Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo Email Multiple Photos from iPhone

iPhone wis ngalami akèh owah-macem-macem evolutions wiwit wiwitan pambentukané ing mangsa panas taun 2007. Saiki, sing duwe iPhone ora bisa manggon tanpa wong, lan sawetara langsung tumindak sing paling bisnis sing saka iPhone. Sing kalebu njupuk lan emailing kaping foto saka iPhone sing. Karo owah-owahan anyar ing tata letak iPhone, iku uga soko tantangan kanggo nemtokake persis carane email kaping foto saka iPhone. Aja padha sumelang ing bab. Dening mriksa metu informasi iki, sampeyan bakal bisa kanggo email kaping foto saka iPhone kanggo kanca-kanca, partners, kulawarga lan malah dhewe gampang.

Part 1. Carane Gunakake iPhone kanggo Email Multiple Photos

Part 2. Troubleshooting kanggo Emailing Multiple Photos ing iPhone

Part 1. Carane Gunakake iPhone kanggo Email Multiple Photos

Langkah 1 Menyang Photos App:. Kanggo sing uga dadi ora pati ngerti karo lokasi pas app iki, Foto app bisa ketemu umume ing Layar ngarep ing iPhone 5. Iku app dituduhake dening kembang.

iphone photos email sideways

Langkah 2 Pilih salah siji Roll kamera utawa Album spesifik:. Pilih lokasi ing telpon sing pengin golek gambar. Layar ngene sampeyan nemokake pilihan iki uga katon kaya iki:

iphone email multiple photos

Langkah 3 Tutul pilih tombol:. Tutul pilih tombol supaya pilih gambar (s) sing arep kanggo ngirim liwat email. Tombol iki ing tangan sudhut tengen ndhuwur layar, lan ngijini sampeyan kanggo milih sawetara potret. Karo saben foto sing pilih, sampeyan kudu ndeleng checkmark putih sing nuduhake munggah ing gambar. Iki tegese sampeyan wis kasil milih gambar. Kothak bakal tansah dadi putih, nanging bunder uga salah siji abang utawa biru.

email multiple photos from iphone

Langkah 4. Tutul tombol Share: iki ngidini sampeyan kanggo nuduhake gambar tartamtu karo para rawuh pilih. Iki dumunung ing ngisor sudhut kiwa layar, lan katon kaya kothak sethitik karo panah.

Sampeyan bakal banjur diwenehi seri pilihan bab carane sampeyan bisa nuduhake gambar iki. Pilih Pilih Email: Sampeyan sing arep sok dong mirsani sing, ngirim sampeyan wis milih akeh banget gambar, sampeyan ora duwe "email" minangka pilihan. Iku kabeh gumantung ing apa ukuran gambar dhisikan sing; yen gambar kegedhen, sampeyan ora duwe pilihan kanggo ngirim luwih saka saperangan ing sembarang wektu tartamtu. Nunjukaké panampa, lan hit ngirim!

Part 2. Troubleshooting kanggo Emailing Multiple Photos ing iPhone

Ana sawetara masalah sing bisa dumadi nalika nyoba kanggo email gambar saka iPhone uga. Iki kudu dianggep nalika nyoba kanggo email luwih saka siji foto bebarengan.

  1. Size Image Apa Keliwat Big: Yen sampeyan duwe sawetara gambar ngendi ukuran wates dietuk kanggo piranti lunak email paling. Sampeyan bisa uga kudu ngatur maneh ukuran gambar utawa katon ing potensi ngirim sawetara email kanggo ngirim kabeh gambar sing pengin ngirim.
  2. Issues MMS: Sawetara kedhaftar wis ngalami sawetara kangelan ing ngirim gambar liwat Pesen MMS. Iki amarga yen Wi-Fi dienggo, Pesen MMS ora katon kanggo bisa èfèktif. Iki mung misale jek dadi Jeksa Agung bisa ngetokake karo Olahpesen MMS lan ora karo cara liyane saka ngirim gambar.
  3. Photo Email ngatingal marang "keselak": Iku katon arep uga sing ngirim gambar liwat email saka iPhone, lan banjur iPhone katon keselak utawa kandhang. Solutions Jeksa Agung bisa ngetokake iki katon dadi salah siji ing ngganti SIM ing telpon utawa yèn supplier internet wis bener apa ing sawijining tingkat paling.
  4. Email Ora Koyone kanggo Bener Kirimi Photo: Sampeyan perlu kanggo pindhah menyang setelan email ing Umum kanggo nemtokake yen Diverifikasi Panjenengan tenan bener. Yen lagi, sampeyan kudu nyoba maneh lan netepi sing, medhot akun banjur sambungake.
  5. Panampa Panjenengan Ora Nampa Message: Njamin panampa iku bisa nampa gambar ing ukuran lagi disetel kanggo.

Proses nyedhaki prasaja kanggo ngirim foto liwat email liwat iPhone. Ana uga sawetara masalah sing bisa mbukak menyang sing nyoba kanggo ngirim gambar, nanging iki uga masalah sing bisa gampang lho sak. Ing mengkono, sampeyan bisa kasil ngirim gambar liwat email ing iPhone.

Top