Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo Ngenali iPhone cacat

Lah Kowé kok ngerti sing iPhone sing lagi tuku iku bener anyar? Utawa, yen sampeyan lagi tuku tangan kaloro iPhone, carane kowe ngadili iku cacat utawa ora?

IPhone cacat sing repacked telpon digawe kasedhiya kanggo Advertisement dening apel. Iki telpon biasane sing bali utawa telpon, kang didandani déning Apple Teknisi lan certified minangka fungsi kebak diijolke. Nanging, akeh bakul bakal nyoba kanggo ngedol iku minangka piranti account anyar. Empu, iku penting kanggo ngerti carane kanggo ndeteksi iPhone cacat (iOS 9 didhukung). Sadurunge sampeyan ngerti carane ndeteksi wong, ayo kang ndeleng apa sing cacat yen sampeyan lagi planning kanggo tuku siji.

1. Biasane telpon iki nindakake bagean panggantos, kang ora duwe gesang beting gedhe minangka bagean asli.

2. Telpon uga isih nindakake cacat, kang bisa spoil pengalaman iPhone.

3. babar pisan karo iPhone cacat ora nutupi paling bab minangka isine ing iPhone anyar.

4. Sakabèhé, sampeyan bisa ora bisa nyana urip padha karo barang cacat iPhone karo telpon anyar.

Carane kanggo ngenali iPhone cacat?

Apple ora nandhakake kanggo nggawe iPhone cacat iki kanggo nggawe wong salable nanging sawetara vendor bisa ngapusi pelanggan sing dening sade minangka telpon anyar. Sampeyan kudu ngerti carane kanggo ngenali cacat telpon.

6s iPhone (More) / 6 (More)

1. Ing bab pisanan sampeyan kudu nindakake iku katon kanggo apel certified segel ing paket telpon. Sertifikat Iki nuduhake yen Apple wis disetujoni telpon minangka rampung operasi lan dianyaraké wis digawa metu dening teknisi apple certified.

delete facebook message

2. Deleng ing kothak iPhone kang. Sampeyan kudu ngerti sing iPhone cacat tansah teka ing kothak putih utawa packaging mung. Iku kudu iPhone branded packaging.

delete facebook message

3. Iki langkah paling penting nalika mriksa telpon. Menyang setelan ing telpon, banjur general menyang bab. Tutul ing nomer serial kanggo ndeleng nomer serial iPhone kang. Yen telpon wis dipateni sampeyan bisa ndeleng nomer serial ing kertu SIM tray. Panggil bakal uga dicithak ing cilik maneh.

delete facebook message

4. Nliti nomer serial iPhone kang mlaku. Nomer serial iki bakal pitutur marang akèh bab telpon. Apple certified telpon cacat miwiti karo "5" minangka apple tansah ngowahi nomer asli sawise refurbishing telpon. Saiki ndeleng digit katelu, iku nuduhake data Manufaktur. Kayata, iku 9 banjur iki diprodhuksi ing 2009. Kanggo iPhone 6 bakal 4 utawa 5. Saiki nliti katelu lan papat digit, iku bakal nuduhake kang sasi telpon iki diprodhuksi.

IPhone 5 / 5s

1. Pisanan bab sampeyan kudu nindakake iku katon kanggo Apple segel ing paket telpon.

delete facebook message

2. Deleng ing kothak. Kaya kabeh telpon cacat, iPhone 5 uga rawuh ing kothak diinget putih. Kajaba iku, dipriksa iku iPhone branded.

delete facebook message

3. Go kanggo bab ing setelan ngerti liyane babagan telpon. Tutul ing nomer serial kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab identitas telpon. Yen telpon mati, sampeyan bisa tansah dipriksa ing tray kertu SIM.

delete facebook message

4. Saiki nliti nomer serial yen iku iPhone 5 utawa ora. Yen wiwit saka "5" iku wis dianyaraké lan ndeleng digit kaping papat lan kaping lima ngerti nalika telpon iki diprodhuksi. Bantuan iki sampeyan ngerti umur telpon.

IPhone 4S

Kang salah siji sing mbarep, padha duwe dhuwur persentasi saka telpon cacat. Nanging, cara kanggo nggoleki wong tetep padha.

1. Deleng kanggo sertifikat segel Apple ing kothak ngerti yen telpon cacat.

delete facebook message

2. Kabeh telpon cacat teka ing kothak putih Empu katon ing kothak. Kajaba iku, katon ing kondisi saka kothak. Kadang kothak uga lawas amarga telpon uga wis lelenggahan ing wektu poto-dawa.

delete facebook message

3. Ngerti nomer serial saka telpon. Mangga madosi ing setelan bab utawa ing tray kertu SIM.

delete facebook message

4. Nliti nomer serial ngerti nalika telpon iki diprodhuksi lan nalika iku cacat.

Nomer serial bakal tansah nuduhake nalika telpon iki cacat. Tansah katon kanggo tuku produk saka vendor dipercaya supaya kang cidra.

Apa apa yen sampeyan tuku iPhone cacat?

Iku tansah wicaksana kanggo nggunakake telpon anyar nanging yen sampeyan wis tuku iPhone cacat sengaja, sampeyan bisa uga kudu macet karo. Iku ora ateges sing ora bisa digunakake. Sampeyan isih bisa nggunakake aplikasi kasebut. Ing ngisor iki tips bakal mbiyantu.

1. Mangga mesthekake baterei sing nggoleki lan anyar. Yen sampeyan baterei ngganti, priksa manawa sampeyan njaluk siji asli anyar lan ngganti duwe urip antuk giliran saben sing rawuh karo telpon.

2. Priksa manawa sampeyan nggunakake sumber daya mobile irit kaya telpon liyane. Ora instal app rasah sing ora mbutuhake, lan tetep RAM minangka free minangka bisa. Iki tegese sampeyan perlu supaya mlaku kaping app ing wektu sing padha. Yen obah menyang app anyar, elinga kanggo nutup app sadurungé saka latar mburi.

3. Jaga Layar sanajan telpon nerangake karo Gorilla Glass utawa materi liyane sing ndadekake layar 'kuwat. Sampeyan ora arep kanggo ngeruk layar lan wis unresponsive amarga bisa uga larang regane kanggo sampeyan kanggo ngganti layar tanpa babar pisan.

4. Gunakake piranti lunak sarana supaya sampeyan telpon aman saka virus lan ajur file. Tau instal piranti lunak pihak katelu.

Top