Kabeh TOPICS

+

Video in Cathetan Deleted! Carane Waras?

Bubar, iOS 9 beta iki dirilis. Versi beta iki wis nggawa akeh fitur-fitur anyar sange lan gawe supaya nganyarke saya. Salah siji fitur paling apik Cathetan dandan. Kaping kabeh, saiki sing pungkasanipun bisa ngowahi format teks dipasang ing Cathetan Panjenengan. Sampeyan bisa nyetel ukuran font kanthi milih judhul, judhul, utawa awak. Malah sanadyan sampeyan mung duwe telu ukuran font, iki asil dandan gedhe. Sampeyan bisa uga kandel, gawé miring lan nggaris teks Panjenengan.

Nanging, badhe pracaya kita yen kita marang sing ana fitur sing luwih apik? Saiki, sampeyan pungkasanipun bisa nambah lampiran kayata potret lan video. Sange, iku ora? Nalika sampeyan mbukak Cathetan, sampeyan bisa sok dong mirsani tandha plus ndhuwur keyboard. Kanthi nunyuk lambang iki, sampeyan bakal ngakses toolbar. Kanthi bantuan saka toolbar iki sampeyan bisa masang foto, video, checklists, nggawa serep menu format utawa malah miwiti gambar ing cathetan Panjenengan.

Nanging, mesthi, kita kabeh nggawe kesalahane kadang. Ayo dadi ngomong sing wis digawe cathetan lan ditambahake siji video penting banget sampeyan kudu wis dienggo bareng karo kolega. Banjur, sing sengaja mbusak video iki saka Cathetan. Aja gupuh durung. Yen sampeyan isih duwe video ing piranti sampeyan iOS sampeyan mung bisa nambah maneh. Nanging, yen ora duwe video sing disimpen ing piranti, sampeyan duwe masalah sing amba. Ana cara kanggo nambah video maneh yen ora ana ing telpon.

Nanging, kebeneran, saiki teknologi supaya linuwih sing meh apa bisa rampung. Video sing bisa mbalekake saka iPhone, iTunes utawa malah iCloud karo bantuan saka lunak tartamtu. Utawa, tinimbang mbalek video, sampeyan bisa mung waras kabeh cathetan. Piranti lunak diarani Wondershare Dr.Fone kanggo iOS.

Waras dibusak video saka cathetan iPhone

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS (iPhone Recovery data) iku bisa data sing paling apik waras piranti lunak kanggo iPhone, iPad lan iPod. Karo piranti lunak sing bisa waras meh wae file-deleted saka iOS piranti. Karo mung siji klik, sampeyan bisa waras kontak dibusak , pesen teks, foto, cathetan, memos swara, Safari Tetenger lan malah liyane. Kajaba iku, Wondershare Dr.Fone ngijini sampeyan kanggo waras kabeh data saka iCloud lan iTunes. Dadi, saiki sing banget kamungkinan kanggo waras sing video dibusak. Wangsulan: Bab ingkang paling babagan Wondershare Dr.Fone iku kompatibel karo iOS versi paling anyar, uga karo iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPad Air 2 lan liyane.

Sawise mindhai file dibusak sampeyan bisa teka tengen nomer ageng file. Mesti wae, sampeyan ora bakal duwe waras kabeh mau. Mung milih kang file sing arep waras. Kene fitur tombol Wondershare Dr.Fone kanggo iOS:

recover deleted sms iphone
  • Nompo meh sembarang tipe ilang data saka iOS piranti
  • Pilih kang file sing arep waras
  • Scan luar biasa cepet
  • Gampang kanggo nggunakake, sampeyan kabeh kudu do nggawe saperangan klik mouse
4.998.239 wong wis diundhuh

Waras File saka iTunes Serep karo Wondershare Dr.Fone

1. Bukak Wondershare Dr.Fone kanggo iOS. Banjur milih "Waras saka iTunes Serep Gambar." Sawise iku klik ing alat Recovery serep iTunes. Alat bakal mindai lan ndeteksi kabeh iTunes file serep kanthi otomatis ing komputer. Sawise pindai wis rampung, file serep bakal katampil ing jendhela. Sampeyan bisa konfirmasi kang serep siji tengen dening looking ing tanggal iku digawe ing.

video in notes deleted

2. Banjur, sing mestine kanggo mindhai file saka serep. Pilih file serep iTunes sampeyan mikir iku siji tengen lan klik "Mulai Scan." Scan uga njupuk menit, gumantung ing ukuran berkas serep.

video in notes deleted

3. Sawise pindai wis rampung, kabeh ana kiwa kanggo nindakake iku kanggo pratinjau file lan milih sing gedhe-gedhe sing arep waras. Kabeh tanggal bakal katampil ing kategori. Sampeyan bisa pratinjau saben file sadurunge Recovery lan selektif milih kang gedhe-gedhe sing arep mbalekake. Sawise milih file, klik "Waras" tombol ing ngisor. Yen iOS piranti disambungake menyang komputer, kabeh file bisa mbalekake kanggo piranti langsung. Uga, sampeyan bisa milih "Telusuri" kothak ing pojok ndhuwur-nengen kanggo nggoleki file kanthi luwih gampang.

video in notes deleted

Lan, sing paling iku!

Waras File saka iCloud Serep karo Wondershare Dr.Fone

1. Bukak Wondershare Dr.Fone kanggo iOS lan milih mode Recovery ing ngisor iki "Waras saka iCloud Serep File" ing ndhuwur. Banjur jendhela kaya ing foto ngisor bakal katampil. Sampeyan kudu ngetik ID lan sandhi iCloud Apple, lan banjur mlebet. Wondeshare njupuk privasi panjenengan akeh. Lunak ora bakal tetep ngrekam info akun Apple utawa isi, ana prakara apa mengkono.

video in notes deleted

2. Sawise sampeyan mlebu menyang menyang iCloud, lunak kanthi otomatis bakal nemokake kabeh file serep iCloud kang disimpen ing akun. Pilih file serep sing mikir cocok lan ngundhuh kanthi ngeklik "Download" tombol.

video in notes deleted

Nalika sampeyan milih kanggo ngundhuh, jendela anyar bakal pop munggah. Jendhela iki ngidini sampeyan kanggo milih file jinis sing arep download. Yen sampeyan are looking for video, sampeyan kudu ngundhuh video mung. Kanthi cara iki sampeyan bakal nyimpen sawetara wektu. Banjur, klik "Scan" tombol.

video in notes deleted

3. Sawise scan lengkap sampeyan bisa pratinjau kabeh file kasedhiya ing serep iCloud. Kaya ing tutorial sadurunge, sampeyan bisa milih file sing arep waras. Kanthi ngeklik "Waras" tombol sampeyan bisa milih kanggo nyimpen file sing dipilih ing komputer. Utawa, sampeyan uga bisa milih arep nyimpen kontak mbalekake, pesen, lan cathetan langsung menyang piranti iOS yen wis disambungake menyang komputer.

video in notes deleted

Lan sing sampeyan kabeh kudu nindakake!

Yen sampeyan are looking for cara kanggo waras sing video sing wis dibusak saka cathetan, sampeyan bisa nelusuri utawa cathetan.

Kene sawetara komentar babagan versi anyar Cathetan iOS 9:

  • Fitur tenan apik tenan kanggo mbandhingaké iOS 8
  • Aku dadi bungah liwat app iki cathetan anyar. Sandi awak wis goyang kaya gendheng. Iki bakal dadi salah siji saka app paling sing wis tau nemokke Apple. Kasenengan wis nyebabake kula kanggo tumindak ing awak ways.my aneh ora nduwe fungsi normal. Way kakehan wektu kang ngginakaken ing jedhing. Ngeculake kasenengan. Aku ora ngerti suwene aku bisa ngenteni kanggo nemu app cathetan anyar! Mung apel amba bisa njawab sing.
  • Aku ora bisa pracaya padha isih nganggo tektur iku ditenun ing latar mburi. Katon nggegirisi.
Top