Kabeh TOPICS

+

Solutions lengkap Ndandani Kabeh iOS Panjenengan 9 Masalah / Kasalahan

pembuangan iOS sing semangat kanggo njaluk tangan ing perangkat kukuh nganyari akeh ngenteni paling anyar saka Apple, salah siji saka perusahaan seluler paling revered donya, ya; kita ngomong bab amba nganyari iOS 9 . Lan, kanggo menehi rasa iOS sing anyar, Apple minangka tansah menthekake nyediakake versi beta kanggo download dening pangembang anjog kabeh tengen donya.

Nanging, kanggo wektu 1st ing sajarah perusahaan; padha mutusaké kanggo miwiti versi beta umum iOS 9 uga. Dadi, sapa kaya sampeyan lan kula uga bisa ngundhuh versi iOS 9 beta ing piranti iOS lan njaluk rasa apa iOS 9 wis arep dadi kaya.

Nanging, kanggo wektu 1st ing sajarah perusahaan; padha mutusaké kanggo miwiti versi beta umum iOS 9 uga. Dadi, sapa kaya sampeyan lan kula uga bisa ngundhuh versi iOS 9 beta ing piranti iOS lan njaluk rasa apa iOS 9 wis arep dadi kaya.

Kita bisa njaluk bantuan kanggo ngerti firsthand apa iku kabeh babagan. Mesthi, perusahaan is looking nerusake kanggo nemokake akeh kewan omo saka versi beta lan iOS final sing bakal dibukak arang-arang mengko ing taun bakal dadi siji kanggo katon nerusake kanggo. Isih, pangguna akeh iOS wis didownload beta iOS ing piranti lan wis dipunwiwiti kanggo golek masalah, masalah utawa kasalahan.

Yen sampeyan mikir nyoba metu iOS 9 lan pemikiran ngirim njupuk terjun utawa ora, kene kita karo kabeh masalah sing wis dikenali bebarengan karo solusi paling kamungkinan sing uga supaya yen sampeyan milih, sampeyan bisa ndhisiki lan nyoba metu iOS 9 tanpa sweating metu.

Masalah 1: Layar giat banget Blank ing iOS 9

iOS 9 nerangake karo layar Proactive sing lenggah ing sisih tangan kiwa layar ngarep. Iku fitur gedhe Nanging akeh kedhaftar wis ketemu dadi kosong nalika swiped metu.

iOS 9 Problems/Errors

Carane ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake iki

Menyang Setelan> Umum> Pramughan Panelusuran> nguripake iku Off 'lan banjur miwiti maneh piranti iOS. Sawise piranti iOS wis diwiwiti, cobanen ngoper ing fitur iki maneh lan sing ngirim mutusake masalah Jeksa Agung bisa ngetokake layar blank.

Masalah 2: Iso kanggo ngalih saka WiFi sambungan Selular

Ora ngoper saka WiFi mode Selular sambungan otomatis Jeksa Agung bisa ngetokake liyane sing wis ditemokake dening akeh iOS pangguna 9. Iki minangka irritant utamané nalika sampeyan lagi ayo kang ngomong, ninggalake saka ngarep kantor utawa kosok balene lan sampeyan koyone duwe sambungan sakbenere ilang.

iOS 9 Problems/Errors

iOS 9 Problems/Errors

Carane ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake iki

Page, cobanen cara dites saka toggling lan mateni Mode pesawat, yen sing ora bisa banjur nyoba arep Setelan> Selular> Data Selular> nguripake iku Off 'sadurunge ngowahi iku On' sawise Duwe nenggo kanggo 3-5 detik.

Masalah 3: Volume rocker ora ngeculke klik gambar minangka biasanipun

Salah siji fitur Highly disenengi saka piranti iOS wis kemampuan ngeklik gambar nggunakake tombol volume Nanging akèh kedhaftar wis ngeluh bab iki ora bisa digunakake karo iOS 9. iki Nanging iki Jeksa Agung bisa ngetokake dikenal lan Apple wis nggarap iku.

Carane ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake iki

Kanggo saiki, mung fix nganyari sabanjuré saka Apple kang kita bakal kudu ngenteni nganti pungkasan taun iki.

Masalah 4: Melorot urip baterei wiwit nganyari

Saiki, akèh kedhaftar iOS 9 wis ketemu urip baterei sing ditepungake sawise nganyari. Akeh wis diklaim baterei wis diwiwiti kanggo saluran cepet banget.

iOS 9 Problems/Errors

Carane ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake iki

Ing kawitan, pindhah menyang Setelan> Umum> Dianggo> Baterei Dianggo supaya tokoh metu apa Jeksa Agung bisa ngetokake baterei lagi disababaké déning app tartamtu utawa ora. Sampeyan banjur bisa mbusak lan reinstall app ing pitakonan kanggo ndeleng yen mbecike Jeksa Agung bisa ngetokake. Minangka pilihan secondary, yen miwiti piranti iOS ora bisa, pindhah menyang Setelan> Umum> Reset> Reset Kabeh Setelan lan ketik sandhi kanggo ngreset iOS piranti.

Masalah 5: disconnections Kerep jaringan WiFi

Kita uga wis ketemu sawetara kedhaftar madhep masalah karo WiFi njupuk seneng dipedhot utawa ora nyambungake ing kabeh karo samubarang jaringan.

iOS 9 Problems/Errors

iOS 9 Problems/Errors

Carane ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake iki

Menyang Setelan> Umum> Reset> Reset Network Setelan kanggo ngilangke setelan jaringan resik lan miwiti maneh. Sampeyan uga bisa nyoba arep Setelan> WiFi> WiFi Jeneng> tunyuk Lali Network iki.

Masalah 6: masalah Status Bar

Iki minangka salah siji liyane saka masalah kedhaftar wis madhep karo iOS 9 nganyari endi garis status njupuk dawa banget kanggo lunga nalika sampeyan mbukak app.

Carane ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake iki

Menyang Setelan> Umum> Reset> Reset Kabeh Setelan. Sing ngirim ndandani issue.r ing.

Masalah 7: Constant tandha iTunes ing panyuwunan nyembul

Siji saka masalah akèh kedhaftar wis kacarita iku kasunyatan piranti iOS sing saya nyuwun tandha ing iTunes. Ing kasus Jeksa Agung bisa ngetokake iki tansah ing nugel munggah, sampeyan bakal kudu nggunakake fix ing ngisor iki.

Carane ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake iki

Menyang Setelan> Tutul ID & Sandhi> iTunes & App Store> Off. Yen Jeksa Agung bisa ngetokake mengkono maneh, mung tindakake langkah ndhuwur maneh, mung wektu iki nguripake iku On 'wae. Toggling antarane 'Off' lan 'On' iku mung pilihan kanggo saiki.

Masalah 8: wektu Wrong kang ditampilake ing iOS 9

Jeksa Agung bisa ngetokake cilik Nanging isih bisa nyebabaké iritasi, kedhaftar wis ketemu sing ngirim iOS 9 nganyari, piranti sing wis mandegake nampilake wektu sing cocog kanggo lokasi.

iOS 9 Problems/Errors

Carane ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake iki

Menyang Setelan> Umum> Tanggal & Wektu> Setel otomatis> Off.

Masalah 9: piranti iOS ora weruh iOS 9 nganyari

Sawetara kedhaftar wis ketemu sing piranti iOS sing ora weruh iOS 9 nganyari lan kanggo mutusake masalah Jeksa Agung bisa ngetokake iki, sampeyan bisa uga kudu maneh nginstall profil ing iOS piranti.

iOS 9 Problems/Errors

Carane ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake iki

Sampeyan bisa uga kudu mbaleni proses upgrade dening arep beta.apple.com/profile banjur mencet ing Download Gambar pilihan. Sawise download liwat, pilih pilihan saka Instal. Miwiti maneh piranti iOS saiki lan pindhah menyang Setelan> Umum> Nganyari Piranti Lunak banjur sampeyan kudu bisa kanggo ndeleng iOS 9 download.

Top