Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo Busak Pangeling ing iPhone

A pangeling apa-apa sing ndadekake wong elinga iku sing padha perlu kanggo ing titik ing wektu. A akèh wong lali bab apa padha jangka ing mengkono yen lagi ora ngilingake. Iku wis diganti saiki lan teknologi wong anyar bisa ngilingake ing apa apa, nalika apa utawa wektu kanggo nindakake lan malah Panggonan kanggo nindakaken.

Saben telpon saiki wis app pangeling dibangun ing kanggo iku. App pangeling iki khusus sing dirancang kanggo kedhaftar kanggo gampang elinga apa wis padha ngrancang mengkono tanpa dilalekake bab iku. App pangeling biasane ndhukung kaping pangeling lan saben pangeling wis judhul lan wektu dhewe.

IPhone wis app pangeling khusus dibangun ing kanggo dadi minangka kanggo pangguna nglacak apa perlu padha nindakake lan uga nalika iku perlu kanggo bakal rampung. IPhone pangeling ngidini kedhaftar kanggo nyetel lokasi kanggo ngelingake wong ngendi acara njupuk Panggonan. Iku uga wis weker lan ngijini sampeyan ngeset prioritas apa sing kudu ngilingake bab.

Mbusak pangeling ing iPhone langsung

Kadang pangguna arep mbusak pangeling kanggo macem-macem alasan. Mungkin acara padha wanted kanggo bisa ngilingake babagan wis dibatalke utawa padha mung mutusaké kanggo ngganti atine bab iku. Njabut pangeling ing iPhone gampang lan langkah-langkah aplikasi kanggo kabeh piranti iOS.

Kanggo mbusak pangeling ing iPhone mung tindakake langkah ing ngisor iki diwenehi. Ana bener 2 cara kanggo pindhah babagan lan loro cara ditampilake ing ngisor. Saben cara sambungan kene, tumindak becik sanajan cara liya banget luwih cepet.

Cara 1

Langkah 1: Bukak app Pangeling saka Layar ngarep iPhone. Sampeyan bakal weruh dhaptar pangeling lan wektu wis disetel kanggo saben wong.

delete-reminders-on-iphone

Langkah 2: Klik Edit ing sisih tangan tengen ndhuwur layar. Waca in minangka diwenehi ngisor iki.

delete-reminders-on-iphone

Langkah 3: Saiki, kowe kudu njaluk layar kaya siji ing gambar ngisor iki. Cukup tutul ing bunder abang ing sisih pangeling sing arep dibusak.

delete-reminders-on-iphone

Langkah 4: Saiki, tunyuk Busak kanggo mbusak pangeling.

delete-reminders-on-iphone

Cara 2

Iki cara mbusak pangeling luwih cepet saka siji sadurunge.

Langkah 1: Bukak app Pangeling saka Layar ngarep iPhone.

Langkah 2: Gesek pangeling sing arep dibusak kanggo sisih tangan kiwa. Sampeyan saiki bakal weruh 2 opsi "liyane" lan "Busak" dening sisi tengen layar. Tutul ing Busak kanggo mbusak pangeling.

delete-reminders-on-iphone

Mbusak pangeling ing iPhone saka iCloud.

Iku meh mokal kanggo pirembagan bab iPhone utawa piranti liyane iOS tanpa ngomong bab iCloud. iCloud iku sawijining panyimpenan online diwenehake dening Apple Company sawijining kedhaftar kanggo bisa kanggo nyimpen lan nyimpen data sing nggunakake piranti iOS. Iku kaya serep kanggo iPhone kedhaftar. Iku ngijini sampeyan kanggo nyimpen gambar, video, pesen, kontak, sejarah browsing, pangeling lan akeh liyane.

Yen wis iCloud aktif, iku biasane syncs data ing iPhone online. Sampeyan bisa milih apa sing arep iCloud kanggo nyelarasake. Deactivating layanan utawa bab sing ora arep iCloud kanggo nyelarasake bakal kasil njabut saka iCloud. Kabeh sing kita arep kanggo apa kene kanggo mateni pangeling saka iCloud supaya pangeling kita bakal dibusak saka server iCloud.

Mbusak pangeling saka iCloud bisa ngrambah dening Dipuntedahaken langkah diwenehi ngisor iki.

Langkah 1: Mbukak browser web lan pindhah menyang www.icloud.com .

Langkah 2: Ketik ID lan sandhi Apple. Klik ing panah mlebet.

Langkah 3: Klik ing Pangeling antarane dhaftar panjarwa Aplikasi.

delete-reminders-on-iphone

Langkah 4: Klik ing bunderan cilik ing sisih pangeling kanggo mbusak pangeling.

delete-reminders-on-iphone

Permanen mbusak pangeling iPhone karo Wondershare SafeEraser

Wondershare SafeEraser aplikasi dirancang kanggo ngilangke isi ing iPhone iOS lan piranti liyane. Iku wis apik digunakake nalika sing arep nyumbang utawa resell iPhone. Data dibusak karo SafeEraser wis permanen dibusak lan ora bisa dibalèkaké ana prakara apa.

Bisa digunakake kanggo ngresiki munggah foto, video, cathetan, sandhi, pangeling, kontak, pesen lan data pribadi ing iPhone. Kerjane ing kabeh piranti iOS lan nawakake 3 mode kanggo reresik data. Iku uga digunakake kanggo ngresiki munggah file ajur rasah ing telpon.

Kanggo ngilangke pangeling saka iPhone nggunakake Wondershare SafeEraser apa minangka ing ngisor iki.

Download for Win Version Download Mac Version

Langkah 1: Ngundhuh lan nginstal Wondershare SafeEraser. Mbukak SafeEraser lan nyambung iPhone piranti menyang komputer. Saiki, pilih "Busak Deleted File" .

SafeEraser bakal njelasno data telpon kanggo sawetara menit. Iku banjur bakal nampilake data dibusak saka telpon kanggo sampeyan mbusak permanen.

delete-reminders-on-iphone

Langkah 2: Pilih "Tanggalan, Pangeling" dening ticking kothak ing jejere iku. Saiki, klik ing Busak rampung mbusak pangeling Panjenengan.

delete-reminders-on-iphone

Iki paling apik digunakake nalika pemilik saka iPhone kepengin kanggo ngedol telpon. Data liyane kayata kabar pesen, cathetan, etc uga bisa dibusak minangka ditampilake ing gambar ndhuwur.

Fitur saka Wondershare SafeEraser
  • Iku kecepatan nganti telpon kanthi reresik ajur saka telpon karo bantuan saka 1-klik alat resik-up kasedhiya ing software.
  • Migunakake teknologi militèr nalika mbusak file saka iPhone supaya padha tau bisa mbalekake.
  • Iku uga wis kompresor foto sing compresses foto kanthi 75% kanggo mbebasake papan liyane ing iPhone.
  • Wis antarmuka pengguna prasaja lan kacepetan iku wis kaleksanan tugas cepet.
Top