Kabeh TOPICS

+

4 Ristoranti Nalika Busak Data penting saka iPhone New 7 / 7s

Kaleresan mbusak file penting ing iPhone bisa dadi Jeksa Agung bisa ngetokake mumetake utamané nalika sampeyan ora duwe idea apa apa kanggo njaluk maneh. Dipuntedahaken solusi papat langkah kudu bisa kanggo mbantu njaluk data penting gampang.

1. Stop Nggunakake iPhone7 / iPhone 7s

Wangsulan: Bab ingkang kapisan sing perlu kanggo nindakake wayahe sampeyan nemokake sing wis ilang data penting langsung mungkasi nggunakake iPhone. Alasan utama kok sing arep mungkasi nggunakake iPhone 7 langsung amarga sampeyan ora pengin data anyar kui kanggo Panganggoan data ilang. Yen mengkono iku uga mokal kanggo waras data ilang .

2. Priksa iTunes isi serep kanggo ndeleng yen data ana

Langkah sabanjure punika dipriksa serep iTunes kanggo ndeleng yen data ilang ana. Masalah utama sing arep kanggo nemokke kene iku Apple ora ngijini sampeyan kanggo ndeleng data sing ing serep iTunes. Sampeyan bisa milih kanggo mulihake kabeh data lan pangarep-arep sing data ilang bakal ana nanging kita kudu ati-ati sing pamindhahan kamungkinan bakal mbusak kabeh ing iPhone 7/7 plus.

Kebeneran, ana aplikasi sing bisa ngijini sampeyan kanggo ndeleng file ing serep iTunes. Wondershare Dr. Fone ngijini sampeyan kanggo njaluk dhaftar rinci kabeh data kasedhiya ing iTunes bali munggah. Sawetara fitur saka Wondershare Dr. Fone sampeyan bakal nemokake migunani kalebu:

recover deleted sms iphone
  • Ngijini sampeyan kanggo waras kabeh data kalebu pesen dibusak, kontak, foto, video lan file liyane saka iOS piranti
  • Iku gampang kanggo nggunakake minangka bakal kita waca sakcepete
  • Ngijini sampeyan kanggo milih kang file sing kaya waras
  • Bisa ndandani sistem operasi iOS piranti.
4.998.239 wong wis diundhuh

Langkah 1: assuming sing wis diundhuh lan diinstal Dr. Fone menyang komputer, mbukak program. Klik ing "Waras saka iTunes." Aplikasi bakal ndeteksi kabeh file serep sing kasedhiya, sampeyan kudu. Klik ing salah siji sing arep adhedhasar tanggal iku digawe. Iku becik kanggo milih serep pungkasan sadurunge ilang data.

New iPhone 7/7S

Langkah 2: Pilih file serep iTunes sing kamungkinan kanggo ngemot data ilang banjur klik ing Proses mindhai sandi njupuk nalika dadi sabar "Mulai Scan.".

New iPhone 7/7S

Berkas Serep bakal dijupuk lan kabeh data katampil ing kategori. Sampeyan banjur bisa dipriksa apa data sing ilang ing berkas.

3. Sampeyan uga bisa Priksa manawa Data iku ing serep iCloud

Sampeyan uga bisa mriksa yen data ing sampeyan iCloud file serep. Masalah iku, iku banget angel kanggo ndeleng kabeh data ing iCloud bali munggah lan maneh yen sampeyan nyoba kanggo mulihake lan pangarep-arep iku kabeh ana, sampeyan bisa mbusak kabeh data ing iPhone.

Wondershare Dr. Fone bisa mbantu katon menyang serep iCloud kanggo nggoleki data. Follow iki langkah-langkah prasaja nglakoni.

Langkah 1: ". Waras saka iCloud file serep" sawise mlaku Dr. Fone, pilih Sampeyan bakal dijaluk ngetik jeneng pangguna lan sandhi iCloud minangka gambar ngisor iki nuduhake.

New iPhone 7/7S

Langkah 2: yen sampeyan mlebu, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh file iCloud serep. Pilih salah siji sing mikir bisa ngemot data dibusak lan klik ing "Download."

New iPhone 7/7S

Langkah 3: A jendhela sembul bakal katon nuduhake kabeh data kasedhiya ing iCloud file serep sing diundhuh. Pilih jinis file sing kaya dipindai. File sing milih bakal gumantung ing jinis data sing ilang. Kayata yen ilang pesen, sampeyan bakal milih "pesen lan No. log."

New iPhone 7/7S

Langkah 4  : Sawise pindai lengkap, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh data ing kategori lan sampeyan bisa kanthi gampang mriksa yen data ilang antarane wong-wong mau.

New iPhone 7/7S

4. Waras Data Deleted

Temenan yen sampeyan bisa nemokake data dibusak ing salah siji iTunes saka iCloud serep, sampeyan bisa kanthi gampang mulihake file lan kabeh bakal uga. Yen sampeyan Nanging ora bisa nemokake data ing sembarang serep, sampeyan isih bisa waras data nggunakake Wondershare Dr. Fone. Punika carane.

Langkah 1: Mbukak Wondershare Dr. Fone lan nyambung iPhone piranti menyang komputer. Aplikasi bakal ndeteksi telpon. Pilih "Waras saka iOS Piranti" Klik ing Mulai Scan.

New iPhone 7/7S

Langkah 2: Dr. Fone bakal mindai piranti. Proses Perlu sawetara wektu supaya please sabar.

New iPhone 7/7S

Langkah 3: Sawise pindai lengkap, kabeh data bakal kadhaptar ing kategori. Kene sampeyan bisa pratinjau data lan arep apa sing kaya waras. Sampeyan uga bisa nyaring asil kanggo nampilake isi mung dibusak kanthi milih "Mung nampilake item dibusak."

New iPhone 7/7S

Yen sampeyan nemokake file dibusak, mung klik "Waras" kanggo nyimpen kanggo komputer.

Top