Kabeh TOPICS

+

Paragraf

1. iPhone Update
2. Mulihake iPhone

nganyari iPhone iOS tegese, kanggo nganyari vèrsi saiki sistem operasi saka iPhone. Ana rong cara kanggo nganyari iOS saka iPhone. Siji Via Wi-Fi, liyane kanggo nggunakake iTunes.


Senajan, sampeyan bisa nggunakake sambungan data seluler (3G / 4G) kanggo nganyari iPhone iOS nanging bakal nganggo akèh data amarga anyar abot lan njupuk akeh wektu kanggo ngundhuh lan nginstal. Mulane, kang dianjurake sing wis rampung liwat Wi-Fi. Saiki, nganyari iOS paling anyar sing kasedhiya iOS 9.0.


Nalika versi iOS bisa dianyari gampang, app ing iPhone uga perlu kanggo bakal dianyari seneng. Maneh, iki bisa rampung kanthi nggunakake jaringan Wi-Fi utawa kanthi nyambungake menyang iTunes saka komputer.

Part 1: iPhone kang bisa Update kanggo iOS 5, iOS6 utawa iOS 7


Sadurunge nganyari iPhone kanggo versi paling anyar iOS sampeyan kudu mbudidaya piranti ngirim ndhukung versi paling anyar iOS.


iOS 5: piranti didhukung

iOS 5 mung didhukung dening piranti anyar. IPhone kudu 3GS iPhone utawa anyar. Sembarang iPad bisa. Lan iPod kudu 3rd generasi utawa anyar.


iOS 6: piranti didhukung

iOS 6 mung didhukung ing iPhone 4S utawa anyar. Sembarang iPad bisa. Lan iPod kudu generasi 5th. iOS 6 nawakake support winates kanggo 3GS iPhone / 4 .


iOS 7 didhukung piranti

iOS 7 mung didhukung ing iPhone 4 utawa anyar. Sembarang iPad bisa. Lan iPod kudu generasi 5th.


Whichever iOS sing arep nganyarke kanggo, pisanan kabeh, Aku suggest sing ngirim nggawe serep sadurunge nganyari iPhone . Serep A ngindhari saka rusak data wae ing kasus soko dadi wonky mudhun baris.


Part 2: iPhone Update tanpa iTunes


Iki cara pancene gampang saka nganyarke OS iPhone, kabeh sing dibutuhake sambungan Wi-Fi swara. Lan bab penting bisa katahan ing atine sadurunge miwiti iku iPhone ngirim daya rampung. Yen ora, plug menyang sumber daya lan banjur tindakake langkah iki:


Cautions, Tips lan Trik
1. Priksa manawa proses instalasi ora diselani utawa mungkasi abnormally ing kasus iku uga saiki masalah serius.
2. Siji tansah bisa nggunakake mode Recovery yen soko dadi salah sak suwene proses instalasi. Mode DFU bisa dianggo yen masalah iku Samsaya Awon.


Langkah 1. Go menyang layar ngarep lan tunyuk Setelan > Umum . Mbukak menu Software Update, lan iPhone bakal dipriksa apa ana nganyari dhuwur.


update iphone


Langkah 2. Yen nganyari cumawis, iku bakal njaluk kadhaptar ing layar. Pilih nganyari dikarepake, banjur tunyuk Instal Saiki pilihan yen nganyari kanggo iOS 7 utawa Ngundhuh lan nginstal pilihan, ing ngono sampeyan lagi nganyari kanggo iOS 6.


iphone update


Langkah 3. iPhone bakal takon yen sampeyan arep ngundhuh nganyari liwat Wi-Fi, konfirmasi lan banjur bakal pituduh sing kanggo nyambung menyang sumber daya. Banjur, tunyuk Setuju sing katon ing sisih tengen layar. Minangka downloading wiwit, baris proses biru bakal katon. Nalika downloading jangkep, iPhone bakal takon sampeyan apa sing arep kanggo nganyarake piranti saiki utawa mengko. Pilih Instal . Layar bakal pindhah ireng karo logo Apple lan garis kemajuan bakal katon maneh. Nalika instalasi jangkep, iPhone bakal miwiti maneh lan siap kanggo nggunakake.


iphone software update


Part 3: iPhone Update karo iTunes


1. Update iPhone OS kanggo iOS 6

Langkah 1. Sambungake iPhone menyang komputer lan mbukak iTunes. A proses serep lan sinkronisasi bakal diwiwiti kanthi otomatis. Yen ora, apa kanthi manual.

Langkah 2. Kanggo miwiti proses nganyari, klik ing jeneng iPhone kang saka ing antarane piranti kadhaptar ing menu tangan kiwa.

Langkah 3. Go kanggo Ikhtisar > Mriksa Update > Update . Yen nganyari cumawis, kabar saka iTunes bakal katon. Pilih Download lan Update .

iphone upgrade

Langkah 4. Yen dijaluk kanggo maksud apa pancasan luwih, tetep mencet Oke . Instalasi bakal diwiwiti kanthi otomatis, iPhone bakal miwiti maneh yen wis rampung banjur sampeyan bisa nggunakake.


2. Update iPhone OS kanggo iOS 7

Langkah 1. Sambungake iPhone menyang komputer liwat kabel USB lan mbukak iTunes. A proses serep lan sinkronisasi bakal diwiwiti kanthi otomatis. Yen ora, apa kanthi manual.

Langkah 2. Klik iPhone saka bagean piranti ing menu tangan kiwa.

Langkah 3. Go kanggo Ikhtisar > Mriksa Update > Update . Yen nganyari cumawis, kabar saka iTunes bakal katon. Pilih Download lan Update .


apple iphone update


Langkah 4. Yen dijaluk kanggo maksud apa pancasan luwih, tetep mencet Oke . Instalasi bakal diwiwiti kanthi otomatis, iPhone bakal miwiti maneh yen wis rampung banjur sampeyan bisa nggunakake.


2. cautions, tips lan trik

  • Aja lali kanggo gawe serep data ing iPhone sadurunge nganyari.
  • Mbusak kabeh apps dienggo sadurunge nganyari.
  • Nganyari kabeh apps ana.

  • Part 4: Update iPhone kanthi nggunakake IPSW Downloader


    Langkah 1. Download file IPSW sing arep saka kene .


    update my iphone


    Langkah 2. Bukak iTunes. Pilih iPhone saka menu piranti. Ing panel Ikhtisar terus tombol Pilihan lan klik Update yen nggunakake Mac, utawa terus tombol Shift lan klik Update yen nggunakake PC

    Langkah 3. Saiki pilih file IPSW Panjenengan. Telusuri lokasi download, pilih file, lan klik Pilih. Piranti bakal nganyarake minangka yen file wis didownload liwat iTunes.


    update for iphone


    Part 5: Update iPhone App


    Gawe app tetep ngeculake wektu nganyari lan maneh. Sampeyan kudu arep supaya gaul. Ing ngisor iki bagéan saka artikel sing jelas babagan carane kanggo nganyari app ing iOS 6 lan 7.


    Langkah 1. Run iTunes lan njaluk iPhone disambungake karo kabel USB.

    Langkah 2. Saka panel navigasi kiwa, pindhah menyang Aplikasi > Update Cepak > Download Free Update .

    Langkah 3. Mlebu ing ID Apple lan miwiti proses download.

    Langkah 4. Sawise downloadng, sampeyan bisa nyelarasake iPhone kanggo njaluk ala app dianyari kanggo iPhone.


    Tips lan Trik

    Kanthi manual mriksa nganyari dening arep iTunes App Store nggelakake. Ing iOS 7, gangguan iki bisa nyingkiri dening ngeculke iPhone kanthi otomatis ngecek lan anyari app.


    migrate from htc to htc

    Top