Kabeh TOPICS

+

Paragraf

2. Gawe serep iPhone Data Siji Siji
4. 11 Probs Paling-takon

Ana cara pamilike kanggo gawe serep dhaptar lagu, apps, pesen, kontak saka iPhone kanggo perpustakaan iTunes lan kalebu kanggo tetep aman. Nalika sampeyan plug ing iPhone piranti menyang komputer lan miwiti iTunes, enggal bisa ndeleng opsi kanggo serep data menyang komputer utawa kanggo iCloud.

Nanging, nalika nyoba kanggo serep iPhone kanggo iTunes lan iCloud, sampeyan bisa ndeleng pesen tandha sing iPhone ora bisa digawe serep amarga siji alasan iki:

Part 1. iPhone serep liwat carane ngatasi masalah iTunes


Ngisor sawetara masalah sing bisa ketemu nalika sampeyan serep iPhone kanggo iTunes:

  • • Ing sesi serep gagal
  • • sesi ora bisa diwiwiti
  • • Ing iPhone gelem request
  • • Wonten kerisakan
  • • kaluputan sing ora diweruhi kadadéyan
  • • serep iki ora bisa disimpen ing komputer
  • • Ora cukup ruang bebas cumawis

Yen sampeyan ndeleng salah siji saka pesen iki utawa pesen beda, utawa yen iTunes kanggo Windows mandheg respon utawa serep tau rampung, tindakake langkah ing ngisor iki.


1). Sandhi kanggo mbukak kunci file serep iPhone:

Sampeyan bisa nindakake iku mulihake iPhone minangka telpon anyar. Sampeyan alamiah bakal ilang kabeh isi, nanging sampeyan bisa mulihake paling yen wis tau serep iPhone. Yen padha bisa kanggo nggawe serep unencrypted sawise sampeyan digawe siji ndhelik, sapa Stoles iPhone mung bisa nggawe serep unencrypted saka sandhi dikunci iPhone lan ndeleng kabeh data.


2). Dipriksa setelan keamanan

Sampeyan perlu kanggo nganyari, ngatur, mateni, utawa instal piranti lunak keamanan.


3). Serep utawa mbalèkaké kanthi nggunakake akun administrator anyar:

Nggawe akun administrator anyar ing komputer lan nggunakake aplikasi iku kanggo nggawe serep. Tindakake langkah iki kanggo Mac OS X utawa langkah iki ing situs web Microsoft kanggo Windows. Yen sampeyan bisa nggawe serep kanthi nggunakake akun administrator anyar, mlebu nggunakake akun pengguna asli lan tindakake langkah iki:

Langkah 1. Priksa manawa akun pangurus.

Langkah 2. Priksa ijin kanggo petunjuk ngendi iTunes nyerat serep.

Langkah 3. Ganti jeneng folder serep.

Langkah 4. Bukak iTunes lan nyoba kanggo gawe serep maneh. Nyalin serep sadurunge nggunakake iTunes Gawe > Piranti kanggo mbusak serep.


4). Reset folder Lockdown:

Yen sampeyan ora bisa nyelarasake, serep, utawa mbalèkaké iPhone, sampeyan bisa pitunjuk kanggo ngreset folder Lockdown ing Mac utawa Windows.

Mac OS X

Langkah 1. Saka Finder, milih Go > Menyang folder .

Langkah 2. Koleksi / var / DB / lockdown lan penet Bali.

Langkah 3. Pilih Ndeleng > minangka Ikon . Jendhela Finder ngirim nuduhake siji utawa luwih file karo jeneng berkas alphanumeric.

Langkah 4. Ing Finder, milih Sunting > Pilih kabeh .

Langkah 5. Pilih Gambar > Pindhah menyang Trash . Sampeyan bisa uga kudu ngetik sandi administrator.

Wigati: Mbusak file ing folder Lockdown; aja mbusak folder Lockdown.

Windows 8

Langkah 1. Klik ing kaca nggedhekake.

Langkah 2. Koleksi ProgramData lan penet Bali .

Langkah 3. Klik kaping pindho folder Apple.

Langkah 4. Klik tengen folder Lockdown lan milih Busak.

Windows Windows 7 / Vista

Langkah 1. Pilih Mulai , ngetik ProgramData ing panelusuran bar, banjur pencet Bali .

Langkah 2. Klik kaping pindho Apple folder.

Langkah 3. Klik tengen folder Lockdown lan milih Busak.

Windows XP

Langkah 1. Pilih Mulai > Run .

Langkah 2. Koleksi ProgramData lan klik Ru n.

Langkah 3. Klik kaping pindho Apple folder.

Langkah 4. Klik tengen folder Lockdown lan milih Busak.


5). iTunes ora bisa gawe serep iPhone "Jeneng iPhone" amarga serep ngrusak utawa ora kompatibel karo iPhone:

Iki solusi kanggo Windows (7), kang ora aplikasi kanggo OP, nanging masalah misale jek wis ditanggulangi wis ing sembarang tingkat.

Langkah 1. Close iTunes.

Langkah 2. Priksa Explorer Panjenengan nampilake file didhelikake.

Langkah 3. Go C: \ Users \ jeneng panganggo \ AppData \ Roaming \ Apple Komputer \ MobileSync \ serep

Langkah 4. Busak kabeh ana (utawa pindhah nang endi wae liya, dadi ing sisih aman)

Langkah 5 rampung. Ing cilik, aku dibusak loro folder karo dawa, lengenmu kebak, jeneng alphanumeric, siji kosong, liyane liwat 1GB ing ukuran. Nalika aku kabuka iTunes maneh, aku bisa nggawe serep account anyar tanpa kasalahan.


6). iTunes ora bisa gawe serep iPhone amarga serep ora bisa disimpen.

Iki solusi kanggo Windows (7), kang ora aplikasi kanggo OP, nanging masalah misale jek wis ditanggulangi wis ing sembarang tingkat.

Langkah 1. Navigasi menyang C: \ Users \ Jeneng Pangguna \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ MobileSync.

Langkah 2. klik tengen Serep folder banjur pilih Properties .

Langkah 3. Pilih Keamanan tab

Langkah 4. Klik tombol ngowahi lan nyorot Everyone .

Langkah 5. Mriksa kontrol Full kothak lan kenek Aplikasi banjur OK .

Langkah 6. Klik OK maneh


Part 2. iPhone serep kanggo ngatasi masalah iCloud


Kaya serep iPhone liwat iCloud? Ing sisih ngisor, Aku dhaptar metu sawetara carane ngatasi masalah. Yen kelakon duwe masalah padha, pangarep-arep bisa mbantu.


1). Kenging punapa iCloud ora gawe serep kabeh kontak?

iCloud misale jek bakal nggoleki apa, kejaba iku ora gawe serep kabeh kontak, mung dhaptar sebagean.

Yen owahan Kontak ing iPhone ora katon ing piranti liyane, lan sing sinkronisasi kontak karo macem-macem akun ing iPhone (iCloud, Gmail, Yahoo), priksa manawa iCloud punika akun gawan kanggo Kontak:

Tutul Setelan > Mail, Kontak lan Tanggalan . Ing bagean Kontak, tutul Default akun , banjur tutul iCloud .

Yen sampeyan nggunakake iOS 7, metu lan miwiti maneh app Kontak ing iPhone:

Langkah 1. Pencet tombol Ngarep kaping pindho kanggo ndeleng pratayang layar saka app sing duwe mbukak.

Langkah 2. Golek layar pratayang Kontak lan gesek munggah lan metu saka pratayang kanggo mandhekake aplikasi.

Langkah 3. Tutul tombol Ngarep kanggo bali menyang layar Ngarep.

Langkah 4. Wait menit sadurunge reopening app Kontak.

Nguripake iCloud Kontak mati lan bali ing:

Langkah 5. Tutul Setelan > iCloud .

Langkah 6. Aktifake Kontak mati. Pilih kanggo mbusak data mung yen data ana ing icloud.com/contacts lan siji utawa luwih saka piranti. Yen ora, milih Tansah Data .

Langkah 7. Ngenteni sawetara menit sadurunge ngowahi Kontak bali ing.

Langkah 8. Wiwiti maneh iPhone kanthi terus Turu tombol / Wake banjur ngusap layar nalika dijaluk kanggo daya mati. Banjur nguripake iPhone bali ing. Iki bisa uga muni prasaja, nanging ora reinitialize setelan jaringan lan aplikasi lan kerep bisa mutusake masalah masalah.


2). iCloud pesen Serep ora lunga & Kunci layar

Terus Turu (On / Off) & tombol Ngarep mudhun (bebarengan) kanggo bab 10-12 detik.

Terus loro tombol ndhuwur nganti sampeyan ndeleng Apple Logo (maneh), (penting banget)

Sawise Logo katon supaya pindhah saka tombol. Ngenteni 1-2 menit kanggo software lan layar ngarep kanggo mbukak munggah.


3). Aku duwe iPhone anyar lan tindak menyang dipulihake iCloud nanging ngandika ana serep kasedhiya marang mlebu sandi:

Yen sampeyan nggunakake iCloud, iku kanthi otomatis bisa gawe serep data anggere sampeyan wis milih pilihan iki. Sampeyan bisa verifikasi serep iCloud lan priksa manawa iku nganti tanggal dening ngisor iki langkah iki:

Langkah 1. Tutul Setelan > iCloud > Panyimpenan & Serep .

Langkah 2. Uripake iCloud Serep yen iku mati.

Langkah 3. Tutul Gawe serep Saiki . Yen sampeyan duwe iPhone anyar, utawa yen sampeyan perlu kanggo mulihake iPhone kanggo mutusake masalah Jeksa Agung bisa ngetokake, tindakake langkah iki.

Langkah 4. Tindakake langkah dhisikan ing iOS persiyapan Assistant (pilih basa, lan sapanunggalane).

Langkah 5. Pilih Mulihake saka iCloud Serep nalika assistant nyuwun sampeyan nyiyapake iPhone (utawa piranti liyane iOS).

Langkah 6. Pilih serep sing digawe sadurungé. Sampeyan bisa mulihake serep mung kanthi nggunakake iOS persiyapan Assistant.

Yen sampeyan wis nyiyapake iPhone, sampeyan bisa mbusak kabeh isi saiki kanggo mbukak liwat iOS persiyapan Assistant maneh. Tutul Setelan > Umum > Reset > Busak Kabeh isi lan Setelan . Apa iki mung yen sampeyan wis nggawe serep, amarga langkah iki bakal mbusak kabeh isi saiki saka iPhone.


4). Pripun dipulihake serep iCloud yen iPhone wis nyiyapake kanggo nggunakake?

Langkah 1. Sampeyan bakal perlu kanggo mbusak kabeh data lan setelan saka iPhone. Page, priksa manawa sampeyan duwe serep iCloud kanggo mulihake:

Langkah 2. Go kanggo Setelan > iCloud > Panyimpenan & Serep > Ngatur Storage . Banjur tutul jeneng iPhone kanggo ndeleng dhaftar panjarwa iCloud file bali.

Langkah 3. Mriksa tanggal serep sing pengin dipulihake, amarga sampeyan mung bisa mulihake iPhone saka apa iCloud wis gawe serep ing wektu iku.

Langkah 4. Sawise konfirmasi sing serep iCloud cumawis, nyambung iPhone kanggo sumber daya lan priksa manawa iku disambungake menyang Internet liwat Wi-Fi.

Langkah 5. Tindakake pandhuan kanggo mulihake piranti iOS saka serep iCloud, kang kalebu nggawe manawa iPhone nggunakake versi paling anyar saka iOS.


5). Carane aku bisa verifikasi yen mulihake proses iCloud lagi ditindakake?

Menyang Setelan > iCloud > Panyimpenan & Serep . Nalika proses mulihake ditindakake, Gawe serep setelan iCloud wis dimmed lan sampeyan duwe opsi kanggo tutul Stop Mulihake.

Top