Kabeh TOPICS

+

Tips migunani kanggo Tansah 6s iPhone (Plus) minangka Good minangka New

Salah masalah utama sing ngadhepi pangguna iPhone kalem mudhun saka piranti lunak. Iki bener masalah tenan umum. Sampeyan bisa uga wis ngeweruhi sing iPhone nemu alon lan alon sing nggunakake. Ana sawetara alasan iki nanging teka saka sing gedhe-gedhe sing paling umum yaiku;

  • Memori bisa isi munggah nyebabake piranti kanggo mbukak alon nalika Performing tumindak intensif memori
  • Panginstalan lunak ekstra bisa nimbulaké iPhone alon mudhun
  • Swara wektu iPhone bisa miwiti kanggo aran luwih alon tinimbang normal utamané yen dibandhingake kanggo model anyar.

Apa wae alesan, ana sawetara cara sampeyan bisa tetep kinerja iPhone kang apik minangka anyar. Ayo kang katon ing sawetara sing gedhe-gedhe sing paling efektif.

Apps 1. Tutup Down Non-penting

Iki solusi paling gampang lan bener bisa kanggo nyepetake iPhone . Sampeyan bisa nindakake iku kanthi ngeklik kaping pindho ing tombol Ngarep kanggo nggawa serep Aplikasi saiki mlaku. Sampeyan banjur gesek munggah kanggo nutup wong.

iphone 7s as good as new

Mung masalah karo cara iki sing ana cara kanggo nutup kabeh wong ing siji. Mulane, bakal disiapake kanggo nglampahi cukup sing dicokot wektu mengkono iki utamané yen sampeyan duwe akeh aplikasi.

2. Gunakake Baterei Doctor App kanggo Reallocate memori

Ing Baterei Doctor App ngijini sampeyan kanggo nggunakake sawijining Salah Tutul ngedongkrak kanggo reallocate memori lan nyepetake iPhone. Punika piye carane iku.

Yen sampeyan wis didownload app, sampeyan bisa instal "Salah Tutul ngedongkrak" fitur saka ing app. Cukup klik ing "roket" lambang ing ndhuwur.

iphone 7s as good as new

Nginstal Salah Tutul ngedongkrak banjur klik supaya bisa sawijining tenung.

iphone 7s as good as new

Iku banjur bakal reallocate memori lan nggawe iPhone luwih cepet.

iphone 7s as good as new

Mung masalah karo pilihan iki sing ana panjelasan Motong cetha apa bener App ora kanggo nyepetake iPhone. Ana uga pratondo sing Apple marang aplikasi sing tamper karo persediaan memori. Iki kok app tartamtu wis ilang nalika lan asring maneh dibukak.

3. Clear Safari Data lan Cookies

Mbusak data lan cookie Safari Panjenengan bakal mbebasake sawetara saka memori lan Empu nyepetake iPhone. Mbukak app setelan lan gulung mudhun kanggo Safari. Kene, milih Clear lan Sejarah Clear Cookies lan data.

iphone 7s as good as new

Ana rong cacat karo nggunakake sistem iki. Siji sing Safari bakal ora ana maneh suggest URL kanggo kowé, nèk lagi ditengeri. Liyane iku Mbusak kabeh data bakal tegese sing gegandhengan situs bakal lali pilihan.

4. Nguripake Down Graphics

Iku kamungkinan sing efek visual apik sing teka karo 6s iPhone anyar (Plus) bisa nyebabake kanggo alon mudhun. Mulane iku mbokmenawa apike kanggo nguripake mudhun grafis. Kanggo mateni gerakan, tunyuk Setelan> Umum> Aksesibilitas> Ngurangi Motion banjur nyetel tombol Ngurangi gerakan kanggo ing.

iphone 7s as good as new

Sampeyan uga bisa nambah Kontras. Tutul Setelan> Umum> Aksesibilitas> Tambah Kontras banjur nyetel Ngurangi Transparan kanggo ing. Iki uga bakal mateni efek latar mburi.

iphone 7s as good as new

Mengkono iki bisa nambah kacepetan iPhone dening dicokot sethitik nanging uga dianggo kanggo nambah urip baterei tinimbang.

5. Gunakake Wondershare SafeEraser

Gunakake Wondershare SafeEraser iku salah siji saka sing paling gampang lan paling efektif cara kanggo ngresiki munggah iPhone lan Empu nelpon munggah. Aplikasi iki nggunakake paling anyar spek US Military liwat-nulis teknologi kanggo nerjemahake data dibusak unrecoverable. Sawetara saka sawijining fitur kalebu;

  • Aplikasi permanen bisa mbusak iPhone kanggo nggawe kui luwih gampang kanggo sampeyan ngedol utawa Daur-ulang piranti tanpa gawe kuatir bab informasi pribadhi njupuk menyang tangan sing salah
  • Iku ngijini sampeyan kanggo mbusak file dibusak permanen mangkono nggawe akèh papan disk free.
  • 1-Klik Ngresiki munggah fitur agawé piranti nganggo kecepatan optimal dening njabut file ajur lan pangolahan latar mburi rasah aman.
4.998.239 wong wis diundhuh

Langkah Salah: Ngundhuh lan nginstal SafeEraser Wondershare menyang komputer. Mbukak program lan banjur nyambung iPhone piranti menyang komputer nggunakake kabel USB.

iphone 7s as good as new

Program bakal miwiti mindhai piranti kanthi otomatis.

iphone 7s as good as new

Langkah Two: Sawise pindai lengkap. File ajur bakal katampil lan sampeyan bisa klik ing "Dhiskusi" kanggo mbebasake piranti.

iphone 7s as good as new

Proses bisa njupuk nalika supaya dadi manawa kanggo nyimpen telpon disambungake menyang komputer kang Cleans Up.

iphone 7s as good as new

Langkah Tiga: Nalika proses lengkap, program bakal nuduhake informasi ing papan sing kasedhiya lan carane wis diparengake ing iPhone.

iphone 7s as good as new

Sampeyan banjur bisa milih kanggo rescan yen sampeyan arep ngresiki luwih jero utawa klik ing ngarep kanggo bali menyang jendhela utama.

Top