Kabeh TOPICS

+

Carane Ngilangke iPhone Clean Panjenengan

Nalika Butuh kanggo Ngilangke iPhone

Ana uga kahanan wiping seluler piranti, contone iPhone ing bagean iki, dadi arang banget penting lan sing kiwa karo ora opsi liyane kajaba kanggo reresik munggah seluler piranti wae. A sawetara kahanan umum katon nyakup:

  • Reselling iPhone - Yen wis digunakake iPhone kanggo nalika lan arep kanggo ngalih menyang beda, nganyari telpon, sampeyan bisa uga pengin resell telpon saiki lan nggunakake awis kanggo njaluk siji anyar. Nanging, sadurunge handing liwat telpon, sampeyan bisa uga pengin ngilangke kabeh informasi pribadhi saka piranti supaya njaga privasi panjenengan lan kanggo mesthekake yen Alexa ora misused.
  • Mbucal iPhone Off Panjenengan - kahanan iki biasane dipunadhepi nalika sampeyan nggunakake iPhone kanggo nggunakake perusahaan ngendi keamanan punika badhan utama. Wiwit telpon seluler digunakake ing lingkungan perusahaan bisa duwe sawetara sandhi lan informasi sensitif liyane disimpen ing wong-wong mau, reresik wae iPhone kuwi sadurunge mbucal iku mati dadi arang banget penting supaya njaga keamanan.
  • Handing iPhone Panjenengan Kids / Anggota Family - Iki maneh kahanan liyane ngendi sampeyan bisa uga pengin kanggo ngresiki iPhone sadurunge dicekel bocah utawa anggota kulawarga miwiti nggunakake. Malah sanadyan ana badhan keamanan, iku isih penting kanggo menehi telpon seger lan resik kanggo kulawarga supaya padha bisa ngatur piranti minangka per préferènsi.
  • Mulihake Setelan Default - Yen iPhone wis diwiwiti tumindak obnoxiously wiwit sawetara dina kepungkur, sampeyan bisa uga pengin kanggo mulihake setelan gawan lan ngilangke kabeh informasi saka iku supaya sampeyan bisa miwiti liwat tengen saka ngeruk.
  • Melorot Performance - Kakehan file ajur sing iPhone wis dikumpulake liwat wektu bisa nggawe iku sluggish, lan amarga iki sampeyan bisa nemu kinerja melorot saka telpon. Wiping kabeh data saka piranti mbenakake kinerja sawijining estu.

Carane Ngilangke Data iPhone Saklawase

Senajan wiping data saka iPhone wis gampang nggunakake sawijining dibangun ing fitur, informasi dibusak isih bisa mbalekake nggunakake sembarang alat Recovery file efisien, mangkono nggawe Alexa sensitif rawan kanggo cahya menyang njaba / wong ora sah. Mulane, supaya kanggo mbusak data permanen lan wis irrecoverable, iku penting kanggo nggunakake alat canggih ingkang saged wiping data ing salawas-lawase.

Wondershare Wis rampung proyek gedhe ing konteks iki dening nggawe alat aman data seluler efisien dijenengi SafeEraser. Karo Wondershare SafeEraser , sing ora mung bisa ngilangke iPhone resik nanging uga bisa nindakake akeh Optimization telpon lan Manajemen panyimpenan tugas liyane.

Wondershare SafeEraser bisa diundhuh minangka saben platform saka komputer (Windows utawa Mac) saka pranala diwenehi ngisor iki:

4.088.454 wong wis diundhuh

Langkah-langkah dening-guide:

Sampeyan bisa ngilangke iPhone resik nggunakake Wondershare SafeEraser dening Dipuntedahaken langkah diwenehi ngisor iki:

1. Download Wondershare SafeEraser minangka saben platform komputer saka pranala ing ndhuwur.

2. Instal program ing PC nggunakake cara biasa.

3. Sawise SafeEraser wis diinstal, miwiti program dening pindho ngeklik lambang trabasan sawijining.

4. Ing antarmuka kapisan, nalika dijaluk kanggo, disambungake iPhone kanggo PC nggunakake kabel data asli.

. 5. Enteni nganti pembalap sing dibutuhake kanggo nyambung iPhone sing diinstal
Wigati:
Sampeyan perlu kanggo nyedhiyani idin ​​lan konfirmasi instalasi program didhukung kang uga kalebu iTunes.

How to Wipe Your iPhone Clean

6. Sawise pembalap wis diinstal, saka antarmuka dhisikan, klik lambang Busak Kabeh Data (lambang page karo telpon seluler lan simbol eraser).

How to Wipe Your iPhone Clean

7. Saka jendhela sabanjuré, klik Sedheng link saiki jejere Level Keamanan label.

How to Wipe Your iPhone Clean

8. Saka Setelan jendhela, saka panel tengen, saka ing Level Pilih bagean, klik pilih tombol radio khusus nomer kaping Wondershare SafeEraser overwrites data acak sawise wiping panyimpenan. (Sing luwih dhuwur nomer, rodok kurang owah-owahan saka Recovery data sawise aman.)

9. Klik OK . nalika rampung Wigati: langkah 7, 8 lan 9 pilihan.

10. Bali ing jendhela sadurungé, ing kothak teks sing kasedhiya, Tipe Busak kanggo konfirmasi sing tugas wis milai dening manungsa lan ora dening sembarang script utawa program curiga.

11. Akhire klik Busak Saiki saka ngisor kanggo mbusak permanen data saka iPhone lan ngilangke telpon resik.

How to Wipe Your iPhone Clean

Saliyane mbusak data aman saka iPhone, sawetara fitur tombol sing Wondershare SafeEraser wis kalebu:

Space Saver - Kanggo compress foto disimpen ing iPhone supaya mbantu nggunakake memori telpon f.

Mbusak Deleted File - Kanggo mbusak file wis dibusak ing kuwi cara sing padha dadi irrecoverable apa malah yen alat Recovery file efisien digunakake.

Mbusak data siswa - Kanggo aman mbusak informasi sensitif saka iPhone lan kanggo nggawe iku irrecoverable.

1-Klik Dhiskusi - Kanggo ngresiki file ajur lan data lawas lan dienggo saka iPhone.

Kesimpulan

Mbusak data saka telpon kanggo ngilangke resik penting, nanging luwih penting carane ngresiki lan wis irrecoverable supaya data ora bisa misused dening sapa. Nggunakake alat data eraser efisien kayata Wondershare SafeEraser agawé informasi pribadi dibusak saka telpon permanen lan ora bisa dibalèkaké nggunakake sembarang alat Recovery file liyane.

Top