Kabeh TOPICS

+

Carane nransfer mp3 iPhone kanggo jendhela / mac

Lagi akeh app sing kurban opsi nransfer file MP3 saka siji piranti Apple liyane. Sampeyan bisa uga wis digawe perpustakaan mp3 kanggo cukup arang-arang sing simpen dadi luwih lan sampeyan bisa ora arep kelangan nyawane. Apa sampeyan bisa nindakake iku nransfer MP3 kanggo iPhone saka Mac utawa Windows. Cara sing paling umum kita digunakake kanggo nggunakake iTunes supaya bisa bisa mange perpustakaan media kita. Padha ngandela marang Aku sing; sampeyan isih bisa transferMP3 file saka windows utawa Mac kanggo iPhone karo utawa tanpa iTunes. Ing sesi iki Aku bakal nuduhake sampeyan kanggo mindhah MP3 tanpa nggunakake iTunes lan nggunakake iTunes.

Cara Transfer Mp3 Kanggo iPhone Kanthi iTunes (Windows)

Yen sampeyan nggunakake windows sistem operasi, download iTunes sing kompatibel karo sistem operasi. Banjur mesthekake yen sampeyan duwe kabel USB.

Langkah 1 Sambungake iPhone menyang komputer

Nggunakake kabel USB iPhone kanggo nyambung menyang komputer. ITunes bakal mbukak dhewe ing PC. Yen sampeyan wis tau digunakake iTunes ing iPhone lambang bakal pop munggah panglimané Trust. Tutul ing.

Langkah 2 Bukak iPhone ing komputer

Klik ing iPhone liwat komputer lan klik ringkesan.

Langkah 3 Sync MP3 kanggo piranti

Saiki pilih file MP3 sing seneng ing telpon. Sampeyan bisa pilih kabeh yen sampeyan pengin utawa tandha file MP3 dipengini. Menapa malih sampeyan bisa nyelarasake dhaptar lagu kabeh, genre utawa album. Banjur klik ing Sync . Sampeyan bisa kanthi manual seret item MP3 kanggo piranti.

Cara Transfer Mp3 Kanggo iPhone Kanthi iTunes (Mac)

Ing mac Panjenengan mesthekake yen iTunes aktif apa ora. Sampeyan bisa nganyarake yen sampeyan duwe versi lawas.

Langkah 1 Sambungake iPhone kanggo Mac

Wangsulan: Bab ingkang pisanan do pranala iPhone kanggo Mac iku saranake kanggo nggunakake kabel USB.

Langkah 2 Pilih iPhone ing komputer

Ing iTunes jendhela klik ing Piranti sampeyan bakal weruh iPhone liwat komputer. Banjur klik ing Ikhtisar.

Langkah 3 Pilih MP3 kanggo ditransfer

Pilih music MP3 kanggo pindah. Mesthekake yen sampeyan wis ditandhani wong kabeh. Banjur klik ing Sync kanggo nransfer MP3 ing. Sampeyan bisa malah seret lagu MP3 kanggo piranti.

Cara Transfer Mp3 Kanggo iPhone Tanpa iTunes

Wiwit iTunes wis watesan kayata format audio lan windows kompatibilitas sosial sampeyan bisa nransfer item tanpa nggunakake. Mulane carane bakal nransfer file MP3 kanggo iPhone? Wondershare TunesGO punika sulih paling apik iTunes.

Karo Wondershare TunesGo sing ora mbutuhake jaringan maya kanggo mindhah item antarane iOS piranti lan komputer. App iki kompatibel karo windows lan Mac. Apa sing kudu dilakoni iku ngundhuh nyoba gratis utawa tuku versi kompatibel karo komputer. Yen sampeyan are looking for app sing ora mung mindhah Panjenengan video, music, kontak, pesen, telpon log nanging uga images banjur Wondershare TunesGo cara. Sing enggo bareng file ing antarane piranti kualitas lan asli saka item uga dijupuk saka care.  


4.088.454 wong wis diundhuh

Langkah 1 Download Wondershare TunesGo

Pindhah menyang Wondershare lan download piranti lunak. Yen sampeyan nggunakake windows download Wondershare TunesGo kanggo windows lan Wondershare TunesGo for mac yen sampeyan nggunakake mac lan miwiti ing komputer.

TunesGo

Langkah 2 Pasang iPhone piranti menyang komputer

Nggunakake kabel USB iPhone pranala piranti loro kasebut.

Langkah 3 Pilih file MP3

Ing jendhela program ing komputer sampeyan bakal weruh lambang saka iPhone. Klik ing Transfer Music> Impor, iki klik ngijini sampeyan milih musik saka komputer. Pilih file MP3 sing arep nransfer.

Langkah 4 Transfer file MP3

Sawise milih file klik ing Ok lan file bakal kanthi otomatis ditransfer kanggo iPhone.

Nalika sampeyan wis katon ndhuwur app iki cepet lan dipercaya. Uga ana alternatif lunak iTunes liyane padha Wondershare TunesGo yaiku, PodsTrans, CopyTrans lan SynciOS.

PodTrans lunak gratis sing ngidini sampeyan nransfer file saka iDevices piranti menyang komputer ing anané saka iTunes. Iku saged nransfer memos, video, musik, lan podcast nalika ngramut asli sawijining. Piranti lunak iki kompatibel karo jendhela lan Mac OS X10.6 kanggo 10,11.

Yen sampeyan arep disinkronake media kanggo iPad, iPhone iPad lan saka komputer tanpa nggunakake iTunes Go kanggo SynciOS. App iki mung ndhukung windows Vista, XP, 8 lan 7. Kanthi app iki sampeyan uga bisa gawe perpustakaan media ing iOS hotspot Gadgets.

Lunak alternatif iTunes free liyane iku CopyTrans kanggo windows. Ngijini sampeyan nyalin gambar, playlist, musik lan video saka iPhone, ipod lan iPad PC. Sampeyan uga bisa muter musik ing app iki.

Top 5 Camping kanggo download mp3

Yen sampeyan ora duwe MP3 ing piranti kene iki dhaftar ndhuwur 5 Camping sing bisa ngundhuh

1. YouTube

https://www.youtube.com/

Kene sampeyan mung kudu nelusuri file MP3 lan nyalin URL lan paste ing search engine. Klik lan download item.

2. beemp3

http://beemp3s.org/

Ing situs iki sampeyan bakal nemokake paling nggolèki songs. Sampeyan isih bisa nelusuri item sing arep lan download.

3. mp3skull

https://mp3skull.cr/

Iki situs web free liyane ndhuwur sing ngijini sampeyan download music MP3. Mung ngetik jeneng song and artis lan bakal katon. Klik ing kanggo ngundhuh.

4. Emp3world

https://emp3world.so/

Situs iki pangguna-loropaken sampeyan bisa nelusuri ing music MP3 yen ora ditampilake ing searches paling anyar. Sampeyan uga bisa ngundhuh kabeh album musisi favorit.

5. Seekasong

http://www.seekasong.com/

sampeyan uga bisa download musik MP3 saka situs iki. Wis ndhuwur puluh denah saka saklawasé tengen donya. Iku uga nampilake arsip video, mp3 lan isine

Top