Kabeh TOPICS

+

Njupuk Controal saka Siri ing iPhone: Find, Aktifake, Edit Command lan Secure Siri

Wangsulan: Bab ingkang utama confounds pangguna iPhone iku ana ora simbol App kanggo Siri. Carane badhe miwiti? Ngendi sampeyan bisa nemokake iku? Kanggo akeh penggunane sing kasengsem ing Siri isih ora ngerti carane kanggo ngowahi printah Siri lan aman Siri karo sandhi. Aja padha sumelang! Artikel iki bakal nuntun sampeyan liwat proses kabèh nggunakake Siri ing iPhone:

Part 1. Carane Golek Siri ing iPhone

Iku tenan saestu suta:

  1. Penet terus fisik "Home" tombol iPhone kanggo mbukak Siri. (Ing tangan liyane terus nganti kuping ing kasempatan mati sing wis kaparingan kasektèn ing 'mundhakaken kanggo Nganggo' alternatif).
  2. Sampeyan bakal krungu swara bip loro cepet supaya ngerti sing Siri wis woken munggah lan terus munggah apa kurban Panjenengan.
  3. Sawise Siri wis dibukak, nuduhke pitakonan utawa takon Siri nindakake errand, contone, olahpesen utawa muter musik. Siri alamiah bakal nemokake nalika sampeyan wis metu ngomong, durung Utawa sampeyan bisa menet simbol mouthpiece supaya ngerti sampeyan wis rampung proses ngomong.
  4. Ing kasempatan mati sing takon kanggo Siri kanggo nindakake soko, contone, ngirim email utawa isi, Siri bakal nduduhake kanggo sing konsep saka pesen ngajokaken sadurunge iku wis dikirim. Kanggo ngirim pesen, ngomong "ngirim" utawa tutul "ngirim" tombol.
how to find siri on iPhone 4

Part 2. Carane Aktifake / Pateni Siri ing iPhone

Siri Requirements:

  1. iPhone 4s utawa mengko.
  2. Asosiasi Internet (remot utawa 3G munggah paling apik).

Nyetel Siri:

Langkah 1. Go Setelan> Umum> Siri. Geser nyekel sethitik kanggo "On" lan konfirmasi tumindak kanthi nutul "Aktifake Siri".
Langkah 2. Priksa setelan ing ngisor tengen. Pick dialect Panjenengan, Panjenengan karep input swara profil buku kontak (supaya Siri mangerténi sing sampeyan lan bisa miwiti nggawe "sambungan, contone," bojo "utawa" sibling "karo kontak beda-beda ing buku lokasi). Aktifake 'mundhakaken kanggo . nganggo 'setelan Iki tegese sampeyan bisa Sejatine njaluk iPhone nalika iku awake terus kuping minangka sanadyan nelpon - yen sampeyan nindakake, Siri bakal ngaktifake.

how to find siri on iPhone 5

Part 3. Carane Edit Siri Command ing iPhone

Siri wis pangerten gedhe Nanging ora umum immaculate. Lan ing sawetara kasus Siri mung bisa misjudge soko utawa duwe sawetara snags utama karo ejaan saka tembung lan jeneng tartamtu. Ing acara sing nemokake sing Siri wis setya pangerten kesalahan apa sing wis ngandika, utawa ing kasempatan mati sing mung perlu kanggo redress utawa ngganti priksaan utawa summon sing takon Siri, sampeyan bisa nindakake sing èfèktif dening ngganti pitakonan pesen straightforwardly ing layar Siri:

Langkah 1. Ing tangi saka nerbitake Siri, nuduhke pitakonan> tutul terus babagan saka dialogueue ing.
Langkah 2. Ing tengen ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng teks dhawuh. Ana suntingan sethitik pilihan "tutul kanggo ngowahi". Klik kanggo ngowahi printah. Sampeyan bisa ngganti isi pitakonan kanggo apa wae sing perlu.
Langkah 3. Sawise imbuhan digawe, Siri bakal ngasilake reaksi fokus watara aturan ing.
Langkah 4. Saiki mesthekake yen iku wis diowahi miturut perlu.

Incidentally, yen Siri minangka asring sabisa derails pangerten jeneng kontak utawa organisasi, nambah Ejaan fonétik kanggo wacana buku lokasi biasane bakal mutusake masalah masalah sing, supaya kowé saka perlu takon liwat lan liwat utawa ngowahi isi.

find siri on iPhone

Part 4. Carane Secure Siri karo Sandi a

Iku kaputusan tartamtu carane aman sampeyan kudu iPhone dadi. Sawetara wong nggunakke sandhi kanggo antisipasi akses kanggo telpon, wong ora lagi sih akomodasi gadhah kapasitas kanggo kanthi cepet njaluk email lan Aplikasi sing.

Shockingly, ing negara standar sawijining Siri bakal nolak sandhine!

Iki gawe katut sing outsider lengkap bisa njaluk iPhone lan nggawe telpon, ngirim tulisan, ngirim pesen, lan ngakses data individu liya tanpa perlu kanggo ketik kode keamanan page.

Dadi sing minangka bisa sampeyan bisa tetep Siri saka overriding sandhi:

Langkah 1. Explore Setelan> Umum> Tutul ID & Sandhi.
Langkah 2. Yen sampeyan duwe ngaktifake sandhi kanggo ngunci iPhone nalika ora nggunakake, banjur ngetik sandhi. Banjur gulung mudhun. Nguripake Allow akses Siri nalika bolted karo alternatif sandhi kanggo posisi OFF.

how to find siri on iPhone 4
Top