Kabeh TOPICS

+

Carane Gawe serep iOS 9 kanggo Mac

Malah yen sampeyan iku pengguna linuwih piranti Apple lan duwe jumlah sing prayoga saka pengalaman nggunakake mau, sing isih perlu gawe serep data iOS kanggo PC (Mac ing conto iki). Dadi prentah kanggo gawe serep iDevice piranti menyang komputer supaya kanggo mesthekake yen data lan setelan liyane tau njaluk ilang ing kasus soko dadi salah karo piranti.

Kang ngandika, yen sampeyan duwe komputer Mac lan uga wis nganyari iDevice (iPhone 4S kanggo demonstrasi iki) kanggo iOS 9, sampeyan bisa tindakake langkah-langkah dening-pandhuan kaparingaken ing ngisor iki kanggo gawe serep iOS 9 menyang komputer Mac nggunakake iTunes lan nggunakake alat pihak katelu.

Part 1. Gawe serep iOS 9 kanggo Mac Nggunakake iTunes

1. Priksa manawa versi paling anyar saka iTunes wis diinstal ing komputer Mac. (OS X El Capitan ing komputer Mac digunakake kene.)

2. Gunakake kabel data original kanggo nyambung iPhone mlaku iOS 9 menyang komputer.

3. Yen ora kanthi otomatis dibukak, klik lambang iTunes saka Dock kanggo miwiti program kanthi manual.

4. Enteni nganti iTunes ndeteksi iPhone.

5. Sawise dideteksi, saka ndhuwur, klik lambang iPhone.

How to Backup iOS 9 to Mac

6. Ing antarmuka sabanjuré, mesthekake yen Ikhtisar pilihan dipilih saka ing Setelan bagean saka ndhuwur panel kiwa.

7. Saka serep kategori panel tengen, klik Back Up Saiki tombol saka ing manual Back Up lan mulihake bagean.

How to Backup iOS 9 to Mac

8. Enteni nganti iTunes mburi serep data lan nyimpen file serep ing Mac komputer. Wigati : Sampeyan bisa mriksa kemajuan serep saka bagean ndhuwur-tengah antarmuka iTunes '.

How to Backup iOS 9 to Mac

9. Sawise rampung, cedhak iTunes lan bisa tetep nganggo iPhone biasane.

How to Backup iOS 9 to Mac

Part 2. Gawe serep iOS 9 kanggo Mac Nggunakake Tool Pihak katelu

Senajan saperangan pribadi pihak katelu kasedhiya kanggo download lan akeh wong sing free kanggo njaluk, salah siji saka aplikasi paling canggih kanggo ngatasi waé lan uga karo efficiency wis MobileTrans dikembangaké déning Wondershare.

Wondershare MobileTrans ora mung mbantu serep lan mulihake data iDevices Panjenengan 'menyang lan saka komputer Mac mungguh, uga ngijini sampeyan kanggo kebak mbusak piranti kang arang banget penting banget yen panjenengan pengin mbuwang utawa Daur-ulang telpon utawa arep ngedol iku kanggo wong liya .

telpon kanggo Transfer telpon - Ngidini sampeyan kanggo mindhah data saka telpon siji menyang telpon liyane karo ease.

Gawe serep telpon - Ngidini sampeyan gawe serep data telpon kanggo Windows utawa Mac PC.

Resstore saka serep - Ngidini sampeyan mulihake data kanggo telpon saka BlackBerry ana, Wondershare MobileTrans, iCloud, utawa iTunes file serep.

Busak telpon minangkabau Panjenengan - Monggo sampeyan kanthi mbusak telpon lawas sadurunge ulang utawa ngedol iku kanggo wong liya.

4.088.454 wong wis diundhuh

Gawe Up iOS 9 kanggo Mac Nggunakake Wondershare MobileTrans

1. Gunakake link ndhuwur kanggo ngundhuh lan nginstal Wondershare MobileTrans kanggo Mac ing komputer Mac. (OS X El Capitan digunakake kene kanggo demo.)

2. Bukak program lan ngrampungake formalitas Pendhaftaran.

3. Sawise rampung, yen perlu, cedhak lan re-launch Wondershare MobileTrans.

4. Saka antarmuka utama, klik Back Up telpon tombol.

How to Backup iOS 9 to Mac

5. Ing jendhela sabanjuré, mesthekake yen Source panel ing sisih kiwa nampilake iPhone disambungake lan Komputer panel ing sisih tengen wis lambang PC.

6. Saka tengah loro panel, mriksa kothak makili obyek sing arep Wondershare MobileTrans serep.

7. Sawise milih, saka bagean ngisor-tengah jendhela, klik Mulai Copy .

How to Backup iOS 9 to Mac

8. Ing jendhela sabanjuré, nganti obyek milih kang digawe nganti komputer Mac.

How to Backup iOS 9 to Mac

9. Klik OK nalika proses serep jangkep kasil.

How to Backup iOS 9 to Mac

10. Jabut iPhone saka komputer lan miwiti nggunakake biasane.

Part 3. Mulihake iOS 9 kanggo Mac saka iTunes Serep

1. Follow langkah 1 nganti 6 saka Back Up iOS 9 kanggo Mac Nggunakake iTunes bagean diterangno sadurungé.

2. Saka serep kategori ing panel tengen, saka ing manual Back Up lan mulihake bagean, klik Serep Mulihake tombol.

3. Saka kabuka Mulihake Saka Serep kothak, milih serep disenengi saka iPhone Jeneng dhaftar gulung-mudhun.

4. Klik Mulihake nalika rampung.

How to Backup iOS 9 to Mac

5. Ngenteni nganti data lagi dibalèkaké ing iPhone.

How to Backup iOS 9 to Mac

6. Ing kothak pesen sing katon sabanjuré, klik OK lan ngenteni nganti iPhone maneh kasil marang pemugaran.

How to Backup iOS 9 to Mac

Part 4. Mulihake iOS 9 kanggo Mac Nggunakake Wondershare MobileTrans kanggo Mac

1. Bukak Wondershare MobileTrans ing komputer Mac.

2. Saka antarmuka utama, klik Mulihake serep saka tombol.

How to Backup iOS 9 to Mac

3. Saka dhaftar ngatonake, klik saka MobileTrans file serep . Wigati : Utawa, sampeyan uga bisa klik pilihan saka dhaftar minangka needed.

How to Backup iOS 9 to Mac

4. Saka panel kiwa jendhela sabanjuré, klik pilih file serep sing arep dipulihake kanggo iPhone. Tip : Apike kanggo Pick file serep anyar minangka bisa ngemot data paling anyar.

5. Saka bagean tengah saka jendhela, mriksa kothak makili obyek saka file serep milih sing arep dipulihake kanggo iPhone.

How to Backup iOS 9 to Mac

6. Njamin sing iPhone ditampilake ing panel tengen. Wigati : Optionally, sampeyan bisa mriksa data Clear sadurunge salinan kothak ing panel tengen lan konfirmasi pilihan nalika dijaluk yen sampeyan arep kabeh data sing wis ana kanggo dibusak sadurunge Wondershare MobileTrans mulihake gawe serep obyek.

7. Sawise rampung, klik Mulai Copy tombol saka bagean ngisor-tengah jendhela.

How to Backup iOS 9 to Mac

8. Nalika jendhela sabanjuré mbukak munggah, nganti proses pemugaran jangkep kasil.

How to Backup iOS 9 to Mac

9. Klik OK nalika rampung.

How to Backup iOS 9 to Mac

Kesimpulan

Senajan iTunes cukup saged serep lan mulihake data kanggo saka lan iPhone mungguh, Wondershare MobileTrans ngijini sampeyan kanggo nindakake tugas granularly lan tanpa njabut berkas sing wis ana kajaba kasebut. Iki soko iTunes lan iCloud ora kurban.

Top