Kabeh TOPICS

+

10 Places kanggo Ngatur Photo iPhone Case

Saiki, sampeyan bisa milih own photo Ngatur cilik iPhone karo bantuan saka internet. Apa sampeyan ana ing ngarep utawa ing karya, mung perlu kanggo nyelehake alamat saka ing ngisor iki browser Panjenengan banjur milih papan saka ngendi sing arep njaluk cilik foto Ngatur iPhone. Ngisor, aku nuduhake dhaftar panjarwa TOP 10 panggonan kanggo ngatur foto cilik iPhone, pandhuan carane ngatur cilik iPhone foto dhewe, foto bocah kang, lan foto romantis panjenengan.

1.ZAZZEL: Zazzel gampang banget kanggo nggunakake lan menehi fasilitas wis nomer 1 ing dhaftar iki. Sampeyan mung kudu tindakake iki langkah-langkah prasaja ngisor iki kanggo foto adat cilik iPhone.

  • Step1: Ketik alamat website Zazzel ing browser Panjenengan. Punika alamat: http://www.zazzle.com/custom/cases?ps=120
  • photo iphone case
  • Step2: Pilih iPhone saka bagean saka kasus, ing sisih kiwa saka garis. Nalika kaca iki katon, pilih wangun sampurna kanggo iPhone lan klik. First liyane bakal muncul karo cilik iPhone kothong Panjenengan.
  • iphone photo case
  • STEP3: Kaca iki bakal nuduhake cilik iPhone dipilih kothong karo pilihan saka pilih gambar saka album Panjenengan. Mriksa metu kothak putih karo "Njaluk pilihan Diwiwiti". Klik pilihan saka "Add image".
  • iphone 5 photo case
  • Step4: Ing tataran iki milih gambar saka album lan pencet ing- tombol OK kanggo upload gambar. Kaya this-
  • iphone 5 photo case
  • Step5: Saiki sampeyan bakal bisa kanggo ngatur foto ing cilik iPhone. Sampeyan bakal nemokake kabeh pilihan kustomisasi foto ing sisih tengen kaca.
  • photo iphone case
  • Step6: Iki bakal dipikir saka cilik selaras iPhone karo foto dhewe. Banjur sampeyan kudu mbayar kanggo cilik lan ngenteni.
iphone photo case

2.CASE - mate: pilihan ndhuwur kapindho iku Case - Mate. Iki nyenengake kanggo nggunakake Case - Mate sak pangaturan dhewe saka cilik iPhone foto dhewe. Ayo kang tindakake iki steps-

  • Step1: Cukup alamat ing garis browser lan nalika first katon pilih piranti saka Yours saka kaca sing. Punika link web: http://custom.case-mate.com/diy#start
  • iphone 5 photo case
  • Step2: Sawise milih piranti, kaca iki saka ngisor karo tingkat beda ing macem-macem kasus iPhone bakal teka. Upaminipun piranti iPhone 5S. Saiki pilih salah siji kang bakal cocog karo budget.
  • iphone 5 photo case
  • STEP3: Saiki kaca iki bakal menehi kesempatan kanggo desain cilik iPhone karo foto. Milih foto saka album banjur seret foto sing frame cilik iPhone.
  • photo iphone case
  • Step4: Gunakake zoom ing & nyilikake tombol saka sisih kiwa kaca. Ganti werna latar mburi, foto muter pilihan uga kasedhiya ing kene.
iphone photo case

3.SHUTTERFLY: Shutter Fly menehi fasilitas kanggo ngatur cilik iPhone seng di pengeni karo supaya akeh photos of Yours.

  • Step1: Tindakake link iki: http://www.shutterfly.com/photo-gifts . Sampeyan bakal nemokake kategori kasus iPhone ing sisih kiwa kaca. Pilih model piranti saka iku.
  • iphone 5 photo case
  • Step2: Upaminipun sing arep ngatur cilik iPhone ing, "College cilik iPhone kothak" format. Klik ing format sing. Sampeyan bakal njaluk kaca iki. Saiki klik ing "Pribadhi" tombol kanggo nambah gambar ing cilik iPhone.
  • iphone 5 photo case
  • STEP3: Saiki sampeyan bakal njaluk first kaya ing ngisor iki siji lan kanggo nambah foto, sampeyan kudu klik ing "Njaluk foto" ngisor saka cilik iPhone.
  • photo iphone case
  • Step4: Sawise album foto mbukak, sampeyan perlu kanggo nambah gambar milih ing kothak "Tambah Foto". Saiki, klik "Done".
  • iphone photo case
  • Step5: Saiki, sampeyan mung kudu nyeret siji potret dipilih, ing pigura cilik saka iPhone. Banjur dipikir bakal kaya iki.
  • iphone 5 photo case
  • Step6: Kaya cara iki cilik iPhone bakal katon kaya iki.
iphone 5 photo case

4.TINYPRINTS: Ing Prints cilik sing bisa nggawe kasus iPhone karo foto. Kaya iki,

  • Step1: Tindakake link iki: http://www.tinyprints.com/shop/iphone-cases.htm . Saiki milih piranti karo wangun tengen lan desain milih lan banjur klik.
  • photo iphone case
  • Step2: Nalika first katon, sampeyan kudu klik ing "Pribadhi".
  • iphone photo case
  • STEP3: Ing tataran iki, sampeyan kudu ngetik rincian banjur pencet tombol terus.
  • iphone 5 photo case
  • Step4: Kowé bakal weruh 3 pigura ing cilik iPhone karo, "Klik kene kanggo nambah foto" ditulis ing.
  • iphone 5 photo case
  • Step5: Klik siji sing kanggo nambah foto ing kasus iPhone lan klik mbukak. Iki carane pilih liyane loro foto banget.
  • photo iphone case
  • Step6: Saiki seret foto siji ing pigura iPhone lan banjur klik tombol rampung.
  • iphone 5 photo case
  • Step7: Ing tataran iki produk bakal katon kaya iki.
iphone 5 photo case

5.VISTAPRINT: Kanggo nggunakake Vista Print kanggo ngatur cilik iPhone karo foto dhewe, sampeyan kudu tindakake iki langkah-langkah prasaja.

  • Step1: Tindakake iki klik ing "kasus iPhone".
  • iphone photo case
  • Step2: Saiki milih jinis telpon. Upaminipun iku iPhone 4 / 4S.
  • iphone 5 photo case
  • STEP3: Saiki pilih cilik iPhone apa sing bakal arep kanggo ngatur lan klik ing "Njaluk diwiwiti". Upaminipun iku iPhone protèktif 4 / 4s cilik.
  • photo iphone case
  • Step4: Saiki pilih desain saka kaca iki. Bisa dadi nomer 10 lan ora klik ing.
  • iphone 5 photo case
  • Step5: Ing ndhuwur first sampeyan bakal weruh, Insert- Image lan kothak teks. Klik ing kothak gambar lan milih loro foto lan penet ok.
  • iphone photo case
  • Step6: cilik iPhone bakal katon kaya iki.
iphone 5 photo case

6.GETUNCOMMON: Kanggo nggunakake Njaluk umum, tindakake iki langkah-langkah prasaja.

  • Step1: Klik ing link iki: http://www.getuncommon.com/ lan pilih pilihan saka ndhuwur garis ngatur.
  • photo iphone case
  • Step2: Saiki pilih ngunggah gambar dhewe.
  • iphone 5 photo case
  • STEP3: Saiki klik ing milih file lan upload foto dhewe sing arep kanggo ndeleng ing kasus iPhone.
  • iphone 5 photo case
  • Step4: Saiki mlebu munggah kanggo free ing situs iki, karo maneko rupo ID mail panjenengan. Sawise tondo asto munggah klik ing iPhone 6 (Plus) utawa 5 / 5s utawa 4 / 4s kasus kanggo milih desain.
  • iphone photo case
  • Step5: Saiki milih desain kanggo kasus iPhone. Upaminipun iku gallery daya siji lan banjur ngatur sing cilik iPhone karo foto.
iphone 5 photo case

7.SKINIT: Kene instruksi tengen ngisor.

  • Step1: Klik ing link iki: http://www.skinit.com banjur pilih saka desain saka, ngatur cilik karo Photos dhewe, Artwork utawa Design.
  • photo iphone case
  • Step2: Klik ing gambar kanggo ngunggah gambar ing cilik selaras iPhone.
  • iphone photo case
  • STEP3: iPhone selaras bakal katon kaya iki.
iphone 5 photo case

8.PICTURE IT ing kanvas: Tindakake pandhuan iki saka ing ngisor iki.

  • Step1: Punika alamat web, klik ing: http://create.pictureitoncanvas.com/customize/style lan pilih piranti iPhone karo desain sampurna.
  • iphone photo case
  • Step2: Saiki upload foto, sing arep kanggo ndeleng ing kasus telpon selaras Panjenengan. Nanging, iPhone selaras bakal siap ing wayahe.
iphone 5 photo case

9.WALMART: Tindakake sawetara langkah-langkah prasaja kanggo ngatur cilik iPhone karo foto ing Wal-Mart.

  • Step1: klik ing situs iki: https://photos.walmart.com/walmart/storepage/storePageId=PhoneCases lan milih piranti iPhone karo cilik iPhone. Kanggo nindakake iki sampeyan kudu mbukak akun free ing situs iki.
  • photo iphone case
  • Step2: Sawise tondo asto munggah sampeyan kudu upload foto sing arep nambah ing kasus selaras iPhone.
  • iphone photo case
  • STEP3: Iki carane bakal njaluk cilik iPhone anyar selaras ing Wal-Mart.

10.CAFÉ PRESS: Paling ora, nanging ing dhaftar Café penet uga sumber sing dipercaya saka cilik Ngatur iPhone foto dhewe.

photo iphone case

10 dhaftar ndhuwur cilik iPhone selaras karo dhewe, 100% dipercaya lan aman. Dhaptar iki bakal nyilikake masalah sak iPhone cilik pangaturan dhewe karo pilihan saka foto. Nanging, aran gratis lan aman nalika arep nggunakake selaras situs web kasus iPhone iki.

Top