Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo Golek Nomer Diblokir ing iPhone 

Yen sampeyan wis nampa akèh telpon bothersome saka nomer dingerteni, utawa saka wong sing rodo ora diajak ing wayahe, recourse paling bakal kanggo mblokir nomer saka iPhone. Nanging, sampeyan bisa uga pengin njupuk sing nomer tartamtu kanggo mbukak blokir iku sawise sawetara wektu kanggo alesan apa wae. Kadung iki mulo apa sing arep kanggo apa, banjur teka menyang Panggonan tengen. Kita bakal menehi langkah tartamtu sing bisa tindakake kanggo page nemokake nomer diblokir, dibusak saka daftar ireng utawa nelpon maneh tanpa njabut saka dhaftar.

Part 1: Cara Golek Diblokir Nomer Saka iPhone

Kene sawetara sing langkah-langkah sing bisa njupuk kanggo golek nomer diblokir ing iPhone tanpa kangelan wae.

Langkah 1: Tutul setelan aplikasi ing iPhone lan banjur nggebug lambang telpon.

Langkah 2: Sanalika layar sabanjuré katon, sampeyan bisa banjur milih tab diblokir. Saka kene, sampeyan bakal bisa ndeleng dhaptar nomer diblokir sing wis duwe ing telpon. Panjenengan saged ngowahi mau kanggo nambah nomer anyar kanggo dhaptar utawa sampeyan bisa mbusak nomer diblokir yen pengin.

how to find blocked numbers on iphone

Part 2: Carane Kanggo mbusak Wong Saka Blacklist Panjenengan

Langkah 1: Pindhah menyang setelan banjur tutul lambang telpon. Iki bakal mindhah sampeyan layar sabanjuré.

Langkah 2: Sawise ana, pilih tab diblokir. Iki bakal nuduhake sampeyan nomer sing klebu daftar ireng lan email ing telpon.

how to find out a blocked number on iphone

Langkah 3: Sampeyan saiki bisa milih tombol sunting.

Langkah 4: Saka dhaftar, sampeyan saiki bisa pilih nomer lan email sing arep dijabel blokiré lan pilih "Mbukak blokir". Iki bakal mbusak nomer sing milih saka dhaftar. Banjur sampeyan bisa nelpon nomer diblokir. Mung ngelingi, pisanan sampeyan kudu mbukak blokir nomer diblokir sadurunge nelpon iku.

how to find a blocked number on iphone

Top