Kabeh TOPICS

+

2 Cara kanggo Tambah Photos kanggo iPhone lan Tips njaluk Space liyane kanggo iPhone

Kanggo sawetara kedhaftar iPhone, iku cantik gampang kanggo nambah foto menyang iPhone. Nanging, sawetara kedhaftar iPhone anyar ora ngerti carane nambah foto menyang iPhone. Ana akeh cara kita bisa ngimpor foto iPhone saka PC. Nanging page kita arep ngrembug sing carane kita bisa nambah foto menyang iPhone karo iTunes.

Nambah foto saka komputer menyang iPhone nggunakake iTunes

Nalika kita ngomong bab nransfer foto kita saka PC kita iPhone karo iTunes pisanan sing kudu rampung, iPhone kudu disambungake menyang PC liwat kabel data. Sawise mengkono mung Monggo dipun lajengaken lan miwiti iTunes lan banjur maca lan tindakake pandhuan diwenehi ngisor iki.

  1. Ing PC, nggawe folder karo foto sing dipilih kanggo nransfer.
  2. Saiki sabanjuré, ing iTunes pindhah lan klik jeneng piranti sing katon, lan banjur ing panel tengen ana bakal tab Photo. ngalih menyang sing.
  3. Pilih folder kang wis digawe ing Panggonan pisanan.
  4. how to add photos to iphone 

  5. Bab pungkasan sing kudu dilakoni, mindhah kursor tombol Apply lan mencet iku, bakal miwiti kanggo nyalin foto saka komputer kanggo iPhone

Saiki iki ora mung cara sing bisa digunakake kanggo ngirim foto utawa data penting saka PC kanggo iPhone. Kene kita arep ngrembug ing cara liyane sing bisa mbantu wong nambah foto gampang kanggo iPhone saka komputer pribadhi tanpa iTunes.

Tambah Photos kanggo iPhone saka komputer tanpa iTunes

Piranti alus sing dipigunakaké kanggo nambah foto menyang iPhone saka komputer tanpa iTunes TunesGo Wondershare. Iku alat nyengsemaken sing mbantu kedhaftar kanggo nyelehake potret, songs, videos, lan luwih saka komputer kanggo iPhone. Ngisor langkah-langkah kanggo carane nggunakake.

Langkah 1. Ngundhuh lan nginstal TunesGo Wondershare ing komputer. Miwiti lan nyambung iPhone karo komputer liwat kabel USB. Sawise banjur, sampeyan bisa ndeleng piranti lunak ndeteksi telpon kanthi otomatis.

Download Mac VersionDownload Win Version

add photos to iphone 

Langkah 2. Klik Photos ing sidebar kiwa. Banjur sampeyan bisa ndeleng ana tombol Nambah. Klik kanggo nelusuri foto ing komputer. Pilih gedhe-gedhe wanted lan klik OK kanggo sijine wong kanggo iPhone.

put photos to iphone 

Troubleshooting:

1.How dipriksa panyimpenan iPhone

Mesthi, bab iki ndadekake akeh kedhaftar sumelang. Nalika sampeyan bab kanggo njupuk gambar, utawa sing mung katon video sing seneng kanggo ngundhuh, utawa aplikasi sing mikir bakal mbantu ing sawetara cara, pesen katon "Piranti ora duwe papan cekap". Saiki bab iki banget kurang kamungkinan kanggo kelakon yen wong ora dipriksa memori telpon kang. Pitakonan carane dipriksa memori saka iPhone?

Kanggo ndeleng panyimpenan kasedhiya ing iPhone:

Langkah 1. Kaping kabeh miwiti Setelan App lan klik Umum.

Langkah 2. Saiki Monggo dipun lajengaken lan tunyuk "Dianggo" lan tetep ing nggulung mudhun. Tutul Dianggo dipriksa metu panyimpenan digunakake lan dhuwur.

how to add photos to iphone

Kene kowe. Iki carane sampeyan bisa mriksa status saka papan sing kasedhiya kiwa ing iPhone. Mriksa papan acak bener bisa nyimpen sing akèh sirah lan wektu.

2.How kanggo njaluk papan liyane kanggo iPhone

Kaya saiki kita ngerti carane dipriksa papan sing kasedhiya ing iPhone kita, pitakonan sabanjure amba, yen papan kurang, carane njaluk papan liyane kanggo iPhone.

1). Pisanan bab page. Sampeyan kudu foto serep, video lan lagu sing pengin tetep nanging jarang digunakake ing iPhone piranti menyang komputer. Lan banjur wiwit sampeyan duwe serep, sampeyan bisa mbusak saka iPhone. Iki tenan nyimpen papan kanggo iPhone.

2). Sawise mbusak file, manawa, papan liyane bakal kasedhiya. Nanging, ing kasunyatan, file dibusak ora musna tengen adoh sawise pambusakan. Padha ana nang endi wae ing iPhone, nanging siro. Kanggo mbusak mau saka iPhone permanen, sampeyan bisa nyoba Wondershare SafeEraser kanggo mbusak file dibusak ing iPhone.

Download Wondershare SafeEraser versi nyoba gratis saiki!

Download Win Version Download Mac Version

add photos to iphone 

3). Njaluk nyisihaken saka file ajur lan cookie. Kapan sampeyan nggunakake iPhone, file ajur lan cookie katahan kui. Sampeyan bisa uga nyoba 1-Klik Dhiskusi ing Wondershare SafeEraser kanggo mbusak kabeh mau.

how to add photos to iphone 

Top