Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Convert m4v kanggo iPhone (The 6s iPhone / 6s anyar Plus klebu)

Carane Convert m4v kanggo iPhone (The 6s iPhone / 6s anyar Plus klebu)

Wis tau wis kaget golek sing ora bisa muter file m4v tartamtu ing iPhone senadyan kabeh efforts? Ya, mengkono. Umumé m4v wis iPhone native format didhukung nanging mung nyedhiyani sing iku tuku utawa diundhuh saka iTunes. Ana uga file m4v kang kebungkus ing m4v wadhah, nanging isi utama kang bisa uga ora diprodhuksi dening Apple Inc., mangkono ngodhe sawijining, Résolusi, bitrate, pigura tingkat, lan sapiturute ora bisa dikenali dening iPhone (uga ing ing 6s iPhone anyar / 6s Plus). Kanggo ngatasi masalah iki, sing ngalangi lan intuisi rate video ---_ 1_698_1_ Video Converter kanggo Mac ( Video Converter kanggo Windows ) wis ngenalaken Ngonversi file m4v kuwi iPhone format didhukung ing mung 3 langkah-langkah prasaja. Mangga maca ing kanggo njaluk katrangan.

Download Free versi nyoba m4v kanggo iPhone Video Converter (6s iPhone / 6s Plus klebu):

1 Tambah file m4v menyang m4v kanggo iPhone video rate (anyar 6s iPhone / 6s Plus klebu)

Menyang Tambah file m4v kanggo program iki, sampeyan bisa milih salah siji ing ngisor iki cara:

  1. Langsung seret lan selehake file sing m4v menyang jendhela program.
  2. Menyang "Gambar" menu banjur pilih "Muat Media Files"

M4V on iphone

Tips : Yen gagal kanggo ngimpor file m4v, sampeyan bisa nggunakake  media rate  kanggo mbusak pangayoman page.

2 Pilih format output kanggo iPhone (6s iPhone / 6s Plus klebu)

Klik Format lambang ing ngisor panel app iki, kowé bakal mbukak jendhela format output sawijining. Pindhah menyang "Piranti" kategori, ngendi sampeyan bakal nemokake prasetel optimized kanggo saben model iPhone: iPhone 3G, 3GS, iPhone 4, iPhone 4S . Saiki, mung milih model iPhone khusus.

M4V to iphone

3 Mulai Ngonversi m4v kanggo iPhone (6s iPhone / 6s Plus kasedhiya)

Yen sampeyan ora wareg karo efek video, bisa Cut pinggiran ireng utawa muter video etc, fungsi editing sawijining ditempelake, sampeyan bisa waca Pandhuan Pangguna ing Mac kanggo rincian liyane. Nalika kabeh dadi sing kaya, mejet ing "Convert" tombol lan ninggalake m4v kanggo iPhone rate Rampung liyane kanthi otomatis.

iphone play M4V

Nalika mata uang ndhuwur rampung, sampeyan bisa ngimpor file diowahi kanggo iTunes lancar lan banjur diselarasake iPhone kanggo seneng ing Go.

Tips: Sampeyan bisa milih file diowahi kang ditambahake iTunes kanthi otomatis, mung menyang "Luwing seneng"> "Convert" lan banjur mriksa metu "Tambah File kanggo iTunes sawise konversi" .

Monggo nonton video tutorial.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top