Kabeh TOPICS

+

Solusi 1. Serep iPhone for free karo iTunes / iCloud


Nalika nerangake iPhone serep, iTunes lan iCloud mbokmenawa kerlip ing atine. Temtu, lagi helpers apik kanggo sampeyan iPhone serep. Ing bagean, aku kaya kanggo pitutur marang kowe carane iPhone serep kanggo PC karo iTunes lan carane iPhone serep kanggo iCloud rincian.

Solusi 2. Gawe serep iPhone menyang komputer karo MobileTrans


Althought iTunes lan iCloud migunani kanggo serep iPhone, ana lagi isih sawetara data penting padha ora bisa gawe serep, kaya iPhone foto perpustakaan, musik lan dhaptar lagu saka CD, lan liyane. Serep jinis iki data, sampeyan perlu gawe serep iPhone software transfer komputer, kaya Wondershare MobileTrans . Menehi daya serep kabeh music, video, foto, kontak lan pesen teks 1 klik.

how to backup iphone to computer

Serep iPhone menyang komputer lan mulihake kanggo telpon didhukung!

Serep music, video, foto, kontak lan SMS ing iPhone menyang komputer.
Nompo iPhone serep lan ngirim menyang iDevice, Android lan Nokia telpon.
Nransfer isi saka iPhone Android Nokia telpon lan iDevice 1 klik.
Extract iTunes serep lan mulihake menyang (n) telpon Android, Nokia telpon lan piranti.
Kompatibel karo iPhone 3GS / 4 / 4S / 5S / 5 / 5C / 6s (Plus) / 6 (Plus) nalika mlaku iOS 9/8/7/6/5.

wong wis diundhuh

Langkah 1. Instal Wondershare MobileTrans ing komputer Windows

Download versi nyoba gratis Wondershare MobileTrans ing komputer Windows. Nginstal lan mbukak. Supaya karya lunak iki mlaku, sampeyan kudu duwe iTunes diinstal ing komputer Windows. Ing jendhela utami, pindhah menyang Gawe serep lan mulihake lan klik Gawe serep kanggo ngetik jendhela Gawe serep.

Njupuk metu kabel USB Apple kanggo nyambung iPhone menyang komputer Windows. Wondershare MobileTrans Bakal ndeteksi lan ngenali iPhone enggal lan nampilake ing jendhela Gawe serep.

back up iphone to computer

Langkah 2. Gawe serep iPhone menyang komputer ing 1 klik

Pratinjau kabeh isi sampeyan bisa nransfer lan obah gedhe-gedhe wanted. Banjur, klik Mulai Copy . Manawa ora medhot iPhone. Nalika iku rampung, klik OK .

backing up iphone to computer

Langkah 3. Mulihake telpon didhukung karo iPhone serep

Karo iPhone file serep, sampeyan bisa mulihake telpon didhukung (Padha bisa telpon Android / Nokia Symbian lan iDevice). Ing jendhela utami, klik Mulihake . Ing menu gulung-mudhun sawijining. Pilih saka MobileTrans file serep. Banjur, nyambung wae telpon didhukung kanggo komputer kanthi nggunakake kabel USB.

Kabeh file serep nuduhake munggah ing kolom sisih kiwa. Golek serep iPhone lan milih isi sing dipengini ing tengah. Banjur, klik salinan Mulai kanggo mulihake isi iPhone sembarang telpon sing didhukung.

wong wis diundhuh

iphone backup to computer

Top