Kabeh TOPICS

+

iPhone 6s (Plus) Images: Apa iki apa 6s iPhone (Plus) Bakal Mangga Kaya?

Kanthi 6s iPhone (Plus) Bukak 's teka munggah ing tanggal 9 September 2015, akèh debat wis dijupuk Panggonan kanggo apa bakal ing 6s iPhone (Plus) tenan katon kaya. Kang weruh kasunyatan sing apel owah-owahan desain kanggo negara sawijining iPhone seni saben 3 taun, iPhone 6s (Plus) / 6s / 6s plus utawa apa wae Folks badhe nelpon iku dadi, siji bakal positif babagan kasunyatan sing ana ora bakal owah-owahan desain utama lan rodo iku bakal luwih saka upgrade tambahan kanggo iPhone ana 6.

iPhone 6s (Plus) - Bezel konsep kurang.

iPhone 6s (Plus) Will Look Like

Iku ora bakal dadi surprise amba kanggo kita yen apel nemtokaken kanggo slim mudhun iPhone ing upaya kanggo push wates inovasi. Siji nyoba kuwi melu 6s iPhone (Plus) kang ngelmu kebatinan 'kurang.

Bezels tanggung jawab kanggo terus layar telpon tampilan ing panggonan. Yen sing bakal dibusak lan telpon telpon kabeh layar, kemungkinan sing bakal luwih alus lan gampang kanggo break, kang ora ana penggunane arep nganti lan kajaba siji ora arep telpon dadi ing wangun apik.

Apa wong ngomong

  1. "Awaké déwé wis kepetuk gathukane antarane piranti karo bezels lancip - lagi kabeh banget banget."
  2. "Carane ora telpon ceking samesthine dadi bangsa telpon favorit? Aku ceking, lan wong ora kaya kula. "
  3. "Aku sing layar ngelmu kebatinan '-free nggegirisi lan aku uga mikir yen Apple bakal tau nganggo idea iki ... lan kaca sing kurva mudhun ing sisih, sing idea nggegirisi banget lan Apple uga bakal tau apa sing ..." - Jeffery

Wigati:

Komentar dijupuk saka sumber anonim ing internet.

iPhone 6s (Plus) - Series 7000 Aluminium alloy.

iPhone 6s (Plus) Will Look Like

Images of apa nyariosaken dadi 6s iPhone padha trocoh kanggo 9to5Mac ing awal Juli , nuduhake views internal lan eksternal casing logam perak, kang katon banget padha aluminium anodised digunakake ing iPhone 6. Nanging, ing kasunyatan iki bisa dadi seri 7000 alloy aluminium dipigunakaké kanggo Apple Watch Sport - komposit dikuwati anyar nyediakake luwih kejut absorbance lan kekiatan kanggo peralatan kanggo telpon.

Apa wong ngomong

  1. "Mugi bab iki ora bend kaya sawijining leluhur iya kanggo kula" -Danish Irfan.
  2. "Apa sabanjuré? Awak kanggo digawe saka serat karbon? "

- Franklin Jerrome Jr.

iPhone 6s (Plus) - Ukuran layar.

iPhone 6s (Plus) Will Look Like

Aturan Apple siji nyerahke usabilty apa iPhone sing adhedhasar. Boten bakal luwih apik kanggo aran saka telpon kang mung nyaman lan mlaku gripped ing lontar ing tangan unggul kita.

IPhone 6s (Plus) dikabarake tindakake dimmensions padha saka iPhone 6 lan 6 plus karo ukuran layar 5.5 inci lan 4.7 inci mungguh.

Apa wong ngomong

  1. "Wis krungu bab iPhone layar ageng wiwit 2010. Boten kedaden supaya adoh.

    Nanging, taun iki ... Kita bisa ngarep-arep kanggo owah-owahan! 70% kasempatan s ana ... "-FrankJL

  2. "Apa sabanjuré? Awak kanggo digawe saka serat karbon? "

iPhone 6s (Plus) - Dibangun ing tutul id ing layar.

iPhone 6s (Plus) Will Look Like

Sonovation announced ana sing bisa masang sensor biometric ultrasonik ing tampilan Gorilla Glass, lan piranti kasebut bakal tetep bisa maca jari pangguna. Iki bakal ngaktifake tombol ngarep macet ing iPhone designs saka awal banget kanggo dibusak lan Empu menehi dipikir anyar kanggo kabeh konsep.

Apa wong ngomong

  1. "Ing penggabungan dibangun ing tutul id ing layar dhewe inovasi becik kanggo ana scanner driji print ing tombol ngarep kang gagal ing sawetara titik wektu" - Debabrata Ponda

iPhone 6s (Plus) - fitur tutul peksa.

iPhone 6s (Plus) Will Look Like

iPhone 6s (Plus) Will Look Like

Ing Taptic Engine lan peksa Tutul saka MacBook anyar lan Apple Watch sing dikabarake bakal nggawe munculé ing iPhone anyar, menehi pangguna cara anyar ubungan karo peralatan kanggo telpon sing. Pasukan Tutul ndeteksi carane hard pengguna punika mencet lan ngidini beda tumindak kanggo digawa metu patut. Pencet tombol cepet-maju pamuter video, lan sampeyan bisa beda-beda ing kacepetan ing kang sandiwara'aneka tunggal'-by kanthi mencet korek utawa harder, kanggo Kayata.

Apa wong ngomong

  1. "Nggawa munggah fitur-fitur anyar apik, nanging wong sing nindakake uga uga ndhukung urip baterei ing peralatan kanggo telpon uga" - Sudhakar Reddy M.

iPhone 6s (Plus) - Smart tutup

iPhone 6s (Plus) Will Look Like

Donya fiksi tansah luwih grand saka kasunyatan. A Desainer dijenengi Vuk Nemanja Zoraja, nuduhake mati apa kang bakal kaya iPhone kanggo katon kaya ing mangsa. Gambar konsep nuduhake mati 6s nggumunke ngelmu kebatinan '-kurang slim iPhone (Plus), kang nerangake karo tutup pinter menarik kanggo nglindhungi tampilan.

iPhone kedhaftar wis tansah kagungan wektu hard nglindhungi layar telpon saka goresan lan ngilangi. Tutup pinter kudu ease saka sirah lan supaya kedhaftar iPhone seneng pengalaman luwih seneng-seneng karo telpon sing.

Apa wong ngomong

  1. "Tutup pinter pendjalok kanggo kabeh kedhaftar iPhone. Aku pengin nemu kasedhiya kanggo versi sadurungé saka iPhone uga! ' -Priyanka Chawdoury.
  2. "Telpon ngirim ora nimbang luwih amergo tutup utawa liya iku ora aran kaya iPhone maneh" - Varun Sharma.
  3. "Carane babagan driji bukti? Sing paling aku arep. Kula Iphone 5 katon kaya piranti 3 taun lawas amarga kabeh jari. "-Sean Clark

iPhone 6s (Plus) - Digital makutha.

iPhone 6s (Plus) Will Look Like

Bakal olahraga iPhone sabanjuré makutha digital kaya ing apple nonton? Meh mesthi ora. Minangka unik minangka konsep punika, iku ora cukup praktis kanggo nginstal makutha digital. Ing mratelakake panemume digital iku katon kaya Zit siap geli.

Apa wong ngomong

  1. "Ora perlu kanggo makutha digital. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan kita kabeh arep iki 5 inch watch amba lungguh ing kanthong kita kang biaya uga liwat 50K "-Jonathan
  2. "Iku bakal spoil dipikir telpon. Ditolak! "- Sonal Gupta
  3. "Aku wis digunakake iPhone kabeh gesang kawula lan aku babar blas nolak konsèp puniki." -Ellie Ebrahim.

iPhone 6s (Plus) - Rose hue emas.

iPhone 6s (Plus) Will Look Like

Saliyane ing werna ana kanggo iPhone 6 kang kalebu Gold, Silver, Space Grey lan putih, 6s iPhone (Plus) dikabarake metu ing macem-macem anyar saka werna, yaiku "Rose emas hue". Werna iki bakal narik kawigaten kanggo kabeh wanita metu ana sing arep soko kaya cocog kanggo klambi khusus sing.

Apa wong ngomong

  1. "Tresna gabungan anyar werna!" - Ankita Thakral
  2. "Wont atine jazzing munggah klambi khusus mung kanggo cocog persona telpon." - Sumanna Sree.
  3. "Aku pengin iPhone nawakake luwih macem-macem pilihanipun ing syarat-syarat werna utawa ndadekke munggah kaya Edo moto." - Swasti Sharma.

Jajak pendapat: Kang siji bisa dadi nyata?

Karo survey cepet conducted diantara wong watara kula, wong milih marang konsep saka ngelmu kebatinan 'telpon sing gratis lan sing ing sih kanggo dibangun ing tampilan tutul id.

Hue mawar emas ana favorit wong lan pracaya dadi kasunyatan ing mangsa cedhak. Carane bab sampeyan?

 

 

Top