Kabeh TOPICS

+

Paragraf

1. iPhone Update
2. Mulihake iPhone

Apa kowe Arep Mulihake iPhone


Sawetara alasan potensial ana kanggo mulihake iPhone. Sing paling umum, masalah iPhone kronis arupa motivator ing. Ing sawetara kedadean, a sluggishness ing miwiti, loading app utawa malah telat ing ngetik ing keyboard iPhone kang uga kanggo nyalahke. Utawa, yen app kerep nabrak utawa yen iPhone dadi dhewe mati, malah nalika baterei wis kebak.


Mulihake resets iPhone kanggo setelan pabrik sawijining tegese customizations sampeyan wis ngeset liwat umure sing dibusak. Iki kalebu modifikasi minangka prasaja lan umum minangka setelan ringtones beda pesen lan nomer utawa gambar sing wis disetel minangka latar mburi iPhone kang, setelan kanggo liyane adat, kayata papan tombol ing basa beda lan format wektu lan tanggal ing iPhone. Preduli saka kerumitan, pangowahan sing digawe kanggo iPhone wiwit sampeyan dituku iku direset nalika mulihake.


Carane kanggo mulihake iPhone

Part 1: Tools Sing Mbantu Sampeyan mulihake iPhone


Lunak Recovery data iPhone ing donya kang kawitan kanggo waras kontak ilang, SMS, foto, cathetan, lan liyane.

Mulihake iPhone langsung saka piranti iOS, iTunes serep uga iCloud serep.
Nompo data iPhone nganti 18 jinis-jinis file, kalebu kontak, pesen, foto, cathetan, lan sapiturute
Full kompatibel karo iPhone 6s (Plus) / 6 (Plus) 5 / 5S / 5C / 4S / 4 / 3GS.
Mulihake iPhone karo nul mundhut data, 100% aman.
wong wis diundhuh

Easeus MobiSaver Free

Easeus MobiSaver Free minangka alat Recovery data iPhone gampang kanggo nggunakake lan rampung free.

  • Waras Sajarah Tampilan saka iPhone; nompo ndhelik iTunes serep
  • Dhukungan kanggo waras data saka iPhone lan extract data saka iTunes serep.
  • 100% free kontak waras dibusak, SMS, Cathetan, Videos, Photos, ECT saka iPhone, iPad, iPod.
  • Waras data iPhone ilang amarga ora sengaja pambusakan, upgrade iOS, iPhone ilang / bejat.
  • Mentas ndhukung iOS7, iPhone5s / 5C, iPad Air, iPad Mini karo retina Tampilan.

Sinau luwih lengkap babagan Easeus MobiSaver Free >>


Part 2: Mulihake iPhone saka iTunes serep

1. Isi sing bisa / ora bisa dibalèkaké

iTunes bisa gawe serep setelan, Pesen, Kamera Roll, dokumen, disimpen game, lan data liyane. Serep ora ngemot isi nyelarasake kanggo iPhone, kayata film, musik, podcast, lan app.

Sampeyan bisa nglindhungi serep karo sandhi nggunakake Serep pilihan Encrypt ing Ikhtisar panel. Encrypting serep bakal gawe serep Keychain Panjenengan. Kanthi cara iki, sandhi akun email, sandhi Wi-Fi, lan sandhi sing ngetik menyang situs web lan sawetara aplikasi bakal eling nalika sampeyan transfer kanggo iPhone anyar.

Kontak bagean serep kanggo ngreksa telpon anyar lan dhaptar favorites. Gawe serep kontak menyang didhukung manager informasi pribadhi (PIM), iCloud, utawa layanan basis maya kanggo munggel potensial mundhut data kontak.

2. Langkah-langkah kanggo mulihake iPhone saka file bakup search

1.Sambungake iPhone menyang komputer biasane sampeyan nyelarasake karo banjur pilih iPhone.
2.Click Ikhtisar lan klik Mulihake serep ... .

Wigati: Yen serep ndhelik, iTunes nyuwun sampeyan ngetik sandhi sadurunge mulihake file lan setelan. Serep ndhelik duwe lambang kunci ing dhaftar panjarwa serep ing iPhone iTunes preferences.Encrypt serep: Pilih "serep Encrypt iPhone," ngetik sandhi, lan klik Set Sandi.

restore iphone

3. Where sing serep iTunes disimpen ing komputer

Folder ing ngendi data serep wis disimpen gumantung sistem operasi komputer. Priksa manawa folder serep wis klebu ing tumindake data-serep. iTunes panggonan serep file ing panggonan ing ngisor iki:

Mac: ~ / Library / aplikasi Dhukungan / MobileSync / Backup / Ing "~" nggantosi folder Ngarep. Yen sampeyan ora bisa ndeleng Library ing folder ngarep, terus Pilihan lan klik menu Go. Windows XP: \ Documents lan Setelan \ (jeneng panganggo) \ Aplikasi Data \ Apple Computer \ MobileSync \ Serep \ Kanggo cepet ngakses folder Data Aplikasi, klik Start, lan milih Run. Koleksi% appdata% lan klik OK . Windows Vista / 7/8 : \ Users \ (jeneng panganggo) \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ MobileSync \ Serep \ Kanggo cepet ngakses folder AppData, klik Start. Ing panelusuran bar, tipe% appdata% lan penet Bali.



Uga, yen sampeyan pengin, sampeyan bisa mbusak serep. Yen sampeyan arep kanggo mbusak serep digawe dening iTunes, tindakake langkah iki: - Open Gawe iTunes: Windows: Pilih Sunting > Gawe Mac: Pilih iTunes > Gawe - Klik iPhone (iPhone Panjenengan ora kudu disambungake). - ITunes bakal nuduhake nomer telpon, IMEI, lan nomer serial saka iPhone digawe munggah nalika sampeyan posisi pointer mouse liwat serep (iTunes nuduhake mung nomer serial iPad lan iPod). Sampeyan bisa nggunakake kanggo golek serep sing arep dibusak. - Pilih serep sing arep dibusak lan klik Busak Gawe serep.

how to restore iphone

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS

Part 3: Mulihake iPhone saka iCloud Serep

1. Isi sing bisa / ora bisa dipulihake iCloud serep

iCloud ndadekake iTunes malah luwih apik, amarga musik, film, acara TV, apps, buku, lan liyane manggon ora mung ing komputer, nanging ing kabeh iPhone liyane, banget. Contone, karo iCloud, musik sing tuku saka iTunes Store otomatis katon ing kabeh iPhone Panjenengan.

Karo iCloud, sampeyan bisa njaluk akun email iCloud.com sing free-kanggo, nganti tanggal nang endi wae sing mriksa, lan kalebu webmail ing iCloud.com. Cukup nguripake Mail ing setelan iCloud lan tindakake pandhuan onscreen.

2. iCloud panyimpenan lan serep

Nalika mlebu munggah kanggo iCloud, sampeyan kanthi otomatis njaluk 5 GB panyimpenan free. Panyimpenan iCloud digunakake kanggo iCloud Serep, data app lan dokumen disimpen ing iCloud, lan iCloud Mail (Panjenengan @ icloud.com akun email).

iCloud otomatis mburi munggah iPhone liwat Wi-Fi saben dina nalika iku diuripake, dikunci, lan disambungake menyang sumber daya. Karo Alexa iPhone digawe ing iCloud, sampeyan bisa kanthi gampang Nggawe iPhone anyar utawa mbalèkaké Alexa siji sing wis duwe.

Serep iPhone mung kalebu data lan setelan sing disimpen ing iPhone. Iku ora kalebu data sing wis disimpen ing iCloud, contone kontak, tanggalan, tetenger, pesen email, cathetan, lepen potret sing dienggo bareng, My Photo Stream, lan dokumen sing disimpen ing iCloud nggunakake iOS app lan apps Mac.

how to restore your iphone

3. Mulihake iPhone saka serep iCloud.

Langkah 1. On iPhone, pindhah menyang Setelan > Umum > Nganyari Piranti Lunak . Yen versi anyar saka iOS cumawis, tindakake instruksi onscreen kanggo ngundhuh lan nginstal. Sampeyan kudu nganyari iPhone kanggo versi paling anyar saka iOS kanggo priksa manawa sampeyan bisa dipulihake serep anyar liyane iPhone, kayata iPhone ilang utawa bejat.

Langkah 2. Priksa manawa sampeyan duwe serep anyar sing arep dipulihake. Menyang Setelan > iCloud > Panyimpenan & Serep , banjur katon ing sisih ngisor layar kanggo pesen Serep Last, ngiring dening tanggal serep anyar.

Langkah 3. Go kanggo Setelan > Umum > Reset , banjur tutul Busak kabeh isi lan setelan .

Langkah 4. Ing persiyapan Assistant, nerusake kanggo Nggawe iPhone , tutul Pulihake saka Serep , banjur mlebu menyang iCloud.

Langkah 5. Nerusake kanggo Pilih serep banjur milih saka dhaftar panjarwa serep kasedhiya ing iCloud.

4. Sawise nggunakake serep iCloud kanggo mulihake utawa ngeset iPhone:

Setelan lan akun sing dibalèkaké saka serep iCloud sampeyan milih. Maneh iPhone lan wiwit ngundhuh musik dituku, film, acara TV, apps, buku, Kamera Roll, lan isi liyane. Yen iPhone ora bisa ngundhuh versi app sing wis digawe serepe, ngundhuh versi paling anyar. Isi dituku wis diundhuh kanthi otomatis saka iTunes Store, App Store, utawa iBooks Store adhedhasar iTunes ing kasedhiyan Cloud dening negara. Tumbas sadurungé uga kasedhiya yen padha wis dibalekake utawa ora ono ing nyimpen.

- Sampeyan bisa uga dijaluk ngetik sandhi kanggo iTunes, App Store, lan akun iBooks Store kanggo mulihake item dituku.

- Progress bar katon ing ngisor iki lambang layar Ngarep kanggo app kang diundhuh. Kanggo nggawe app prioritas kanggo ngundhuh, tutul sawijining lambang. Dipriksa yen informasi ing iPhone wis kebak dibalekno asline, pindhah menyang Setelan > iCloud > Panyimpenan & Serep .

iphone restore

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS
Top