Kabeh TOPICS

+

Top 20 iOS 9 Serep pribadi kanggo Windows lan Mac OS

Pentinge serep ora bisa ditekan cukup. Iku merata minangka penting duwe pilihan kanggo nompo serep saka iTunes lan iCloud sanajan telpon wis ilang utawa kerusakan. Iki kok iku penting kudu paling sethithik siji fungsi alat serep kanggo iOS piranti.

Ing artikel iki kita bakal looking ing 20 sing paling pribadi iOS 9 serep. 10 kawitan bakal piranti lunak kanggo Mac lan Windows OS lan 10 liyane bakal top 10 apps iOS 9 serep.

Top 10 iOS serep lunak

1. telpon Rescue

Download URL: http://www.imobie.com/phonerescue/ .

PhoneRescue iku salah siji saka pribadi serep anyar ing pasar. Iku bisa mbukak loro Windows lan Mac lan bisa digunakake kanggo extract luwih saka 20 jinis data saka iTunes lan iCloud serep.

File didhukung: kontak, Sajarah, pesen SMS, Sajarah safari, kamera roll, App data, voicemails, memo swara lan akeh wong nelpon

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

2. iPhone Serep extractor

Download URL: http://www.iphonebackupextractor.com/free-download/ .

Iku kompatibel karo kabeh iDevices lan kasedhiya kanggo loro Mac lan Windows OS. Bisa gampang njaluk data saka serep iTunes.

Didhukung Jinis Gambar: kontak, Sajarah telpon, pesen SMS, Sajarah safari, kamera roll, App data, voicemails

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

3. AnyTrans

Download URL: http://www.imobie.com/anytrans/download.htm .

Piranti lunak iki migunani kanggo extraction file serep saka serep iCloud. Iku kasedhiya kanggo loro Mac lan Windows OS lan kabeh sing perlu dilakoni iku nyambung iDevice liwat kabel USB lan bakal nindakake liyane.

Didhukung Jinis Gambar: pesen, kontak, email swara, nelpon Sajarah, tetenger, app data lan Cathetan

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

4. iBackup extractor

Download URL: http://www.wideanglesoftware.com/ibackupextractor/ .

Iku cukup migunani ing ngewangi sampeyan nemokake kabeh file saka iPad, iPhone lan iPod serep. Iku gampang banget kanggo nggunakake lan bisa digunakake kanggo extract nganti 50 item.

File didhukung: pesen, telpon log, tetenger, tanggalan lan liya-liyane

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

5. iBackup Ndeleng

Download URL: http://www.imactools.com/iphonebackupviewer/ .

Iku alat migunani kanggo menyuling data saka file serep iTunes sanajan wis ora bisa karo serep iCloud. Iku Nanging cukup Handy lan bisa extract nomer owahan file saka serep iTunes.

Didhukung Jinis Gambar: Sajarah telpon, kontak, pesen, foto, data app, musik lan liyane

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

6. Wondershare MobileTrans

Download URL: http://www.wondershare.com/phone-transfer/ .

Kutha iki uga dikenal minangka telpon 1-klik kanggo transfer telpon amarga saka carane efektif iku ing aiding sing ngirim data saka telpon siji menyang telpon liyane. Iku uga cukup migunani ing aiding sing nggawe serep saka loro iTunes lan iCloud. Iku kasedhiya kanggo loro Mac lan Windows kedhaftar lan kompatibel karo kabeh iDevices.

Didhukung Jinis Gambar: kontak, pesen teks, log telpon, tanggalan, potret, musik, foto, video lan app antara liya

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

7. Leawo iTransfer

Download URL: http://www.leawo.com/imediago/ .

Iku lunak multifunctional amarga kasunyatan sing bisa digunakake kanggo ngirim data ing antarane iDevices lan telpon lan uga nggawe lan extract serep saka iTunes lan iCloud. Wis loro Mac lan Windows versi banget prasaja kanggo nggunakake antarmuka.

File didhukung: app, musik, film, acara TV, eBooks, dering, foto, kontak lan liya-liyane

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

8. CopyTrans Kontak

Download URL: http://www.copytrans.net/copytranscontacts/ .

Iku lunak multifunctional amarga kasunyatan sing bisa digunakake kanggo ngirim data ing antarane iDevices lan telpon lan uga nggawe lan extract serep saka iTunes lan iCloud. Wis loro Mac lan Windows versi banget prasaja kanggo nggunakake interface.It iki mung program Windows sing bakal ngidini sampeyan kanggo serep lan extract data ing iOS 9 piranti. Iku ngijini sampeyan kanggo extract kontak menyang komputer sing banjur bisa pratinjau lan banjur bali munggah.

Didhukung Jinis Gambar: kontak, pesen teks lan liya-liyane

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

9. Aiseesoft

Download URL: http://www.aiseesoft.com/download.html .

Iku uga salah siji sing paling umum digunaaké lunak transfer data ing pasar. Kerjane karo Windows OS lan Mac OS. Iku Nanging gampang banget kanggo nggunakake lan bisa ngidini sampeyan mung data iPhone serep.

File didhukung: pesen SMS lan Kontak

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

10. iExplorer

Download URL: https://www.macroplant.com/iexplorer/ .

Iku program gedhe kanggo ngatur data ing iDevices. Iku kompatibel karo loro Windows lan Mac OS. Iku uga gampang banget kanggo nggunakake.

File didhukung: Music, video, foto, kontak, pesen lan liya-liyane

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

Top 10 Serep Aplikasi iOS 9 Data

Yen sampeyan luwih seneng nggunakake Aplikasi, cobanen siji saka ing ngisor iki.

1. Gampang Gawe serep

Download URL: https://itunes.apple.com/us/app/easy-backup-my-contacts-backup/id545198169?mt=8# .

Iki app punika ateges migunani nalika gawe serep informasi kontak terkenal. Iku cukup migunani kanggo tetep informasi kontak aman utamané yen sampeyan duwe akèh jeneng utawa bisnis ing piranti.

File didhukung: Kontak

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

2. Kontak Kula Serep

Download URL: https://itunes.apple.com/en/app/my-contacts-backup/id446784593 .

Iku bisa uga ora apik, nanging app iki banget efisien ing njupuk proyek iku rampung. Iku bakal gawe serep kabeh kontak èfèktif lan iku gampang banget kanggo nggunakake.

Didhukung Jinis Gambar: Kontak

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

3. FunV10

Download URL: https://itunes.apple.com/us/app/funv10/id284457844 .

App iki bakal nglakoni luwih saka mung serep data. Iku bakal nyelarasake data karo sampeyan email sing bisa nggunakake AOL. Iku gampang banget kanggo nggunakake lan wis buktiaken migunani kanggo gawe serep data kanggo meh kabeh pangguna sing wis nampa iku.

Didhukung Jinis Gambar: kontak, gambar lan video

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

4. iDrive Lite

Download URL: http://www.apple.com/itunes/download/ .

Iku app banget migunani yen sampeyan arep kanggo serep, mulihake malah nuduhake kontak antarane iDevices. Kontak bisa ngatur online yen sampeyan mlebu kanggo akun lan padha bisa gampang bisa dienggo bareng karo akun iDevice liyane

Didhukung Jinis Gambar: Kontak

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

5. Kontak Sync

Download URL: http://www.i-phonebackup.com/free-download.php .

Iku app cepet banget sing ngijini sampeyan kanggo nyelarasake kontak iDevice karo akun online free. Sampeyan bakal dibutuhake kanggo mlebu kanggo akun yen sampeyan ngundhuh app. Versi free ngijini sampeyan kanggo nyimpen nganti 1000 kontak.

Didhukung File Jinis: Kontak

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

6. Kontak Gawe serep & Transfer

Download URL: https://itunes.apple.com/us/app/contacts-backup-transfer-sync/id587789550?mt=8 .

App iki ngidini sampeyan kanggo gampang banget serep lan mulihake kabeh buku alamat karo mung siji tunyuk. Sampeyan ora bakal dibutuhake kanggo nggawe akun utawa mlebu kanggo tindakan kanggo nggunakake app iki. Sampeyan bisa ngekspor kontak ing vCard utawa VCF format.

File didhukung: Kontak

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

7. Smart Kontak Gawe serep lan mulihake

Download URL: https://itunes.apple.com/us/app/smart-contacts-backup-restore/id625680240?mt=8 .

Iki app sing arep njaluk yen sampeyan arep kanggo gawe serep file akeh. Sampeyan bisa kontak serep lan extract menyang CVs kanggo Gmail utawa VCF kanggo Apple Book Address. Sampeyan uga bisa nggunakake app iki ngimpor kontak akeh.

File didhukung: kontak

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

Manager 8. inTouchApp Kontak

Download URL: https://itunes.apple.com/us/app/intouchapp-contacts-manager/id480094166?mt=8 .

Iku pancen cara lawang kanggo ngatur lan nuduhake kontak. Karo app iki, sampeyan bisa gawe serep, sink lan transfer kontak kanggo iDevices liyane. Iku uga bisa digunakake kanggo mbusak kontak duplikat gambar.

File didhukung: Kontak

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

9. iDrive Online Serep

Download URL: https://itunes.apple.com/us/app/idrive-online-backup/id427956708?mt=8 .

Aman bakal serep data app iki ing tingkat paling dhuwur saka keamanan data kasedhiya kanggo maksud apa app. Iku uga ngijini sampeyan kanggo gampang mulihake data tenan cepet uga minangka file sink antarane iDevices disambung.

File didhukung: foto, kontak, video, tanggalan

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

10. Sync lan Serep

Download URL: https://itunes.apple.com/us/app/sync-backup-clean-contacts/id790582842?mt=8 .

Minangka jeneng tabet app iki becik kanggo panyelarasan lan gawe serep kontak. Kontak sing digawe nganti Gmail lan bisa dijupuk minangka file vCard. Iku uga bisa ngidini sampeyan kanggo ngimpor ing buku alamat lokal.

File didhukung: Kontak

Top 2O iOS 9 Backup tools for Windows and Mac OS

Top