Kabeh TOPICS

+

Carane Reset iPhone tanpa Apple ID

Sampeyan kudu ngreset iPhone tanpa Apple ID kanggo macem-macem tujuan kaya lali ID Apple, utawa sampeyan tuku iPhone njaba nyimpen apel. Nanging kabar ala iku Apple Pranala iPhone, iPad utawa iPod karo ID Apple. Supaya yen wong nyolong telpon, maling ora kudu ngerti rincian mlebu log Sampéyan kanggo mateni Golek fitur iPhone utawa ngreset telpon menyang awal pabrik. Golek iPhone iku fitur penting banget iOS 7 nanging bug ing iOS 7 supaya mateni Golek fitur iPhone. Apple tetep ing iOS 7.1. Isih pengguna saka iPhone ketemu bug liyane ing iOS 7.1 sing ngijini sampeyan kanggo mateni Golek iPhone ing kathah luwih gampang cara. Nanging versi iOS murah sing 7 sing gampang kontrol kanggo Golek fitur iPhone. Padha luwih rentan kanggo jailbroken lan ora duwe kerumitan ing ngreset tanpa ID Apple. Sampeyan mung kudu tindakake ing ngisor iki pandhuan kanggo ngreset iPhone tanpa ID Apple. Siji liyane bab sing perlu elinga iku nggawe manawa kanggo nyimpen serep kanggo panyimpenan saka iPhone larang. Reset pitunjuk bisa mbusak kabeh data perlu Panjenengan. Ampun kasebut kanthi teliti, ing dhewe resiko.

Carane kanggo ngreset iPhone tanpa ID Apple nalika Golek iPhone mati

Sampeyan bisa nganyari telpon utawa ngreset hard kanthi ngetik menyang mode DFU. Mode iki ngidini sampeyan kanggo nganyari perangkat kukuh lan iOS tanpa ngetik ID Apple. Tindakake pandhuan ing ngisor iki langkah dening langkah-langkah kanggo ngetik menyang mode DFU lan pulihake iPhone kanggo awal Factory.

Langkah 1: Mulai iTunes ing komputer lan plug iPhone menyang komputer nganggo kabel USB.

Langkah 2: Banjur mateni telpon.

reset iphone without apple ID

Langkah 3: Saiki sampeyan kudu mencet terus tombol Ngarep kanggo 3 detik.

Langkah 4: Banjur sampeyan kudu pencet tombol daya lan tombol Ngarep terus mau kanggo 10 detik.

Langkah 5: Sampeyan saiki bisa nerbitaké tombol daya nalika Apple logo katon.

Langkah 6: Angkat tombol Ngarep nalika iTunes ndeteksi iPhone ing mode Recovery.

reset iphone without apple ID

Langkah 7: Tindakake langkah ing iTunes. Tansah serep sadurunge tumindak iki. Sampeyan saiki bisa nganyari telpon utawa ngreset prasaja saka antarmuka ing ngisor iki.

reset iphone without apple ID

Saiki sampeyan bakal dikabari sawise reset lan iPhone bakal njupuk maneh a.

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - 3 Cara Waras Panjenengan Data iPhone Lost

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS
Top