Kabeh TOPICS

+

All About Bugs ing iOS 9 Beta Sing Need You Ngerti

Ing Juli 2015, beta papat kanggo iOS 9 iki dirilis. Beta iki mestine kanggo ndandani liyane kewan omo lan nambah stabilitas luwih saka betas sadurungé iya. Miturut Apple, iOS 9 wis mestine kula luwih stabil saka salah siji saka loro Rilis sawijining kepungkur, iOS 7 lan iOS 8. Sawetara fitur sing teka karo iOS 9 dandan pinunjul Siri, data transportasi umum kanggo Apple Maps, Cathetan dandan, etc.

iOS 9 Beta

iOS 9 Éwah-éwahan ingkang

Kanthi versi beta anyar iOS 9, owah-owahan anyar lan bug mbecike teka. Duwe dipikir ing wong-wong mau!

  • Kanthi versi beta anyar iOS 9, stabilitas wis apik. Contone, bug News App nabrak nalika opening wis tetep.
  • Sampeyan bisa njupuk foto nganggo tombol volume maneh.
  • Minangka prajanji dening Eddy Cue, Home Sharing Musik bali maneh.
  • Nalika ngganti orientasi ing Pesen layar bakal redraw salah siji baris. Saiki, layar owah-owahan bener.
  • Apple Podcast app saiki ndhukung fitur Gambar-in-Picture nalika muter video lan mbukak akeh tugas ing iPad.
  • Sampeyan bisa mateni Web Results Bing ing setelan Pramughan Panelusuran
  • Indikator kegiatan dipindhah menyang sisih tengen nalika tombol Back saka app saiki.
  • Lambang sing dianyari kanggo iPhone, Apple Watch ing widget baterei.
  • Ing app Setelan, lambang sing nggantosi setelan Notifikasi wis dianyari karo werna abang anyar. Lambang baterei uga wis tetep lan saiki wis dibunderaké sudhut tinimbang saka sudhut kothak.
  • Fitur handoff sadurunge katampil ing carousel app. Saiki, App Switcher wis dipindhah menyang ngisor antarmuka app-ngoper. Narik munggah ing handoff bar anyar kanggo mbukak app.
  • Ana pilihan anyar kanggo Apple Pay ing app Setelan. Pilihan iki ngijini sampeyan mateni fitur sing ngijini Apple Pay diakses saka layar ngarep karo klik kaping pindho.
  • Lan malah luwih!

iOS 9 Bugs Ganggu

Sayange, Kejabi owah-owahan anyar kelangan, versi beta anyar nerangake karo sawetara kewan omo, banget. Nanging, kita kudu Cut gawe sawetara slack mati. Iki beta sepisan maneh, lan kewan omo kudu ana. Kene 10 iOS awon 9 kewan omo beta.

  1. iOS 9 nerangake karo layar ngarep Proactive sange sing lenggah ing sisih kiwa layar ngarep utama. Nanging, kadhangkala nalika sampeyan gesek liwat layar iki bisa katon kothong.
  2. Miturut akeh kedhaftar, yen sampeyan ninggalake WiFi lan banjur nyoba kanggo ngalih menyang data seluler, sampeyan ora bakal bisa kanggo.
  3. Apps tartamtu mung bisa dipratinjau ing mode lanskap. Nalika sampeyan ngalih menyang mode ngadeg, tampilan bakal nyilikake lan app ora bisa mlaku.
  4. Akeh kedhaftar sambat ing luwih cendhek urip baterei .
  5. iOS 9 Status Bar kadhangkala nuduhake sing njupuk dawa banget kanggo lunga nalika sampeyan mbukak app.
  6. Jeksa Agung bisa ngetokake Minor wektu. Akeh kedhaftar pratelan sing wektu ora nggambarake wektu saiki ing lokasi sing.
  7. IOS 9 masalah punika request pancet kanggo mlebu menyang iTunes Store.
  8. Penggunane sing sing mlebu munggah kanggo iOS 9 beta umum ora weruh umum iOS 9 nganyari.
  9. Nggunakake app tartamtu bisa nimbulaké piranti kanggo nyumerepi lan respring.
  10. App Switcher wis masalah lag lan mono.

Nglaporake Bug ing iOS 9 Beta

Yen sampeyan teka tengen bug, sampeyan kudu laporan menyang Apple. Punika carane.

Yen sampeyan sok dong mirsani sing bug ing iOS 9 Beta, njupuk gambar. Kanggo njupuk gambar pencet tombol ngarep lan daya ing wektu sing padha.

iOS 9 nerangake karo app anyar. App punika Apple Komentar Assistant. Sampeyan kudu nggunakake app iki yen sampeyan pengin ngajukake wae laporan kesalahan. Nalika sampeyan miwiti app sampeyan bakal kudu mlebu karo ID Apple. Saenipun, sampeyan kudu nggunakake ID Apple sing padha ing piranti iOS ngendi bug muncul. Kanthi cara iki, Apple bakal bisa ngetutake munggah karo sampeyan.

Sawise sampeyan mlebu, sampeyan bakal sok dong mirsani ing tombol Tulis ing ndhuwur-tengen. Pilih kategori sing paling cocok kanggo Jeksa Agung bisa ngetokake. Priksa manawa kanggo nyedhiyani minangka akeh rincian sabisa nalika Isi metu wangun.

iOS 9 Beta

Bakal Sampeyan Upgrade kanggo iOS 9 Beta?

Akeh wong duwe mamang nalika nerangake nganyarke kanggo iOS 9 Beta . Mesthi, alesan paling gedhe kanggo nganyarke kanggo iOS 9 amarga saka fitur sange anyar. iOS 9 Beta wis dadi akeh kanggo kurban, malah yen isih beta. Fonts anyar, gaya, app ... kabeh anyar.

Nanging, banjur, sampeyan bisa nglacak ningali beta tembung saya. Lan meh everyone mangerténi sing beta tegese jip. Iki dadi kanggo iOS 9 banget. Wiwit iOS 9 isih ing proses, glitches lan kewan omo wis rampung iku umum. Gawe digawe phase beta iki mbukak kanggo umum supaya padha bisa njaluk minangka akeh reviews sabisa, supaya ing mburi penggunane iOS bakal mungkasi munggah karo produk final polesan.

Bab gedhe babagan iOS 9 iku luwih pribadi. Nerangake karo app menarik disebut "Giat banget." Giat banget bener anyar, iOS apik 8 Pramughan Panelusuran . Iki app nglumpukake data saka macem-macem aplikasi lan nyedhiyakake info tengen ing wektu tengen. Giat banget bakal kedhaftar iOS karo jadwal ramai tetep urip ing kontrol.

Kita wis kasebut ing Siri? Siri wis apik nemen yen dibandhingake kanggo iOS 8. Iki uga salah siji saka keuntungan sing njaluk nalika nggunakake iOS 9.

Kejabi Siri, ing iOS 9 Apple Maps luwih kuat saka tau. Apple Maps teka karo Kajaba saka arah transit, bis, Sepur lan data transportasi umum. Points of interest bisa padhang, lan sampeyan bisa nggunakake pemetaan 3D uga. Sampeyan bakal bisa kanggo njaluk menyang panggonan luwih cepet karo iOS 9 amarga saiki sampeyan bisa ndeleng ing lurung-lurung cetha.

Wiwit iOS 9 Beta isih ing tahap awal akeh ahli tech nyaranake nunggu bab nyata. Apa? Uga, amarga versi iki iOS boten stabil bisa bener kekacoan piranti permanen. Nanging, sampeyan bisa ngenteni versi polesan resmi iOS 9.

 

Top