Kabeh TOPICS

+

10 Foto Best Editing Aplikasi kanggo iPhone

Salah siji fitur paling Apple nawakake iPhone kamera (advancement saka 2 Megapiksel 8 Megapiksel karo ngrekam HD ampe saiki). Saliyane kamera gawan iPhone kang, ana ewu app kamera ing App Store sing kurban efek foto sing beda kanggo ningkatake kualitas gambar. Sawetara bantuan kanggo nuduhake gambar liwat internet utawa piranti liyane. Ana sawetara app photography kasedhiya sing bisa mbantu sampeyan njupuk gambar sing luwih apik. Nalika ana atusan apps photo on nyimpen, supaya carane kowe arep kang siji paling apik kanggo sampeyan? Tetep wonten ing pikiran poin ing ngisor iki:

  • a) Fitur: iTunes nawakake macem-macem saka sudhut apps foto kanggo nambah, nuduhake lan ngatur foto. Pilih siji sing nawakake layanan sing arep nggunakake.
  • b) Interface: Mangga madosi app sing gampang kanggo nggunakake. Aplikasi kudu kurban gampang mangertos menu, tutorial lan temenan tengah bantuan.
  • c) Graphics: All grafis klebu ing aplikasi kanggo maksud pengguna kudu presented ing proses cetha lan gampang mangertos. Tèks kudu gampang kanggo maca lan gambar kudu nampilake uga.
  • d) Stabilitas: Mangga madosi app sing stabil ing piranti. Aplikasi nyebabake telpon kanggo nyumerepi ora apik. Priksa manawa panyedhiya wis nganyari app saka sawijining kawitan release.

Saiki, ayo kang duwe dipikir ing ndhuwur 10 apps foto sing paling apik kanggo iPhone sing kasedhiya ing app nyimpen.

1) Adobe Photoshop Mix

Price: Free

Skor: ¾

Iku gampang kanggo nginstal lan nggunakake kanggo editing foto. Iku ngijini sampeyan kanggo gabungke two dadi siji. Fitur paling iku sawijining kemampuan kanggo nggawe foto loro-dilapisi nggunakake alat pilihan cerdas Adobe. Sampeyan bisa nambah cahya, kontras, kajelasan lan kahanan kang gawe jenuh. App uga wis Tool Magic Wand sing nambah foto kanthi otomatis ing ngono sampeyan ana ing cepet-cepet nanging asil sing paling apik sing njaluk kanthi ngatur saben nyetel individu.

photo editing apps for iphone

2) Walgreens Photo App

Price: Free

Skor: 4,5

Iku app multipurpose kasedhiya kanggo iDevices. Sampeyan bisa nyithak foto saka telpon, Facebook lan Instagram album lan Pick munggah ing Walgreens lokal. Sampeyan uga bisa ngowahi foto nggunakake saringan lan macem-macem pribadi editing. Uga nggawe SIM foto pribadi saka telpon karo macem-macem Cithakan lan teks mangsan. Wangsulan: Bab ingkang paling babagan app iki sing bisa nyetak lan Pick saka nyimpen Walgreen toko.

best photo editing app for iphone

3) Wayang Kulit

Price: $ 1.99

Skor: 4,5

Karo app iki sampeyan bisa gabungke foto, klip video lan swara lan ngapusi wong-wong mau kanggo nggawe video adat. Marang crita, nerangake idea, utawa ngirim pesen pribadi. Iku uga wis dibangun ing panelusuran web kanggo nelusuri gambar karo saringan search aman kanggo tetep boten cecek isi saka nuduhake munggah ing asil panelusuran. Sampeyan uga bisa enggo bareng masterpiece liwat SMS, Facebook, YouTube, Instagram utawa ngunggah menyang Dropbox.

 best photo editing apps for iphone

4) Mosaic

Price: Free

Skor: 4,5

Kanthi bantuan saka app Mosaic saka Interactive kenangan, sampeyan bisa nggawe buku foto nggumunke saka telpon. Nerangake karo prasaja kanggo nggunakake lan antarmuka pengguna uncomplicated. Pilih foto saka perpustakaan, ngatur wong sing kaya lan desain karo tema diwenehi. Nanging designs iki sing winates. Sampeyan banjur bisa tuku buku iki saka wong-wong mau sing njaluk minangka buku 7-inch hardbound kothak karo 20 kaca pics favorit.

best iphone photo editing apps

5) Photoshop Tutul

Price: $ 4.99

Skor: 3

Adobe wis nggawa app liyane kanggo iPhone kedhaftar kanggo nambah kualitas gambar karo mung tutul. Sampeyan bisa ndandani gambar karo fitur Photoshop linuwih kaya layering, saringan, pilihan pribadi etc. Sampeyan uga bisa nyetel werna kanggo nambah kualitas gambar. Ora mung kuwi, sampeyan bisa gabungke gambar lan nuduhake karya karo kanca-kanca lan kulawarga liwat Facebook lan Twitter. Karo Photoshop Tutul, kemungkinan Creative iku telas.

free photo editing apps for iphone

6) PowerCam

Price: $ 1.99

Skor: 4

Dikembangaké déning Wondershare Software Co., Ltd app iki nduweni fitur keluwihan. Njupuk pics karo 8 mode kamera dhuwur: Magic dijupuk, Panorama, Tilt-Shift, Warna Splash, Tutul dijupuk, Anti-Goyang, Wektu kelewatan & Smile dijupuk. Nerangake karo ngrekam HD. Kaca-kaca sing sing gambar saka dhasar kanggo lanjut kaya potong, penambahan lan nglamar FX. Nggawe kolase karo mode kasedhiya kaya pigura, Nggawe etc lan nuduhake asil ing jaringan sosial populer kaya Facebook, Twitter, lan Instagram etc.

photo editing apps for iphone

7) Instagram

Price: Free

Skor: 4,5

Iku wis luwih saka 200 yuta kedhaftar. Sampeyan bisa ngatur foto lan video karo sawetara efek Filter adat dibangun kaya XPro-II, Earlybird, Rise, Amaro etc. Iku uga teka karo stablilzation film kanggo njupuk video narik ati. Lan sampeyan bisa enggal nuduhake asil ing Facebook, Twitter, Tumblr. Wangsulan: Bab ingkang paling apik ana watesan ing sawetara file sing upload. Uga sesambungan karo kanca-kanca liwat menehi & nampa senengane lan komentar.

best photo editing app for iphone

8) Super 8

Price: $ 0.99

Skor: 4,5

Kanthi bantuan saka app iki, sampeyan bisa nggawe film karo dipikir padha lan aran minangka salah siji kang digawe ing film app lan dijenengké miturut jenengé. Sampeyan bisa dijupuk video karo 70s saringan retro. Ana game kasedhiya yen sampeyan duwe kanggo muter ing urutan kanggo mbukak kunci fungsi kebak app. Uga duwe fitur editing kang plus amba. Siji fitur paling proyektor sawijining. Sawise sampeyan wis rampung apa ing dawane mentahan, sampeyan bisa nonton asil ing layar simulasi proyektor. Sampeyan uga bisa email prodhuk final utawa nyimpen ing telpon.

 best photo editing apps for iphone

9) Photoshop Express

Price: Free

Skor: 3,5

Dikembangaké déning Adobe, sampeyan uga bisa ngowahi gambar cepet lan gampang. Sampeyan bisa nambah kualitas gambar karo pangaturan bar geser utawa yen sampeyan ana ing cepet-cepet aplikasi otomatis siji-tutul fix. Saka panyuntingan dhasar kayata potong, muter, aman mripat abang kanggo advance kayata cahya, wawas putih lan aman Orang kabeh fitur sing kasedhiya ing app free iki. Wis engine gambar Rendering anyar kanggo nambah kinerja lan nangani file gedhe. Sharing uga kasedhiya kanggo Facebook, Twitter lan liwat Olahpesen Pesen teks.

best iphone photo editing apps

10) kamera Geniu s

Price: $ 2.99

Skor: 3

Versi pisanan app iki dirilis ing 2009. pangembang wis dianyari maneh lan maneh nganti versi paling anyar ana release ing 2012. Njupuk potret lan video karo sampek 6x digital zoom kanggo dijupuk cetha lan gabungke asil karo anti-salaman kanggo nembak digedhekake malah luweh jelas. Wis pilihan poto kasedhiya kanggo dijupuk wektu potret kelompok uga. Sampeyan bisa nambah komposisi foto karo bantuan Panuntun kamera. Ana luwih saka 20 saringan kasedhiya kanggo ngowahi Gambar kanggo nggawe iku masterpiece. Enggo bareng potret ing Facebook, Twitter, Picasa, YouTube utawa sampeyan bisa malah mail wong.

free photo editing apps for iphone
Top