Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo Busak "Words" ing iPhone

Part1: Apa "Words" ing iPhone

Minangka kowé weruh, ana akèh kuwi sing ends munggah ing "Words" ing iPhone. Lan yen sampeyan tau ngresiki munggah iku iki, iku bakal nambah lan rauh sampeyan bakal sok dong mirsani sing setengah saka papan dijupuk munggah dening "Words" ing piranti. Dadi, sampeyan kudu nyimpen cleaning iku metu.

Part 2: Carane manual Busak "Words" ing i P Hone

Langkah 1:  Menyang Open Setelan banjur Umum lan pungkasanipun Dianggo

  Delete-Apps-Data-from-iPhone.jpg

Langkah 2:  Klik ing sembarang app gedhe

  Delete-WhatsApp-Cache-from-iPhone.jpg

Langkah 3:  Documents & Data nampilake ukuran sakabèhé saka data sing disimpen dening sing app tartamtu.

Sampeyan bakal weruh sing app dhewe ing kasunyatan cilik. Ing gambar ing ngisor iki, sampeyan bakal weruh sing app punika 30,8 MB nalika data disimpen iku 135 MB. Iki 135 MB apa bener dadi menyang data "Words". Data iki kasusun saka riwayat browser, log, cookie, caches potret lan video, app disimpen file database.

Iku minangka kuwi kelakon lan sampeyan bakal mung perlu kanggo katon metu cara kanggo aman Mbusak data iki supaya ana papan cekap ing iPhone.

-  Njupuk serep kabeh data liwat iCloud (tinimbang liwat iTunes) nanging yen sampeyan seneng karo iCloud, sampeyan bakal tansah dipun tampi kanggo serep ing iCloud.

-  Salajengipun, priksa manawa - kaping pindho utawa kaping telu dipriksa sing wis tak sakèhé prekara sing wis digawe serepe.

-  Reset iPhone: First pindhah menyang Setelan banjur Umum banjur Reset banjur Busak Kabeh isi lan Setelan

  Erase-All-Content-and-Settings-from-iPhone.jpg

Langkah 4:  Nyambungake iPhone kanggo iTunes lan mulihake saka serep.

Iku cleans munggah saben siji sak wentoro file, cookie, cache lan kuwi kaya gambar album sing nyolong cokotan sethitik ing wektu lan jumlah gedhe saka papan free. Iki cleans akeh saka iku nanging ora akèh kabèh bakal ical, ana isih sawetara data "Words".

Sampeyan bakal nindakake uga kanggo arang cetha saka app kang nyimpen data ageng. Akeh app duwe garis kanggo mbusak data dhewe. Ngendi iku ora bisa, sampeyan lagi arep kudu Resor kanggo mbusak data.

Supaya bab carane njaluk nyisihaken saka data "Words" saka iPhone kang frustratingly ngindhari saka stuffing munggah iPhone.

Part 3: Klik kanggo mbebasake munggah liyane Space kanggo iPhone

Wondershare SafeEraser digunakake kanggo mbusak kabeh aman uga aman ing iPhone, iPad utawa iPod permanen. Ngalangi Maling Identity nalika sade piranti sing lawas karo 1 Klik "Clean Slate" njogo privasi. Iku tansah sampeyan informasi pribadhi aman lan permanen mbusak karo SafeEraser sadurunge mbuwang piranti lawas.

Wondershare  SafeEraser

Tambahan saka Wondershare SafeEraser

Permanen erases Piranti - Nalika ulang, dagang utawa sade iPhone, 1-Klik pilihan Busak telpon bisa muter ing siasat kanggo sampeyan lan mbusak kabeh permanen sadurunge maringaken ing piranti.

Sekaligus Private Data & Free Up Space - SafeEraser njamin sing data sing disimpen ing telpon nalika nelusuri web nggunakake apps, ngirim pesen, etc tetep pribadi. Iku bakal tetep data pribadi aman, freeing papan.

Resik Junk File - 1-Klik ngresiki bakal nindakake kabeh kecepatan optimal dening njabut kabeh file ajur lan data rasah liyane.

4.998.239 wong wis diundhuh

Carane nggunakake aplikasi iku kanggo mbebasake papan liyane kanggo iPhone ing langkah-langkah karo gambar:

Langkah 1: Download app lan nginstal.

Sawise instalasi, mbukak SafeEraser ing komputer. Sambungake iPhone liwat kabel USB menyang komputer. Sawise piranti dikenali, sampeyan bakal weruh jendhela utama pop munggah.

Ing pop up window, sampeyan bakal weruh informasi papan piranti bebarengan karo 5 fitur ing sisih tengen.

 se-sc01.jpg

Langkah 2: 1-Klik Dhiskusi

Fitur page 1-Klik Dhiskusi. Sampeyan mung kudu klik ing lan mindhai bakal miwiti ing piranti kanthi otomatis.

 se-cleanup-sc01.jpg

 se-cleanup-sc02.jpg

Sawise mindhai wis rampung, sampeyan bakal weruh nomer total file ajur katampil. Saiki sampeyan kudu klik ing "ngresiki" kanggo freeing munggah spasi piranti.

 se-cleanup-sc03.jpg 

Priksa manawa sampeyan tetep piranti disambungake nalika proses mindhai jangkep, supaya sampeyan mesthekake yen file ajur sing di resiki munggah babar blas.

 se-cleanup-sc04.jpg

Nalika sampeyan bakal rampung karo ngresiki, sampeyan bakal weruh sing jendhela bakal katon minangka nderek, nampilake informasi papan piranti.

 se-cleanup-sc05.jpg

Sawise iki, sampeyan bisa salah siji bali menyang ngarep first kanthi ngeklik ing "Home" utawa klik "Rescan" kanggo mindhai piranti sepisan maneh.

Top