Kabeh TOPICS

+

iPhone ora Turn On - Njaluk Solutions Now!

Nalika iPhone ora bakal nguripake ing, ana macem-macem kahanan sing ngirim njupuk menyang wawasan lan nemokake solusi tengen kanggo ngatasi masalah. Tinimbang plunking download atusan dolar kanggo iPhone anyar, pilihan luwih kudu mbuwang sawetara menit kanggo mriksa metu solusi ing ngisor iki. Iki solusi migunani sing diklumpukake saka forum lan pengalaman dhewe, wus padha bakal mbiyantu kanggo sampeyan uga.

# 1.Check metu apa baterei iPhone wis mbukak mudhun utawa ora

Yen iPhone wis kerjo lan uga mung sawetara jam sing ora nggunakake lan ora nguripake, banjur iku banget kamungkinan baterei iPhone mung nganggo mudhun lan iku dipateni. Ing kasus iki, sampeyan kudu nyambung iPhone kanggo daya USB lan nyambung menyang stopkontak tembok. Bisa njupuk bab 15 menit kanggo ngisi daya cukup kanggo nguripake. Yen iPhone pindhah menyang negara discharge jero, bisa njupuk maneh kanggo njaluk cukup daya. Lan yen sampeyan nggunakake kabel USB kanggo nyambung karo komputer, banjur bakal njupuk bab setengah jam kanggo njaluk daya kanggo miwiti maneh.

iphone won't turn on

# 2. Wiwiti maneh iPhone yen iPhone mung nabrak dumadakan

Yen iPhone tabrakan dumadakan nalika sampeyan nggunakake, banjur iPhone Panjenengan ora nguripake biasane amarga iOS tabrakan utawa perangkat kukuh rusak dumadakan. Ing kasus iki, mung kudu miwiti maneh iPhone. Terus tombol Turu / Wake ing ndhuwur iPhone kanggo sawetara nganti logo Apple katon lan iPhone miwiti.

Wigati: yen cara ing ndhuwur ora bisa kanggo miwiti maneh iPhone, terus Turu / tombol Wake lan tombol Ngarep ing wektu sing padha nganti logo Apple katon.

iphone will not turn on

# 3. Pasukan iPhone kanggo Mode Recovery lan mulihake

Yen iPhone ora bakal nguripake lan macet ing Apple logo pati, banjur sampeyan lagi mestine kanggo meksa iPhone menyang Mode Recovery lan mulihake. Terus Turu tombol Wake / lan tombol Ngarep kanggo sawetara detik nganti weruh Panjenengan sing iTunes lan kabel katon ing iPhone, takon sampeyan nyambungake karo iTunes. Lan banjur nyambung iPhone karo komputer liwat kabel USB. Miwiti iTunes lan mengko iTunes bakal pitutur marang kowe iku ndeteksi lan iPhone. Saka ing kono, sampeyan mung kudu klik Mulihake tombol kanggo mulihake iPhone. Sak suwene proses mulihake iPhone, kabeh data ing iPhone bakal dibusak. Mengko, bakal ana pilihan kanggo sampeyan kanggo mulihake iPhone karo file serep lawas. Cukup milih iTunes serep anyar kanggo mulihake iPhone.

iphone does not turn on

# 4. Wiwiti maneh iPhone yen ora bisa nguripake nanging macet ing Mode Recovery

Sawetara wong ngandika yen padha nganyari iPhone sing kanggo iOS 9, iPhone ora bisa nguripake biasane nanging macet ing Recovery Mode. Ing kasus iki, Aku suggest nyoba Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Recovery data) . Ngundhuh lan nginstal ing komputer> nyambung iPhone karo komputer> Launch Dr.Fone kanggo iOS lan ing jendela utama, klik 'Wiwiti maneh piranti.

Ngundhuh lan nginstal Wondershare Dr.Fone kanggo iOS saiki!

Download Win Version Download Mac Version

iphone cannot turn on

Top