Kabeh TOPICS

+

iPhone

Bintang Product
Dr.Fone for iOS

Dr.Fone Kanggo iOS

Dunia 1st iPhone iPad lan Data Recovery Software

A solusi lengkap waras kontak dibusak, pesen, foto, cathetan, lan sapiturute saka iPhone, iPad lan iPod.

Apa ora iPhone 6 lan kualitase baterei iPhone 6 plus supaya cepet? Carane kanggo ndandani iku?

IPhone 6 lan iPhone 6 plus 'batre saluran cepet, Mulane, lelungan iki migunani kanggo ndandani masalah. Read More >>

Dikirim dening Selena Lee | 09.10.2015

Kabeh sing perlu ngerti bab overheating iPhone lan cara kanggo ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake iki

Mung mbukak search Google, lan sijine "iPhone overheats" minangka kunci tembung sing ditelusur. Sampeyan bakal nemokake yuta saka kiriman, keluhan, lan artikel sing ngrembug Jeksa Agung bisa ngetokake iki. Read More >>

Dikirim dening Selena Lee | 09.10.2015

Facebook App Masalah ing iPhone: Ndandani wong ing Detik

Apa kowe ngerti carane ndandani masalah Facebook App? Ayo kang njupuk dipikir nyedhaki ing luwih umum saka masalah iki lan uga ing solusi sing bisa. Read More >>

Dikirim dening Selena Lee | 09.10.2015

Ndandani Masalah GPS ing iPhone

GPS luwih lan luwih penting ing gesang grafik saiki. Nalika ngadhepi sawetara masalah, carane ndandani mau? Kene solusi kebak kanggo sampeyan. Read More >>

Dikirim dening Selena Lee | 09.10.2015

Solutions lengkap "Golek iPhone" Masalah

Golek iPhone digunakake liyane lan liyane dening kedhaftar. Ana persil saka masalah accured patut. Sampeyan bisa mriksa solusi kene kanggo njaluk Jeksa Agung bisa ngetokake rampung. Read More >>

Dikirim dening Selena Lee | 09.10.2015

IPhone umum daya masalah lan solusi

Paling saka kaping, akeh fitur sing abot mbutuhake daya baterei luwih sing anèh konco daya masalah ing iPhone. Read More >>

Dikirim dening Selena Lee | 09.10.2015

Carane Ngundhuh lan nginstal Apple iOS 9 beta ing iPhone iPad utawa

ana saben kasempatan sing versi 9 bakal ngirim prajanji digawe kanggo nomer nambah saka pandherekipun lan para panuku account. Read More >>

Dikirim dening Selena Lee | 09.10.2015

Apa ana Recycle Bin ing iPhone kanggo nylametaké panjenengan saka mundhut data?

Karo advancements ing teknologi, sampeyan bisa file sapisan dibusak saka sistem komputer utawa Mac ora bisa mbalekake. Read More >>

Dikirim dening Selena Lee | 09.10.2015

2 cara kanggo ngirim file saka PC kanggo iPhone

Artikel iki ngandhani carane gampang lan kanthi nransfer file saka PC kanggo iPhone tanpa mbusak file asli ing iPhone. Read More >>

Dikirim dening Christine Smith | 09.10.2015

10 Aplikasi kanggo Photos Cleaning iPhone

Njupuk dipikir ing ndhuwur 10 apps kanggo reresik foto iPhone gampang. Read More >>

Dikirim dening Selena Lee | 09.10.2015

GOM Player Kanggo Mac

Wanted kanggo njaluk pamuter GOM alternatif kanggo Mac? Nyoba metu sawetara kita alternatif kene. Read More >>

Dikirim dening Christine Smith | 25.09.2015

Carane Puter iPhone (5S / 5C / 5 / 4S / 4) Video File

A guide cepet ing babagan carane kanggo muter video iPhone sing wis dijupuk regane mudhun utawa miring kanggo mbenerake oriention tanpa mundhut kualitas. Read More >>

Dikirim dening Liza Brown | 25.09.2015

Carane kanggo mbusak app saka telpon (Android utawa iPhone)

Ana kasus nalika app lawas maneh bakal mlaku ing telpon, kanggo Kayata sawise upgrade saka sistem operasi Read More >>

Dikirim dening Selena Lee | 24.09.2015

Carane Ngimpor Photos from iPhoto kanggo iPhone

Iku gampang banget kanggo nransfer foto saka iPhoto kanggo iPhone. Artikel iki nuntun sampeyan liwat proses kabèh obah foto saka iPhoto kanggo iPhone. Read More >>

Dikirim dening Thomas Jones | 24.09.2015

Carane Video saka iPhone / iPad / iPod Stream Apple TV

Artikel iki ngandhut 4 bagean. Apa sing beda antarane airplay, airplay kaca, peer-to-peer airplay lan carane stream video saka iPhone / iPad / iPod kanggo Apple TV karo rinci langkah Read More >>

Dikirim dening Christine Smith | 23.09.2015

Carane Ngekspor SMS saka iPhone

Arep ngekspor SMS saka iPhone menyang komputer? Sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen. Artikel iki bakal lumaku sampeyan carane kanggo ngekspor iPhone SMS minangka serep. Read More >>

Dikirim dening Selena Lee | 22.09.2015

Carane Simpen Pictures saka MMS ing iPhone kanggo Komputer

Pandhuan ngandhani kowe bab 2 cara kanggo nyimpen gambar saka iPhone MMS. Menapa malih, sampeyan bisa nggunakake rong cara iki kanggo nyimpen data kaya kontak, SMS, cathetan, lan sapiturute Read More >>

Dikirim dening Selena Lee | 22.09.2015

Carane Transfer Kontak, Music, Photos, Videos & SMS saka Nokia iPhone

Yen sampeyan pengin transfer kontak Nokia iPhone, sampeyan bisa nyoba transfer telpon. Iku ora mung ngijini sampeyan ngirim kontak, nanging uga foto salinan lan music kanggo iPhone. Read More >>

Dikirim dening Thomas Jones | 22.09.2015

Carane Gawe serep utawa Ekspor Tampilan Pesen saka iPhone

Yen sampeyan lagi looking for cara kanggo ngekspor pesen Tampilan saka iPhone, mriksa metu 3 cara carane kanggo serep pesen iPhone. Read More >>

Dikirim dening Selena Lee | 22.09.2015

Carane Transfer Kontak saka LG kanggo iPhone

Artikel iki ngandhani carane kanggo ngirim kontak saka LG kanggo iPhone ing siji klik kanthi nggunakake alat transfer telpon kuat. Read More >>

Dikirim dening Thomas Jones | 22.09.2015
Top