Kabeh TOPICS

+

Top 5 Aplikasi kanggo Android Phones kanggo Golek Lost iPhone

Ana macem-macem fungsi lan fitur kang kasedhiya ing telpon supaya nalika telpon njaluk misplaced utawa ilang, iku bisa gampang dilacak. Android punika platform akeh lan nggunakake app wis nambah ing cara sanget. Ana akeh app kasedhiya ing nyimpen Play Google kang bisa digunakake kanggo nggoleki lan nglacak metu telpon pinter Android lan iPhone kang ilang utawa misplaced. Punika dhaptar sawetara app Android kang bisa digunakake kanggo trek ilang utawa misplaced iPhone.

1. Prey Anti Maling

Anti nyolong Prey app Android kang adhedhasar project dikenal minangka preyproject. Iku app apik banget kanggo nemokake piranti kayata Android piranti, iPhone, telpon windows lan tablet kang ilang utawa misplaced. Iki app punika kasedhiya kanggo akeh platform lan liwat iki kita bakal bisa kanggo trek iPhone utawa telpon windows nggunakake app ing telpon Android. Iki app wis fitur keamanan pinunjul. Iku 100% free. iPhone bisa mbatalake dikunci dening app iki. Kamera ngarep lan kamera mburi bisa digunakake kanggo njupuk gambar saka wong sing wis nggunakake lan sakcedhake. Kita bakal bisa njaluk lokasi pas piranti kanthi nggunakake fitur jaringan. Iki app punika app ndhuwur dirating lan paling raksasa teknologi kayata crunchbase lan TechCrunch nyaranake app iki. Kene langkah-langkah kanggo carane nggunakake.

Langkah 1. Download app saka muter nyimpen Google. Mbukak app lan nggawe akun. Langkah 2. piranti Tambah kanggo akun. Kita bisa nambah nganti 3 piranti ing wektu kang bisa dadi iPhone utawa piranti liyane mlaku ing platform beda Langkah 3. Saiki nalika kita mlebet menyang akun kita bakal bisa ndeleng status lan lokasi iPhone lan piranti liyane kang sing ditambahake menyang.

find my iPhone android

2. Cerberus anti nyolong

Anti nyolong Cerberus aplikasi Android kang wis dikembangaké déning LSDroid. Iku total aplikasi anti nyolong kang wis antarmuka panganggo prasaja lan nduweni fitur lan fungsi luwih efektif. Kedhaftar bakal bisa nemokake lan nemokake iPhone dicolong utawa misplaced saliyane kanggo piranti Android kanthi nggunakake app iki. Piranti bisa ditambahake menyang akun app lan kontrol mbatalake. App iki nawakake telung cara kanggo nglindhungi piranti.

  • Kanthi nggunakake teknologi remot kontrol liwat website.
  • Kanthi nggunakake fungsi SIM pers
  • Ngontrol iku dening fungsi SMS remot.

Iki app wis fitur keamanan gedhe. Yen Android utawa iPhone wis ilang utawa ilang kang kadhaftar ing akun app anti nyolong Cerberus, banjur bakal ngandhani kedhaftar. Yen SIM kang ora sah dening kedhaftar sing digunakake ing iPhone banjur bakal ngandhani kedhaftar. Kene langkah-langkah kanggo nggunakake:

Langkah 1. Download app saka muter nyimpen Google. Iku gratis kanggo minggu pisanan. Langkah 2. Nggawe akun lan nambah piranti kanggo iku. Nyiyapake pitakonan keamanan lan rincian tambahan. Langkah 3. adoh ngontrol piranti ing akun. Yen piranti wis ilang banjur nyoba fungsi remot kontrol kanggo ngunci piranti sepisanan. Aktifake GPS lan fungsi ing piranti ilang mbatalake. Trek mudhun rincian kanthi nggunakake website app.

find my iPhone for android

3. Golek telpon Kula

Golek telpon Kula punika ndhuwur app Android kelas kang gadhah keamanan tingkat dhuwur lan fitur anti nyolong. Kanthi nggunakake app iku gampang banget kanggo trek mudhun piranti tanpa kang platform padha dadi kagungane. Ing app iku gampang banget kanggo nginstal lan nawakake ing app tumbas supaya akeh fitur ekstra sing dikunci. Iku nduweni fitur navigasi use iki GPS dicolong lan bisa gampang ketemu metu lan dilacak. Katrangan cara kanggo nggunakake:

Langkah 1. Instal app saka muter nyimpen Google. Iki app punika bab 10 MB ing ukuran. Iku free nyoba kanggo sasi lan sawise upgrade sing dibutuhake. Langkah 2. Bukak app lan nggawe akun. Nyedhiyani rincian keamanan kanggo pangayoman saka telpon. Nyedhiyani nomer sel saka iPhone kang perlu kanggo bisa dilacak. Iku kumudu ngirim pesen kanggo disetujoni lan nampa iki. Langkah 3. Sanalika pesen disetujui pengguna bakal bisa kanggo trek lan nemokake iPhone lan malah ing cilik saka kondisi misplaced utawa ilang.

find my iPhone app for android

4. Golek Kanca!

Temokake kanca-kanca iku app sosial kang uga menehi fungsi anti nyolong. App iki mbantu kanggo ngenali kanca lan piranti kanthi nggunakake fitur app tambahan. Piranti lan telpon kang bisa dilacak kudu ditambahake menyang dhaptar ing app iki. Iki app nggunakake teknologi GPS ing piranti kanggo menehi lokasi pas piranti. Iku salah siji sosial lan iku gampang banget lan migunani kanggo tujuan anti nyolong. Macem-macem piranti kayata iPhone bisa gampang dilacak mudhun. Yen iPhone kanca ilang utawa ilang, sampeyan bisa nyoba app iki.

Langkah 1. Search lan ngundhuh app saka muter nyimpen. Langkah 2. Nggawe akun. Iku bebas nggunakake sasi lan mengko perlu nganyarke mengko. Langkah 3. Nambah piranti saka kanca-kanca kanggo daftaripun dalem lan ngirim pesen disetujoni kanggo wong-wong mau. Yen padha nampa pesen persetujuan Panjenengan banjur padha ditambahake menyang dhaftar. Yen piranti kaya iPhone wis ilang kang wis disambung menyang akun banjur sampeyan bakal bisa kanggo nemokake posisi ilang iPhone liwat app.

find my iPhone android app

5. Lookout Security & Antivirus

Iki durung aplikasi Android liyane kuat kang bisa gampang digunakake kanggo trek mudhun piranti Android, iPhone piranti. Fitur anti nyolong app iki supaya kuwat. Sampeyan bakal nemokake iPhone lan wis njerit lan nada ing voices banter supaya kanggo nambah kasempatan kanggo nemokake iku. Sampeyan kudu nggawe akun app lan nambah iPhone lan piranti liyane menyang iku. Bukti asli bakal dijaluk ing iPhone supaya pranala karo akun app ing piranti Android. Sawise iki, sampeyan bakal bisa kanggo trek telpon yen telpon wis ilang utawa ilang. Priksa metu carane nggunakake app iki.

Langkah 1. Download app kanggo piranti Android saka muter nyimpen Google. Langkah 2. Nggawe akun antitheft lan nambah piranti kanggo akun. Bukti asli dibutuhake kanggo nambah piranti Langkah 3. Yen iPhone wis ilang, banjur sepisanan trek nggunakake app. Yen sampeyan mung kesingsal sampeyan iPhone, banjur temokake ing Panggonan ditampilake ing app. Yen iPhone wis ilang, sampeyan kudu mbatalake Ngunci lan ngilangke.

find my iPhone using android
Top