Kabeh TOPICS

+

Top 10 Gumbyang lol Songs Priksa Sampeyan Aran Kaya Boss

Panas mati tumit saka epik Championship 2014 World, Liga Legenda (AKA lol), Peperangan Arena Multiplayer Online (MOBA) kang smashing kabeh cathetan ndonya, terus nambah basis penggemar, lan saiki wis ngrambah 67 yuta pemain per sasi. Parodies- wangun sincerest saka flattery memper, sing dadi arang banget populer, yeees! Iku cara liyane saka matur yen pengaruh lol wis felt donya.

Yen sampeyan lagi penggemar amba saka lol sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen. Kene ing sudhut music kita, sampeyan bisa mriksa metu dhaftar editor Pick kita saka ndhuwur 10 gumbyang songs lol parody ing YouTube kang mung sijine ing panggonan siji. Saiki nyenengi dhewe ing paling "Aku kroso kaya boss" game iromo musik lan njaluk Hype. Kabeh lagu-lagu sing didownload.

Warning: tandha basa ala.

play to

1. A lol Game Khas - Cody [Liga Legenda Song]

Perasaan Aku Kaya Boss Lyrics:  "Aku wènèhana leash / Dumbass / A siji apik karo sing / Lan mungkasi spamming bodho kurang ajar telek ing sandi lol ngobrol"

On MediaFire

2. PlentaKill feat. Nitzan frock - Gentleman (PSY - Gentleman lol Parody) PLK

Perasaan Aku Kaya Boss Lyrics:  "badhe nggawe sampeyan teh / Apa sing arep sawetara keju / Ayo ing nggabungake riyaya sandi / Free MEEEAAAAL"

On iTunes

3. Liga legenda rap dening Dan Bull

Perasaan Aku Kaya Boss Lyrics:  Kabeh iku.

On iTunes

4. Gangsta kang Paradise [Liga Legenda Parody]

Perasaan Aku Kaya Boss Lyrics:  "IT'S BANDLE CITY PRIDE, wong lanang Little, watu BIG Aku Kenny maha sundel, WELCOME TO THE bebaya Zone"

On MediaFire

5. Instalok - Camping Hard (Justin Timberlake - Mirrors Miley Cyrus)

Perasaan Aku Kaya Boss Lyrics:  "Aku ing dalan nalika bantuan ing mbetahaken / Gankin '/ aku tansah ngendi aku kudu / Dadi nalika sampeyan lagi rusak lan lagi di-push adoh banget / Banjur ana ora perlu sumelang / 'Sabab aku bakal camping hard "

On Bandcamp

6. ♫ Beracun - lol RAP SONG (Machinima) ft Isai Chisholm -. Liga Legenda ♫

Perasaan Aku Kaya Boss Lyrics:  "Aku PLAYER beracun / aku kiamat GAMES saben dina / kabeh chats Raging AT MY TEAM bolo netepi"

On MediaFire

7. Badministrator - Wektu kanggo Bleed (Nasus / Renekton Tribute)

Perasaan Aku Kaya Boss Lyrics:  "Aku PLAYER beracun / aku kiamat GAMES saben dina / kabeh chats Raging AT MY TEAM bolo netepi"

Download ing Trinity peksa Podcast

8. Liga Legenda: Final Boss (song)

Perasaan Aku Kaya Boss Lyrics:  "SAIKI Aku dikenali MESIAH / WITH MY ayat Final / aku bakal ngalahake kuping YOUR BACK TO CHINA"

On MediaFire

9. 「Bot Lane」 "Fast Lane" Liga Legenda Parody

Perasaan Aku Kaya Boss Lyrics:  "Aku dont care apa BANGUNAN / mung MAKING YOU nangis / mung gon FARM nganti aku GANKED / perang nganti aku mati / LIFE DOWN IN BOT LANE"

On MediaFire

10. PlentaKill - Lazy Karthus (Bruno Mars - The Lazy Song lol Parody) PLK

Perasaan Aku Kaya Boss Lyrics:  "GAME Aku ampun aran kaya mengkono apa / aku AINT DOING Shopping"

On iTunes

Kaya songs iki? Download saiki lan nyimpen kanggo telpon. Nggawe dhaptar lagu lol dhewe lan ngatur kabeh mau luwih apik karo TunesGo !

Tau njaluk duwe pengarep-arep nalika éling lagu sing wanted kanggo ngrungokake iki ora nyelarasake kanggo iPhone? Aja padha sumelang, kene rawuh iTunes app kanca sampurna nganggo komputer lan Enggo bareng musik antarane kanggo piranti seluler. Karo TunesGo mlaku sampeyan duwe akses kanggo perpustakaan musik iTunes kabeh nyelarasake. Muter musik game nalika sampeyan game (utawa ora) tau felt supaya badass.

Wondershare TunesGo  iku kanca iTunes sampurna kanggo Android lan iOS., ngeculke sing ngatur music gampang ing iPhone, iPad lan Android. Karo, sampeyan bisa nransfer musik saka iTunes kanggo iPhone / Android karo ease. Download TunesGo kanggo ngimpor songs lol parody kanggo iTunes, ngatur dhaptar songs game, nransfer dhaptar lagu iki kanggo iPhone, Android lan liyane.

Download Win Version Download Mac Version


Top