Kabeh TOPICS

+

iPhone ora nyelarasake? Nalika sampeyan nyelarasake iPhone, sampeyan bisa duwe sawetara masalah kang nggawe sampeyan ing mundhut. Aja padha sumelang. Ing artikel iki, aku dhaptar metu sawetara pitakonan lan solusi sing cocog. Mangga maca ing.


1. Carane reinstall App yen ora Panyelarasan bener?


  • Sambungake iPhone piranti karo komputer lan mbukak iTunes, klik "Aplikasi" ing sisih kiwa (ing perpustakaan musik).
  • Golek aplikasi sing pengin dibusak saka dhaptar aplikasi sing duwe. Klik-tengen ing lan mbusak.
  • unable to sync iphone

  • Banjur pilih "mbusak" saka Library ing.
  • iphone will not sync

  • Banjur pilih "Pindhah menyang Trash" saka Library iTunes.
  • can't sync iphone

  • Saiki nyelarasake iPhone. Yen wis rampung, priksa manawa app ora ono ing iPhone.
  • Saiki ngundhuh aplikasi maneh saka iTunes nggunakake akun Apple sadurungé lan Banjur nyelarasake maneh.

2. iPhone ora Nyelarasake karo iTunes, Apa Sing Bisa Ditindakake?


Kadang biso kanggo nyelarasake iPhone utawa PC ora ndeteksi piranti iPhone. Ana akeh alasan konco iku, sampeyan bisa nyoba macem-macem cara kanggo ngatasi masalah iki

  • Nggunakake kabel USB yen sampeyan kudu nyambungake iPhone menyang komputer.
  • Wiwiti maneh iPhone lan nyoba kanggo nyelarasake iPhone maneh.
  • Miwiti maneh komputer.
    Miwiti maneh komputer bisa ndandani masalah non-iPhone uga. Iku apike kanggo urip maneh komputer sadurunge nindakake sembarang jenis carane ngatasi masalah.
  • Mriksa lan nginstal versi paling anyar saka iTunes yen sampeyan ora wis dibukak web Apple lan download versi paling anyar lan paling-, mung ing kasus.

3. iPhone ora Nyelarasake Music?

Kadhangkala nalika sampeyan dianyari iPhone 4 lan iTunes mac kang - kabeh syncs nggoleki kajaba kanggo music. Sampeyan kudu nyoba kanggo nyelarasake dhaptar lagu, artis, album, lan aliran dhewe nanging bisa macet ing garis nyepakaké. Iki aku menehi saran kanggo busak kabeh ing tab ringkesan saka iPhone loro saka otomatis sink nalika iPhone wis disambungake. Klik "Sync songs lan video sing kapilih" kanggo nyelarasake musik utawa video mung sing apa sadurunge.


4. Apa anyar ing iOS 8?


iOS 8 Titanic kanggo pangembang lan gedhe tenan kanggo pelanggan. Wis akeh fitur meningkat anyar lan fungsi kang wis donya paling advance sistem operasi seluler

  • Sampeyan bakal ngakses kabeh potret lan data liyane ing iPhone kanthi nggunakake iCloud.
  • Saiki olahpesen lan petung karo kanca-kanca akeh gampang. Iku adopts mode anyar kanggo ngirim swara obrolan wae. Nuduhake video sing seeking karo kanca-kanca karo lokasi saiki.
  • Mode iPhone kang bakal ndhukung iOS 8?
    iPhone 4S
    iPhone 5
    iPhone 5C
    iPhone 5S
  • Sinau luwih lengkap babagan iOS 8 Click Here

5. Carane Update iPhone App?


Sampeyan bisa mriksa nganyari app kanggo iPhone kanthi taping ing biru "App Store" lambang dumunung ing Layar ngarep saka iPhone. Banjur tutul "Update" tombol ing sisih tengen ngisor App Store.

 iphone wont sync

Top