Kabeh TOPICS

+

Top 10 iPhone apps to Do Gambar Transfer Nirkabel

Gambar Transfer Nirkabel: Apa sing perlu dilakoni iku?

Nalika sawijining panganggo images / seluler / ios-manager, sampeyan bisa uga kudu nransfer file nanging tansah klien email online ora dhuwur amarga sambungan net utawa malah gedhe file perlu liyane wektu kanggo nuduhake. Layanan Bluetooth nemu cara paling gampang kanggo ngirim file ing jarak cendhak lan ing sambungan internet kuwat sing bisa njaluk file nransfer liwat Wi-Fi kanggo dawa kadohan. Wau, ing transfer file nirkabel wis bagéan saka chores kita grafik. Nanging kanggo transfer nirkabel Bluetooth liwat, images / seluler / ios-manager 3G utawa mengko dibutuhake kanggo watesan hardware saka piranti lawas.

bluetooth file transfer iphone

Top 5 Aplikasi Priksa images / seluler / ios-manager Bluetooth Gambar Transfer Gampang

List of ndhuwur 5 images / seluler / ios-manager Bluetooth Gambar Transfer apps karo jeneng apps, ukuran, download link / app nyimpen review link, nilai minangka nderek. Kene, liyane babagan sing app sing tontonan ing ngisor iki kanggo meja.

Jeneng App Ukuran Price Skor
1. BlueMe 19,9 MB Free 4.0
2. Bluetooth pamaring 2 12,3 MB $ 2.99 3.0
3. Bluetooth & Wifi App Box Pro 30,6 MB $ 0.99 3.0
4. Bluetooth Photo Share 2.9 MB Free 3.0
5. Bluetooth & Wifi Mania Pro 32,2 MB $ 1.99 2.5

1.BlueMe

"Blue Me" iku salah siji saka ndhuwur images / seluler / ios-manager app kanggo fungsi enggo bareng file nirkabel liwat teknologi Bluetooth. Wis ngrambah ngrekam diundhuh gedhe luwih saka 2 Yuta kaping. HyTech Profesional kang Publishing app cilik nanging penting iki bisa diundhuh saka kene.

Fitur:

  • Transfer Multi-file Bintang liwat Bluetooth.
  • Sambungake macem-macem piranti kaya iPod utawa gambar / seluler / ios-manager iOS kanggo enggo bareng video dijupuk liwat Bluetooth.
  • Olahpesen teks Kajaba iku gedhe kanggo "Blue Me".
  • Enggo bareng potret lan Manajemen ing perpustakaan piranti bisa rampung.
  • Menehi support kanggo telpon swara lan enggo bareng kontak antarane piranti iOS.
  • "Shake" mbantu kanggo nyambung kanthi otomatis karo piranti toko mlaku iOS lan Bukak "Blue Me".
  • Ndhukung lan ngidini iCloud ngirim data liwat internet / Wi-Fi.
  • Ngidini ngirim file saka klien email langsung Bluetooth.

Pros:

  • Antarmuka pengguna menehi pangerten luwih gampang.
  • Transfer file tak cara sing luwih gampang karo transfer kontak lan panggilan swara fasilitas.
  • "Shake" ndadekake luwih gampang kanggo nggoleki piranti toko Bluetooth.

Cons:

  • Kadang dicokot sethitik sithik nanging sok-sok.
iphone bluetooth transfer

2.Bluetooth pamaring 2

Publisher "Ali Dar" nggawa "Bluetooth pamaring 2" paling fitur sugih lan app populer ing images / seluler / ios-manager kanggo enggo bareng file liwat Bluetooth. "Bluetooth pamaring 2" penerus saka sukses app "Bluetooth pamaring". Iku ngijini sampeyan kanggo nuduhake kontak, cathetan, whiteboard, swara, file media, lan acara liwat Bluetooth ™ lan Wi-Fi antarane piranti iOS.

Fitur:

  • Ngijini nuduhake isi ing antarane piranti saka gambar / seluler / ios-manager liwat Bluetooth ™ lan Wi-Fi (tuku ing-app).
  • Kabeh media IE foto, musik, video, malah document file bisa ditransfer.
  • Kontak, cathetan / teks, whiteboard drawing, sing diijini kanggo nransfer liwat Bluetooth.
  • Tanggalan acara bisa nyelarasake, lan layanan Walkie Talkie liwat Bluetooth cumawis.

Pros:

  • Antarmuka pengguna gampang lan loropaken.
  • Siji-klik app kanggo Bluetooth lan app fungsi enggo bareng file Wi-Fi.
  • Chatting swara lan Papan drawing bisa dienggo ing Bluetooth.

Cons:

  • Bluetooth pamaring 2 bakal mbukak mung ing piranti iOS.
  • images / seluler / ios-manager 2G ora didhukung.
iphone bluetooth file transfer

3.Bluetooth & Wifi App Box Pro

Bluetooth & WiFi App Box Pro app mbayar kanggé gambar / seluler / ios-manager kanggo nransfer file nirkabel lan "Ngadega! Labs" wis diterbitake iki. Menehi kabeh fitur enggo bareng karo sawetara fitur komunikasi lan game ing antarane piranti iOS liwat Bluetooth ™ lan Wi-Fi.

Fitur:

  • Ngijini nuduhake lan nampa file (foto, dokumen, lan media) antarane piranti iOS liwat Bluetooth ™ lan Wi-Fi.
  • Enggo bareng kontak, teks lan telpon swara fitur sing gedhe dienggo.
  • Nyedhiyakake layanan kaya kamera CC kanggo ngawasi apa nalika sampeyan kudu IE ngawasi Baby.
  • Ngijini muter game klasik: Tic Tac Toe karo kanca-kanca utawa anggota kulawarga liwat Bluetooth.

Pros:

  • Loropaken antarmuka panganggé.
  • Gampang kanggo nangani lan liyane rekreasi fasilitas.
  • persil saka fitur seneng lan nggunakake.

Cons:

  • Mung nyambung antarane piranti iOS.
  • Perlu kanggo ngundhuh versi paling anyar kanggo karya sing luwih apik.
iphone wifi transfer

4.Bluetooth Photo Share

"Nathanpeterson.com" tak paling app photo sharing, Bluetooth Photo Share images / seluler / ios-manager. Nanging ngidini nransfer kontak lan foto liwat Bluetooth antarane images / seluler / ios-Managers / iPod Touchs.

Fitur:

  • Foto pindhah ing ukuran padha, ora njongko utawa komprèsi wis rampung.
  • Kontak bisa dienggo liwat Bluetooth.
  • Photo panampa tombol mbatalake lan pratayang cilik kasedhiya.
  • Pilihan foto macem-macem lan iklan njabut fitur ing-app tuku.

Pros:

  • Gampang kanggo ngirim foto antarane images / seluler / ios-manager lan iPod.
  • 3G utawa Wi-Fi sambungan ora dibutuhake.
  • Loropaken antarmuka panganggé.

Cons:

  • Kadang dicokot lag sethitik bisa ketemu.
iphone wifi file transfer

5.Bluetooth & Wifi Mania Pro

"Bluetooth & Wifi Mania Pro" iku salah siji saka apps sarana paling apik kanggo nransfer file liwat Bluetooth ™ lan Wi-Fi sambungan. Nanging ngidini pangguna images / seluler / ios-manager kanggo enggo bareng file, duwe fasilitas komunikasi lan main game klasik ing antarane piranti iOS liwat Bluetooth utawa Wi-Fi.

Fitur:

  • Ngidini ngirim, nampa lan nyimpen file document beda.
  • Nuduhake isi media liwat Bluetooth ™ lan Wi-Fi.
  • Fitur komunikasi IE telpon swara / Walkie-Talkie lan chatting kasedhiya.
  • Ngawasi bayi, kamar, lan sapiturute lan game klasik kaya Tic Tac Toe fitur gedhe liwat Bluetooth.

Pros:

  • Pengguna antarmuka sing cocog.
  • Gampang kanggo nangani lan fasilitas rekreasi.
  • A akèh fitur seneng lan nggunakake.

Cons:

  • Winates kanggo piranti iOS mung.
  • Versi paling anyar dibutuhake kanggo karya sing luwih apik.
bluetooth file transfer iphone

Top 5 images / seluler / ios-manager Transfer Aplikasi Wi-Fi

List of ndhuwur 5 images / seluler / ios-manager Wi-Fi Transfer File apps karo jeneng apps, ukuran, download link / app nyimpen review link, nilai minangka nderek. Kene, liyane babagan sing app sing tontonan ing ngisor iki kanggo meja.

Jeneng App Ukuran Price Skor
6. Dropbox 26,4 MB Free 4.5
7. Photo Transfer App 12,1 MB $ 2.99 4.5
8. Wireless Transfer App 18.2 MB $ 2.99 4.5
9. Paling WiFi Gambar Transfer 11,1 MB Free 4.5
10. Air Transfer + fungsi enggo bareng file Gampang 5.6 MB $ 1.99 4.5

1.Dropbox

Dropbox app kuat kanggo kabeh platform uga ing images / seluler / ios-manager sing nyedhiyakake nuduhake kabeh jinis file ngendi wae kapan liwat sambungan Wi-Fi. Iku alat loropaken gedhe kanggo rongko pengeling-eling ing sembarang panyimpenan saka PC, images / seluler / ios-manager utawa iPad utawa ing web.

Fitur:

  • Enggo bareng kabeh isi media kanggo dokumen liwat sambungan Wi-Fi antarane kabeh PC, tablet lan Smartphone.
  • Akses saka piranti apa wae kalebu piranti iOS.
  • Ora luwih Masang menehi link file gedhe.
  • 2GB panyimpenan online free ing tandha munggah.

Pros:

  • Duwe sing file penting kasedhiya ing ngendi wae kapan wae.
  • Gampang lan loropaken antarmuka pengguna.
  • Panyimpenan massa lan file gedhe bisa dienggo liwat sambungan Wi-Fi.

Cons:

  • Mbutuhake sambung internet kuwat lan fokus.
iphone bluetooth transfer

2.Photo Transfer App

Enggo bareng video lan gambar njaluk kacepetan ekstra karo salah siji sing paling populer lan digunakake transfer file app "Photo Transfer App". Supaya sampeyan enggo bareng file ing antarane piranti iOS lan PC liwat sambungan Wi-Fi.

Fitur:

  • Transfer potret lan video kanthi gampang saka piranti iOS kanggo Mac, Windows utawa Linux PC.
  • Share sing video utawa isi foto ing antarane piranti lan PC.
  • Gampang obah video HD saka gambar / seluler / ios-manager kanggo iPod
  • Nggawe serep kanggo kabeh video lan foto isi.
  • Mbayar sepisan kanggo piranti lan platform PC app.
  • Plugins kanggo layanan web kaya Flickr, Dropbox utawa Google Drive kasedhiya ing app tuku.

Pros:

  • Foto lan video nransfer bisa bisa ing kabeh pituduh (Piranti kanggo PC, piranti kanggo piranti) liwat sambungan Wi-Fi.
  • Diunggahaké lan enggo bareng luwih gampang kanggo ora iOS piranti saka piranti iOS.
  • Uga menehi Bluetooth file foto fasilitas nransfer.

Cons :

  • Plugins kanggo Flickr, Dropbox utawa Google Drive, butuh piranti karo iOS6 utawa iOS 7.
  • Sambungan jaringan perlu dadi kuwat, lan biaya sing bakal luwih sethitik.
  • Video nransfer liwat Bluetooth ora kasedhiya.
iphone bluetooth file transfer

Transfer 3.Wireless App

Transfer Wireless App gampang banget kanggo nggunakake lan interfaced app pangguna-loropaken transfer file sing bisa nransfer gambar lan video file liwat sambungan Wi-Fi. Sampeyan foto saka gambar / seluler / ios-manager bisa ditransfer kanggo PC utawa iPad / iPod tanpa kabel USB menyang jarak luwih.

Fitur:

  • Ora ana watesan kanggo nransfer potret lan video ing ukuran berkas utawa jumlah.
  • Ora duplikasi lan layanan kanggo nyalin album foto kanggo piranti anyar.
  • Gerakan gampang foto kanggo kabeh piranti kalebu piranti non iOS.
  • Siji wektu mbayar kanggo app, lan dilindhungi sandi.
  • Format foto RAW bisa disimpen.
  • "Hotspot Personal" menehi alternatif cepet kanggo Bluetooth.

Pros:

  • iOS7 disenengi kanggo antarmuka UI lan banget pengguna antarmuka desain sing cocog.
  • Dhukungan kanggo ora iOS piranti lan mbayar sepisan kanggo loro platform.
  • Foto lan video bisa ditransfer gampang.

Cons:

  • Sambungan Bluetooth ora kasedhiya.
bluetooth transfer iphone

4.Feem WiFi Gambar Transfer

"FeePerfect AG" s hadiah kanggo pangguna images / seluler / ios-manager iku "Feem WiFi Gambar Transfer" bisa kurban sing transfer file search lan ngobrol nirkabel tanpa sambungan internet utawa kabel USB.

Fitur:

  • Isi lan dokumen media Share kanggo piranti toko liwat Wi-Fi tanpa sambungan internet.
  • Ora perlu USB utawa Bluetooth.
  • Nransfer file menyang Android, Windows, Mac utawa Linux saka gambar / seluler / ios-manager Panjenengan.
  • Teks / chatting cumawis.

Pros:

  • Ora Bill kanggo sambungan internet.
  • Free transfer file Wi-Fi kanggo kisaran akeh OS.
  • Gampang banget kanggo nggunakake lan loropaken antarmuka pengguna.

Cons:

  • Ora kabel USB utawa Bluetooth wis didhukung.
iphone wifi transfer

Transfer 5.Air + fungsi enggo bareng file Gampang

Berkas nransfer app kuat "Transfer Air + fungsi enggo bareng file Gampang" liwat Wi-Fi paling apik kanggo ngatur isi ing panyimpenan lan nuduhake menyang nirkabel. Nerangake karo pemain document panampil, web browser lan media.

Fitur:

  • Nyedhiyakake transfer file paling gampang liwat Wi-Fi antarane images / seluler / ios-manager lan PC.
  • Media isi, dokumen, tetenger, teks sing ditransfer ing sambungan nirkabel.
  • A pamuter musik, document panampil lan telusur web nganggo berkas ngundhuh kasedhiya.

Pros:

  • A seret siji lan gulung bisa nransfer file.
  • Bisa nindakake ing latar mburi.

Cons:

  • Kadhangkala nuduhake menyang dicokot lag sethitik.
bluetooth file transfer iphone

Carane Gunakake Bluetooth ing gambar / seluler / ios-manager kanggo Transfer File

  1. Pindhah menyang "Menu" lan pilih "Setelan".
  2. Saka menu "Setelan", Tunyuk kanggo mbukak "Umum". Sampeyan bisa ndeleng "Bluetooth" pilihan.
  3. iphone bluetooth file transfer
  4. Saiki tunyuk ing menu "Bluetooth" lan Milih kanggo nguripake iku "ON".
  5. Sawisé ngowahi Bluetooth "ON", sampeyan bisa nemokake dhaptar Piranti sing kejangko.
  6. Saiki tunyuk Piranti sing arep digunakake kanggo enggo bareng file lan masangake kanggo nyambungake karo piranti.
  7. iphone bluetooth transfer
  8. Download app saka iTunes nyimpen saka dhaftar diwenehi kanggo artikel iki lan miwiti app kanggo nransfer file.
  9. Pilih file kanggo enggo bareng lan ngirim menyang piranti disambungake kasedhiya sadurungé liwat Bluetooth.
bluetooth transfer iphone
Top