Kabeh TOPICS

+

Golek Lokasi Service ing iPhone

Smartphone nambahi proses cepet lan nyediakake akèh layanan. Salah siji layanan penting sing bisa tak saka iPhone iku kanggo njupuk lokasi ing ngendi sampeyan lan kadang auto nyopir ngendi sing mlaku kanggo. Kanggo njaluk posisi, sampeyan kudu njaluk lokasi GPS saka iPhone. Nanging ing kasus, sampeyan kudu nguripake layanan lokasi ing iPhone. Kanggo ngirit daya baterei ing darurat, sampeyan bisa uga kudu nguripake layanan lokasi mati. Artikel iki nyeritakake piye carane kanggo nguripake lan mateni layanan lokasi ing iPhone.

Carane kanggo Nguripake Lokasi Service lan mati

Ana sawetara langkah needed kanggo tindakake kanggo ngowahi layanan lokasi utawa mati. Go liwat langkah ing ngisor iki kanggo mbisakake utawa mateni layanan lokasi ing iPhone.

Langkah 1: Find the "Setelan" menu saka layar Ngarep ing iPhone.

location services in iphone

Langkah 2: Navigasi menyang "Privacy" ing "Setelan" menu. Tutul ing kanggo njaluk pilihan kanggo layanan lokasi.

Langkah 3: Saiki sampeyan bisa njaluk tombol ing sisih tengen kanggo menu kanggo geser kanggo ngowahi layanan lokasi utawa mati.

how to turn location services on iphone 4s

Ngatasi masalah kanggo "Lokasi Layanan ing iPhone"

Pitakonan 1: Setelan ora ngijini ngowahi ing layanan lokasi. Piye carane iku?

Solusi: Priksa mateni setelan Watesan. Sampeyan kudu tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo njaluk nyisihaken saka masalah iki: Go kanggo Setelan> Golek Umum lan tutul ing> Pindhah Watesan lan mateni.

location service on iphone

Pitakonan 2: "Ing setelan sing digunakake kanggo nguripake utawa mateni layanan lokasi nanging saiki iku ora ana. Carane turne ing (utawa mati) layanan lokasi kanggo iOS7.1 ing iPhone 5S? "

Solusi: Priksa manawa kanggo ngaktifake mode lokasi layanan: Menyang Setelan> Golek Privacy Settings banjur tunyuk ing> Geser utawa mati kanggo Lokasi Layanan.

Pitakonan 3: "Aku ora bisa nguripake layanan lokasi ing iPhone 4 sawise iOS 7 nganyari" Solution: Mateni layanan lokasi setelan Watesan.

Solusi: Mateni layanan lokasi setelan Watesan. Tunyuk Setelan> Umum> Watesan> Off.

Yen ora bisa, cobanen minangka nderek:
1. Nyambungake iPhone menyang komputer lan miwiti iTunes.
2. Menyang panel ringkesan lan mulihake ing iPhone saka ing kono.

where to find location services on iphone 4s

Pitakonan 4: Nalika iku dipateni data seluler ing sandi iPhone 5 lan duwe layanan lokasi ing, aku bakal kebak "utawa" Ora layanan lokasi biaya kula saka sandi akun "?

Solusi: Iku layanan free lan ora ngisi apa-apa nanging kang manawa data seluler bisa dipateni.

Pitakonan 5: "Siri wis takon kanggo nyiyapake layanan Lokasi nanging aku ora bisa nemokake iku kanggo nyetel munggah, aku ngerti iku arep dadi gampang yen aku nemokake iku, Lost."

Solusi: Tutul Setelan> Privasi> Lokasi Layanan> Siri 'ing'

how do you turn on location services on iphone 4s

Top