Kabeh TOPICS

+

Carane Apa Vine karo Ora Tangan iPhone lan Android

Yen sampeyan arep kanggo mangerteni carane nindakake Vine tanpa nggunakake tangan, artikel iki bakal mbantu piye carane iki nggunakake macem-macem piranti. Mung maca lan sampeyan bakal mangerteni apa sing kudu ngerti babagan nggunakake nggoleki tanpa tangan mlaku ing loro iPhone lan Android. Kanggo pérangan pisanan saka artikel iki kita bakal fokus ing nggunakake Vine tangan-free ing iPhone.

Part 1: Carane Apa Vine karo Ora Tangan iPhone

Sejatine, apa sing perlu dilakoni iku kanggo ngaktifake fungsi handsfree dibangun ing telpon. Iki dibangun karo wong dipatèni ing atine. Iki kok bakal gampang mangertos lan apa ing dhewe. Kene sawetara iki sing paling bab elinga nalika nerangake ngaktifake tangan-free ing iPhone.

Langkah Salah: Pisanan, sampeyan kudu pindhah menyang setelan dhewe banjur pindhah menyang "Umum", "Aksesibilitas" lan pungkasanipun ngaktifake AssistiveTouch.

assistivetouch on

Langkah Two: Ing langkah sabanjure bakal kanggo nggawe patrap dhewe. Mung kenek layar entheng lan terus driji sampeyan munggah menyang tengah layar telpon seluler kanggo sawetara menit nganti loading mandheg.

new gesture

Langkah Tiga: Sawise iki, sampeyan bisa nyimpen patrap lan nggawe label dhewe iku. Yen sampeyan bakal sok dong mirsani, ana Orb layang ideran sethitik sing bakal katon ing tengah telpon kapan nguripake AssistiveTouch. Iki dalan kanggo sing kanggo ngaktifake patrap banget dhewe.

new gesture

Langkah Four: Senadyan ningali bunder sing, entheng tutul, pilih Favorit, banjur pindhah menyang Vine.

Langkah Lima: Sawise iki, Orb biru liyane bakal pop munggah ing layar. Sampeyan bisa milih iki nganggo driji kanggo miwiti ngrekam.

Tips tambahan

Yen sampeyan lagi isih gadhah wektu hard operasi Vine karo ora tangan, kene tips tambahan sawetara sing bisa digunakake kanggo nggawe urip luwih gampang nalika nerangake bab nggunakake Vine tanpa tangan. Iki tips tambahan tenan bakal nggawe kui luwih gampang kanggo sampeyan kanggo mangerteni apa maning sampeyan bisa nindakake karo program sanalika bisa.

Sampeyan bisa miwiti kanthi ngobahake bunder assistive Tutul ngendi ing layar. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi nyeret iku ngendi sing arep kanggo nyelehake ing layar. Kadhangkala, sampeyan bakal duwe supaya iku tetep ing tengah layar yen sampeyan tau arep nggunakake ing Vine sanadyan. Paling wektu, mengkono bakal ninggalake Vine digunakake kanggo sampeyan tanpa telat.

Kadhangkala, sadurunge nyeret adat ora bisa. Kanggo obat iki, sampeyan mung bisa nyoba kanggo nggawe Tulis anyar endi sing ngalahake, njaluk lan ngalih driji watara ing gerakan layang ideran.

Ing proses padha, pungkasan video Vine bisa angel. Yen tombol Next ora bisa tapped alesan wae, ngengingi tombol ngarep lan nunggu sawetara detik bisa ngirim. Banjur sampeyan bakal kudu miwiti maneh aplikasi.

Iki carane sampeyan nggunakake Vine karo ora tangan. Mugia, iki ndadekake luwih gampang kanggo sampeyan kanggo mangerteni lan nggunakake Vine malah yen sampeyan duwe ora tangan. Iki mesthi bakal dadi kauntungan kanggo wong-wong sing dipatèni lan utamané sing kaya supaya tangan sibuk nalika nggunakake telpon seluler dhewe.

Part 2: Carane Apa Vine karo Ora Tangan Android

Sayange, isih ana ora fitur dikenal sing bisa mbantu nindakake iki ing telpon Android. Hoarding kanggo sawetara forum online alternatif paling sing bisa duwe kanggo njupuk jepretan Vines karo telpon seluler yen wis pilihan kamera. Banjur sampeyan bisa ngunggah menyang Twitter utawa Facebook tanpa hassles.

Ngerti iki, sampeyan isih bakal bisa kanggo seneng Vine ing web kanggo manawa. Sampeyan mung kudu kanggo nggawe lan bisa watara watesan, utamané yen sampeyan duwe Android.

Top