoft-ipad-iphone-ipod-data-recovery.en.softonic.com/download )

Mac Version ( http://www.ipubsoft.com/downloads/ipub-ipad-ipod-iphone-recovery-mac.dmg" )

Top